IRC-Galleria

...palautumista....Keskiviikko 12.07.2006 21:57

Nonniih... Nyt alkaa olemaan pikkuhiljaa palautunut olo kaikesta; sunnuntain humalasta, kiire viikonlopusta, rovaniemi ressistä jne... Vaikka kaksi päivää tässä on taas tiskillä töissä oltukin ja tänään jatkuu vielä yövuorolla.

Mitähän kertoisin festareista...? No Suomalainen lava oli se, missä heiluin ja juonsin. Pienet bändit olivat yllättävän tasokkaita ja saivat myöskin kuuntelijoita ihan kivasti sinne sivulle.
Parhaiten mieleen jäi kuitenkin perjantai illan viimeinen orkesteri; "anal thunder"
Musiikillisesti bändi ei ollut mikään huikea esitys, mutta lavaenergiaa oli senkin edestä. Viimeisen kappaleen aikana kitaristi veti itseltään vaatteet pois ja roikasi lavan reunalta veteen ja sieltä takaisin (matkalla kitarakin meni rikki)
Siinä tuli katsottua sitä esitystä silmät suhteellisen pyöreinä sivusta. Ja tämä bändi oli pakko huudattaa lavalle takaisinkin

Niin, ja paras festarimuisto lämmittää rannettani. Eli ranteessani on sellainen kämmenen kokoinen mustelma, jonka aiheutti roudarin heittämä battery tölkki (olin selkä heittäjään päin, kun kuului huuto: "kirsi, ota koppi" kerkesin kääntyä ja nostaa kättä ja *patang* osu ja uppos, suoraan ranteeseen, on se nätti nytte)

Perjantaina sattui vielä sellaisia kommelluksia että bändi, jonka piti tulla yllätyskeikalle lauantaiksi, peruuntui (kotiteollisuus) johtuen siitä, että rumpali oli kaatunut moottoripyörällään ja rikkonut kätensä. Lauantai aamuna sitten kymmeneltä saatiin varmistus korvaavalle orkesterille, ja niin festarit kruunasi Sub urban triben keikka. Kiitos ja kumarrus ja hatun nosto heille!

Ainoa keikka jonka itse menin katsomaan, oli poets of the fallin, ja se oli kyllä huikaisevan hyvä. Toki muitakin bändejä näin vilaukselta, mutta ei kai niistä sen enempää, hankala arvostella kun ei koko keikkaa ole katsonut =)

Mutta, pikku bändeistä, tutustukaan inis nimiseen kokoonpanoon (huumori indietä) st hood oli myös vallan hilpeää rockia.
Jos ensivuodeksi pyydetään mukaan, niin kyllä, menen mutta varaudun siihen paremmin =)

Nyt kuitenkin, takaisin normi elämään, eli koiran kanssa lenkille, suihkuun, ruokaa ja töihin...

Kirsi kuittaa
over and out

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.