IRC-Galleria

Nukuin kaksi tuntia ja menin kello 6.50 koululle ottamaan näytteitä. Nyt väsyttää.

--

Äitini järjesti viime lauantaina ruokailutilaisuuden ja kutsui olohuoneen täyttävän määrän vieraita. Ihan muuten vain kuulemma kannettiin sisälle pitkät pöydät ja mietittiin varmaan viikkotolkulla mahdollisia ateriavaihtoehtoja sekä siivottiin ja stressattiin aivan rutosti. Yeah, kuulemma se sisko ilmoitti tulevansa vaikka väkisin 50-vuotispäivien tienoilla. Veli teki muuten sitten niin kummallista ruokaa, etten hetkeen ole kummastellut syötävän asian ulkonäköä niin paljon. Kummalliselta se maistuikin, mutta oli silti hyvää. Vanhempi serkkuni ei edes maistanut.

Keskimmäisinä ja sopivimman ikäisinä serkuksina minä ja polttouuni jatkoimme viettämään iltaa seuraavaan olohuoneeseen. Fiksuna tyttönä olin etukäteen varmistanut vielä teini-ihmisenä pitkään elävän serkkupojan sisäänpääsyn vedoten mahdottomaan yhtälöön: allekirjoittanut + viinaton ilta = The Club / Marilyn. Joukkoon liitty yksi kaverityttö ja yksi kaveritytön kaverityttö, jotka veivät pian heidät hurmaavan serkkupojan tutustumaan Marilyniin. Koska seuraamme liittyi pariskunta Kekkäme sekä Pyreneiden niemimaalta rajan eripuolilta kotoisin oleva pariskunta ja koska olin selvinpäin (tosin eräs kokkishenkilö oli varma, että tällä kertaa en ole vain syntymähumalassa), pitäydyin suunnitelmassani olla joutumatta teinipainotteiselle anniskelualueelle. Mukavastihan se aika kului siinä suomen, espanjan ja englannin vietävänä. Kehoitin yhtä promilletukkaa kyselemään vastaantulevilta blondeilta, silmälasipäisiltä ja tamperetta puhuvilta pojilta, onko hän serkkuni. Promilletukka ilmoitti vievänsä tämän Omppuun jatkoille ja panevansa tätä. Selvä se sit o. Serkkupoika palasi hyvissä ajoin takaisin olohuoneeseen ja viihtyi, kehui ja kiitteli sekä uhkasi tulla koko lukulomaksi Turkkuseen.

Turku ja pariskunta Kekkäme kotiin. Kaarina ja pari teiniä kotiin bileistä. Kaarina ja yksi teini ulos autosta. Raisio ja pari nuorukaista kotiin. Naantali ja yksi nuorukainen ulos autosta. Suikkila ja yksi nuorukainen ulos autosta. Kaarina ja yksi teini ulos autosta. Littoinen ja takkipäinen serkku ulos autosta suoraan pöydän alle.

--

"Mä oon kuullut susta - sä oot vanha!"

(Sain mulkaisun osakseni, mutta sitten synttärionnittelut allekirjoitettuna Pappa-nimellä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.