IRC-Galleria

Vuorokausi ehti jo vaihtua, mutta eilisiä uutisia:

Aamupäivällä katti joutui maaseutulomalle Kissahotelli Nasulampeen Ruskolle. Pupu. Lammas. Pässi. Kissa. Kissa. Hanhi. Vaarallinen hanhi. Kissa. 21-vuotias kissa. Kissa. Kissa. Nainen. Lähtö. Ja ne eivät olleet oikeita joutsenia.

Iltapäivällä ensimmäisen kerran "laillisen" opetuksen kera tutustumista isompaan moottoriajoneuvoon. Kuorma-autoajotunti numero yksi. Hmph... Vasen reisi on bodauksen tarpeessa. Tärräysriski kasvoi loppu viisikymmenminuuttista kohti. Perkeleen kytkin. Masentavaa. Harmi, etten harrasta bodausta. Se oli sitten selvä. Ai, toinen jalka valittaa toista? Vammanilkka ei siis pidä edestakaisesta pikkuvemplaamisesta polkimilla. Musta tulee varmaan ammattikuski. Just.

Illalla sähköpostiuutisia. Jihaa! Seurasi hyppimistä, pomppimista, hihkumista, hymyilyä, käsien heiluttelemista (ja tämä muuten oli mukana samaan asiaan littyvässä tiedonannossa aikaisemmin samaisena vuonna) ja hehkuttamista ympäriinsä. Se perhanan viherkasvi, se perhanan Liaani-tamma tosiaan on ammattilaisen kliinisen tarkastelun mukaan läpisemisen arvoinen kaviokas - lukuun ottamatta raspattavia hampaita. Monen kuukauden odotus ja jännitys on lauennut. Mahtava tunne! Kokeilkaa joskus hevosen ostamista näin hankalasti. Voin luvata jännitystä ja upeita elämyksiä.

--

"Everything was okay."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.