IRC-Galleria

Olipas mukava palata kotiin. Minulla nilkka turvonneena ja sitkeä mahapöpö, isälläni polvi turvonneena, äidilläni nälkä hävinnyt lopullisesti ja "ponillani" vain yksi neljäsosa jaloista täysin terveenä. Welcome home, we missed you!

Kerala versus Goa. Kerala on vihreämpi. Keralassa on cooleja järvimaisemia ja niissä cooleja asuntoveneitä. Keralan lukutaitoisten osuus väestöstä lähentelee sataa prosenttia. Keralassa on Frasierin näköinen kathakalitanssija. Minä pidän silti Goasta enemmän, vaikkakin aion sitten rikkaana viedä sen jätehuoltoa aimo harppauksen parempaan sekä järjestää osavaltiollista jätevalistusta.

Vanhempieni ja polttouunin kera tuli nautittua ja kärsittyä lämmöstä, leikittyä aalloilla ja oltua aaltojen leluna, syötyä miracles from Indian kitchen ja kaivattua suomalaista yhden mausteen natriumkloridiravintoa, kauhisteltua taas kerran - pettymyksekseni - venäläisten uusrikkaiden käytöstä muita ihmisiä kohtaa, käytettyä rahaa monen monta kertaa kuluttamatta nimeksikään sekä painettua kameran laukaisijaa arviolta ainakin tuhat kertaa.

Hanhet ovat pelottavia ja kalkkunat voivat kuulemma olla vaarallisia.

Kotona tehdyn karsinnan jälkeen 348 kuvaa jäljellä. Mukava saldo kahden viikon matkalta. Harmi, että jäin itse suurimmaksi osaksi linssin takapuolelle.

--

"Mun kaverilta lähti jalasta kuusikymmentä prosenttia jänteistä."
"Sen isällä on sama jalka..."
"No okei, jos se olis sama jalka, ne olis veljeksiä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.