IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 21:56

Kaavamainen ajattelu on persiistä... Opitut negatiiviset asenteet, ja se, ettei niitä tahdota edes murtaa, tutustua asioiden oikeisiin laitoihin.
Mistäkö tämä ajatus? Kirjoitanpa siitä jokin päivä, kun saan inspiraation pohtia asian kirjalliseen muotoon! Sanotaan nyt vaikka lyhyesti että: joukkohaudassa et ole yksin.

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 07:34

Töiden jälkeen sitä aina miettii, että mitähän tärkeää huomenna pitäisi tehdä... No, hyvä keinohan on aina katsoa horoskooppi tulevalle päivälle, ja näin se sanoo minulle torstaiksi:

Leijona 23.7.-22.8.: Romanssi nousee etualalle. Äskeinen kohtaaminen kiehtoo sinua, ja mietiskelet mitä tapahtuu seuraavaksi. Pysy itsevarmana ja valmiina mihin tahansa. Parhaat suhteet syntyvät hyvin pienin ponnistuksin.

Mikä romanssi?
Hah, sanon minä!

Vai olisiko tuo viittaus siihen asiakkaaseen, joka poistui baarista ja soitti baarin puhelimeen, että tulisinko töiden jälkeen juomaan muutaman oluen hänen kanssaan x) Eipä ole tuollaistakaan aiemmin kyllä tullut, että ihan perään soitettaisiin! Ja olenpas vallan kumma kulkija, kun sanoin että en lähde! Ilmasta kaljaa ja kaikkea tarjolla!
..tjoo, lopettaisi tämän "partaansa" nauramisen, ottaisi koiran kainaloon ja menisi nukkumaan...

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 00:06

Jos menneitä voisi muuttaa, moni varmasti muuttaisi jotain. Mutta, minä en muuttaisi, koska kuitenkin, kaikki tapahtumat muovaavat meistä sitä mitä olemme ja minä pidän itsestäni tällaisena!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.04.2007 06:21

Ja niin meni sekin yö. Töissä oli oikeasti mukavaa, ja toki kävin töiden jälkeisellä oluella jakamassa elämänviisauksia ja suunnittelemassa tulevia juhlia erään viisaan miehen kanssa. Nyt kuitenkin pala pizzaa ja unta, että huomenna jaksaa taas!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.04.2007 00:23

Mun jalkoihin sattuu, ja vielä on kuitenkin kolme tuntia töitä jäljellä.. Aijai...

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2007 04:08

No, häät olivat ja menivät.
Annoin veljeni, sain siskon. Näin taisin sanoa morsiammelle kun halasimme yöllä =)
Mitäpä häistä voisi kertoa? Morsian oli kaunis, sulhanen oli komea. Ohjelmaakin oli ja arktikum oli hieno paikka hää vastaanotolle ja morsiammen isän puhe oli vallan hieno!
Ja olihan vieraina paljon tuntemattomia ja toki myös paljon vanhoja kasvoja, joita ei ollut nähnyt pitkään aikaan.
Ilmeisesti kaikki tuo "nostalgia" vanhasta kaartista sai aikaan sen, että tämän illan olenkin penkonut Rovaniemellä vanhoja laatikoitani, löytänyt menneet päiväkirjani ja muutaman ihanan kirjeenvaihdon. (ja niin paljon kuin samalla hävettääkin, jää kuitenkin päällimäiseksi tunteeksi vain haikeus)
Kun luin vanhoja kirjeitä, mietin, miksi tuli se kirjoittelu lopetettua..? Kuitenkin, ihmiset kun ovat vieläkin mukavia. Melkein tekisi mieleni ottaa ja aloittaa perinteinen kirjeposti uudelleen, mutta kun... Sähköinen maailma! Toki myös löytyi kaikkia vanhoja runoiluja, valokuvia, kaikkea über mahtavaa ja nostalgista!

Eli eipä sitten tullut lähdettyä ajamaan Kemiin tänään, kun aika kuluu kuin siivillä, jos lukee useamman päiväkirjansa (ala-asteelta aina Tervola kauden alkuun) Vaikka olivathan ne tekstit karuja. Mutta hilpeää lukea ensimmäisestä humalastaan, ensimmäisestä ihastuksestaan ja ensimmäisestä dj harjoittelusta. Voivoi, lyhyeen elämään mahtuu niin paljon!
Päätin myös printata nämä kirjoitukset, ja arkistoida, että jos joskus bittitaivas pyyhkäisee nämä tapahtumat, on minulla kuitenkin paperia jossain tallessa näistäkin =)

Vieläkään ei kyllä väsytä, ja mietinkin, pitäisikö sittenkin lähteä ajamaan... En tiedä, mutta tähän loppuu tämä kirjoittelu ja jatkuu kaapin penkominen!

[Ei aihetta]Perjantai 20.04.2007 09:35

Maailman ihanin ja kuvaavin sana: Riemuidiootti

[Ei aihetta]Perjantai 20.04.2007 01:23

Luin vanhoja päiväkirja merkintöjäni ja voi jukranpujut, multahan on joskus irronnut syvällistä pohdiskelua!

Ei silti, nyt ei tarvitse pohtia... Paitsi tulevaa lauantaita. Veli poika menee naimisiin ja minäkin olen luvannut rykästä mekon päälle. Alkaa ahdistaa jo valmiiksi, mie kun olen niiiiin huono tyttö.
Huhtikuussa
kun luonto herää
herään minäkin
rakkautemme aamuun

kuin unelmissamme
seisomme vastakkain
jännitämme, värisemme
tämän jälkeen
olet omani,
olen omasi
aina

"Ja lupaan sinulle;
elämäni kulkee kanssa sun
joka kesä, joka talvi
sinuun aina uudelleen rakastun"

Se kunnia
jonka tänään saan
sen myös rakkaudella
sinulle annan

Ja tunnen
olet turvani
rakastettuni
kuin myös minä
olen sinun

"Ja lupaan sinulle;
elämäni kulkee kanssa sun
joka kesä, joka talvi
sinuun aina uudelleen rakastun"

tylsääSunnuntai 15.04.2007 22:36

OIKEA NIMESI:
Kirsi

2. GANGSTA NIMESI: (ekat 3 kirjainta etunimestä plus izzle.)
Kirizzle

3. ETSIVÄNIMESI: (lempiväri ja lempieläin)
Viininpunainen Koira

4. SAIPPUAOOPPERANIMESI: (toinen nimesi ja tämän hetkinen sijaintipaikka
Pauliina Kemi

5. STAR WARS NIMESI: (ekat 3 kirjainta sukunimestä, ekat 2 kirjainta etunimestä, ekat 3 kirjainta äidin tyttönimestä)
Vaikinis

6. SUPERSANKARINIMESI: (toinen lempivärisi, lempijuomasi).
Musta Kahvi

7. IRAQ-NIMESI: (1 kirjain etunimestä, 3 kirjain sukunimestä, mikä tahansa kirjain toisesta nimestä, 2 kirjain äidin tyttönimestä, 3 kirjain isän toisesta nimestä, 1 kirjain siskon/veljen nimestä, viimeinen kirjain äidin toisesta nimestä)
Kipiiph x)

9. INTIAANINIMESI: (lempiväri ja lemmikkisi nimi)
Viininpunainen Oskari