IRC-Galleria

Ensin viikonloppu tripillä Korppoossa. Ei ajettu ojaan, koska Bae ei tosiaankaan uskaltanut edes kesällä kaahata nopeusrajoitusten maksimilla niitä perkuleen mutkaisia saaristoteitä. Intoa piukassa, makkaraperunaa jannie :n talouden purressa. Liplop. Kello 22.30 oli pakko aloittaa hymyileminen (ja alkoholin nauttiminen), kun Tobbe H. availi kurkkuaan. Iki-ihana trubaduuri. "Muista sanavarasto: Pelle Svanslös ja knullerflettan", ilmoitti Ellu1984 ystävällisesti. Yleisö viritti tunnelman aika hyvään tilaan, naurulihakset puolestaan turhankin kireälle. Kalju, puntti ja suomileijonainen. Skini, uusnatsi? Ei. Ainoastaan suomalainen rauhanturvaaja. Puistokävely ja kärrynpyöriä.

En muuten sitten oikeasti muistanut, että Tobbella on niin mukava ääni. Laatulaboratorio Laxin perustaja, Laugh And A Half soitettiin sitten muuten heti toivomusvirkkeen päätyttyä. Saatiinpa kipale Billy-paapaakin. Kiitos ja tervetuloa Rentoon vaan!

Paluumatka lähenteli varmaan helvettiä lämpötilaltaan. Rupean elämään synnitöntä elämää...

--

Tervetuloa kotiin, sun varsallas on pukikavio!

--

Aura-vierailua taas. Viriteltiin pikku-Idan ötökkasuojaa vieläkin prommaksi.

--

Zonesyn kanssa tiirailemassa tyylikkäitä pukuja ja komeita miehiä. Ocean's 13, vaikka kaksitoista miestä jäikin väliin. Kuolatkaa te Plät Pittiä, se on rupsahtanut. Mä voin hykerrellä Clooneyn puhuessa ja ihastella sitä charmia. Muistatteko, kuinka se hymyilee J Lo:lle Out Of Sightissa? Niin. (Hiljaisuus.) Ai niin, oli viihdyttävä elokuva. Tollaisia suunnittele ja toteuta nerokkaasti -teoksia on aina jänskä katsella.

--

"Life is very short and there's no time for fussing and fighting my friend."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.