IRC-Galleria

pitkästä aikaa....Torstai 20.04.2006 07:35

Oivoi, mitä sitä elämään kuuluukaan, näin kuukauden tauon jälkeen?
No, ei kai mitään kovin ihmeitä, lähinnä töitä, koulua ja vapaa-ajalla sitten sitä viinan kanssa läträämistä. Siinä se aika kuluu.

Ihmeellisiä asioita on tapahtunut, ehkä ihmeellisin on se, että olen onnistunut taas jäämään koukkuun muutamaan peliin (tietokoneella) ja siihen syynä on vain ja ainoastaan se, että modeemi lasahti, ja netti on särki...

Nyt ei kuitenkaan taas ajatus kulje, kun työt ovat taas vaihteeksi ohitse, pitäisi mennä kotia ja lähteä aamulla käymään roissa. Eli unten maille, kiitos, olkaa hyvä, saatte aloittaa...

Päässä soi: Tavaramarkkinat - Kevät

...on siis kevät, uskoin vakavaa valaa, no pojat on poikia, ne lupaa muttei palaa. Kevät, kaiketi taivas vielä kestää, pilvet jo luin, ei sadetta voi estää. Kevät, tosiaan ihmistä pelkään, minä olin hölmö otin turpiin ja selkään, kevät tosiaan ihmistä pelkään....

Ja räystäät tippuu kun otan ja rääkäisen tämän rallin kotimatkalla... Että näin se kevät saapuu!

haastetta pukkaaTorstai 23.03.2006 06:22

Emzchu paiskasi tämmösen haasteen:

"Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan."

1. Sukupuoli?
Uriah Heep - Lady in black

2. Mikä on suurin unelmasi?
Jukka kuoppamäki - Paljon sanomatta jää
Tehosekoitin - Kaikki on mahdollista


3. Mitä inhoat?
Destiny's Child - Bills bills bills
Destinys child - nasty girl


4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
Apulanta - Pahempi toistaan
Sabrina - Boys
(ristiriitaista?)

5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
Uriah Heep - Easy living
Poets of the Fall - Lift

6. Mistä asioista pidät?
Tavaramarkkinat - Kevät
How Much More - Wild Love Blues
Sir Elwoodin Hiljaiset Värit - Nti Kevät

7. Minne haluaisit matkustaa?
Murray Head - one night in bagok
Tehosekoitin - Kaukaisimmalle rannalle
Tehosekoitin - Jokin ajaa mua


8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?
Jukka Kuoppamäki - Paljon sanomatta jää
Finlanders - anna jatkua yön
Gene Pitney - somethings gotta hold of my heart

Haluaisin tietää, mitä valitsisivat..

Pipa83
SuzieQ
Smurri
Kukla

onhan sitä elämää nähty?Perjantai 17.03.2006 07:43

Kuten ehkä uudesta oletuskuvasta näkee, oli teemailtamme oikea menestys! Ja hauskaakin oli. Samalla juhlistimme erään kaverin 30vuotis päiviä ja saimme seuraavalle aamulle mojovat olot... Vaan mitäpä sitä ei tekisi, jotta voisi edes kerran elämässään olla kaunis poika =)

Nyt ei silti ajatus juokse, joten en enempää tähän jutustele... Kotona ei vain vieläkään toimi netti. Siis uudessa asunnossa, jotenka siksi minua ei siellä irckissä näy, ja täälläkin vain höpötän silloin kun töiden jälkeen jaksan työkoneen aukaista.

Vaan kyllä, nyt täytyy joutua kotiin nukkumaan, jotta jaksaa aamusta yhden kaljakuppilan mennä avaamaan!

Kulmilla tavataan ja night lifessa bailataan?

tukka heiluu...!Perjantai 10.03.2006 06:50

Eilen (siis minun laskuissani, eli keskiviikkona) oli sitten hard'n'heavy night @ night life, ja ilta oli muuten mitä mainioin, mitä nyt dj:n tuskana oli temppuilevat laitteet. Kun alkaa huutaa mikrofooniin, musiikin taajuus alkaa heitellä, joten oltiin sitten hiljaista tyttöä koko illan, vaikka tuommoinen iltahan vaatisi juontoa, ja paljon. Että sinällänsä masentaa...
Torstai, toivoa täynnä, ei ollut ei... Tuli niin paljon asiakkaita etten saanut livistää kesken iltaa, mikä on sinällänsä harmi, koska alkaa väsyttää pikkuhiljaa, ja huomenna pitäisi sitten mennä keikalle Ouluun, tulla uneksimaan Kemiin, ja lauantaina taas Ouluun. Hihhanhaa, se on hauskaa, että saa reissata.
Sunnuntaina sitten onkin luvassa teema kekkerit, eli tyvärten kanssa alama kauniiksi pojiksi, ja katotaan miten käy... Siitä ehkä myöhemmin lissee, nyt kuitenkin kotia, ja unille, että jaksaa huomenna tiitterästi kohti oulua =)

Päässä soi:
...vain talven uniako kaipaan, kun jään tähän tyhjään taloon, aamuvaloon kylmään unohdun
kun yön merkitsemät kasvot, hautaan tyhjään päällystakkiin, lumisateen tuoksu siinä on... kuka olikaan sisälläsi viime yönä, kenen tummaan kylkeen painauduit, kuka saikaan, elämäsi hehkumaan kirkasta valoaan. Talviunineen, aamuun harmaaseen, haipuu hiljalleen, vaipuu nietokseen. Hellään kylmyyteen, pieneen kiitokseen, sen lopettaa saan.... (CMX / Talviunia)

..jep jep...Keskiviikko 08.03.2006 07:52

Otteita kuluvasta viikosta:

Maanantai yö... Töissä... Siellä Kemin kuumimmassa yökerhossa...
Asiakas kysyy; "vieläks sää oot siellä kalleriassa" Mitä nyt tuohonkaan voi vastata? "joo, ellei ylläpito sitten ole poistanut" ?
Maanantai oli muutenkin outo päivä, olin koko päivän liikuksissa hyvässä seurassa, mutta juttu oli ylettömän huonoa, ja kaiken hyvän lisäksi, tässä seurassa myös piti sitten töitä tehdä yö. Vaikuttiko sitten juttujen laatuun väsymys, maanantai, vai edellisen yön viskibileet, vai oliko se vain kaiken tämän yhteen laskettu summa, sitä harva arvaa...
Maanantaista vielä... Miten pitäisi reagoida, jos on syömässä ravintolassa, ja tarjoilijan kerätessä astioita, tämä kysyy hilpeältä seurueeltamme "otatteko JÄSKIÄ?" Jäskistä tulee mieleen puhevika, ja että sana voisi viitata läskiin... Pitänee siis varoa, ettei ala jäski tummumaan jossain vaiheessa, koska kyllähän jäski lätisee, kun tarpeeksi hakkaa!

Tiistai päivänä sitten oli mahtava herätä päiväunilta siihen että äiti soittaa, ja sekin soittaa siksi, että oli saanut työkaveriltaan uuden roihu lehden, jossa oli haastateltu kemin dj henkilöitä, eli myöskin allekirjoittanutta, ja äiti toki paheksui kielenkäyttöäni muutamassa vastauksessa. Mutta ei kai ole varaa sanoa, jos tuo itse soitteli viime perjantaina, ja kyseli kuinka muutto on edistynyt, ja käski levätä ennen työyötä, ja tuumasin sen olevan vaikeaa kun oli monitori sängyssä, sain vastauksen; "niin... ihmisethän menee sänkyyn outojen asioiden kanssa, toiset menee elukoiden kera, jotkut naiset ottaa miehiä, ja sinä menet sänkyyn sitten tietokoneen kanssa" kiittelin äitiäni tästä, ja kerroin, että monitorin kanssa vielä kai voisi nukkua, että aiemmin sinne olisi mahtunut sekaan vielä huonommin, kun monitorin lisäksi sängyssä oli telkkari. Tähän toki äiti vainio tuumasi jotta; "no sullahan on ollut tänään monenlaista näyttöä sängynpuolella!" ja sitten vielä nauroi päälle. Yritä sitten siinä kasvaa hyväksi ihmiseksi kun tuollaiset on kasvattaneet kun on ollut pieni...

Niin, tosiaan, miten elämä muuttuikaan? Niinno, toissaviikon torstaina soitti vuokraisäntä, tahtoi asuntonsa takaisin mahd nop, no, samana päivänä löysin uuden asunnon, viimeviikon muutin, ja nyt on uusi koti, joka muistuttaa laatikkomerta! Mutta, näköjään sitä tuli kemiin jämähdettyä, ei mahda mitään... Tai voihan tuo olla, että elämä vie vielä jonnekin outoihin sfääreihin. Nyt kuitenkin pitänee yrittää päästä uneksimaan tiistai menneeksi (kyllä, olin töissä ja en ole vielä ehtinyt unille)... Keskiviikkona kun pitäisi mutkasta roissa, ja yöksi olisi taas töihin. Niin joo, ja olisi hevi bileet laiffissa, on se mahtavata, päästään kuuntelemaan miesten musiikkia, ainaisen humpan helvetissä!

(päässä soi tällä hetkellä Poets Of The Fallin kappale Dream)

ja taas viedään...Perjantai 24.02.2006 21:05

Ja taas tuntuu, että elämääni ohjailee joku ulkopuolinen voima, ja minua vain viedään kuin pässiä narussa, vailla omaa tahtoa...

Mistä tämä tunne? Kerron siitä myöhemmin, kun saan muutamiin asioihin varmistuksen, eli jatkoa seuraa, todennäköisesti maanantaina.

Ja niin joo, katsokaa seuraava roihu lehti, siinä saattaa olla juttua kemin dj kulttuurista, johon myös allekirjoittanut kuuluu...!

Elämää perämeren äärellä...Tiistai 21.02.2006 19:40

Elämä se on hassu asia... Kun tunnet, että kaikki on ok, elämä on tasaista, mitään mullistavaa ei tapahdu, sinun täytyy tehdä jotain, jotta tuntisit olevasi elossa, kun tunnet jotain.
Näinhän minäkin tein. On uusi koulu, on töitä, mutta on niin tasaista, no alanpa hakkailla sitten eksää takaisin, kun on se kuitenkin NIIIIIIIIN ihana, vai oliko sittenkään..?
Niinno, toisaalta, minun kai pitäisi olla tyytyväinen, ettei tuo lämpene, mutta toisaalta taas, miksi sitä kuitenkin pettyy, että jos kutsuu toisen käymään, sovitaan päivät jne, ja sitten perutaan, vaikka tuohon olin tottunut tuossa vuoden aikana niin monesti...
Äh, en minä tuosta tahdo tilittää, kun ulkona on kuitenkin kivan kevättalvinen iliiiiima!
Ja vaikka ei tullut treffejä, on kuitenkin illaksi mainiot suunnitelmat, ja hyvässä seurassa, mutta taas kun olen antanut kiepsauttaa itseni tuohon oravanpyörään, pelkään että kesken hilpeää humalaa laitan viestiä, ja pyydän ja rukoilen ja anelen ja näin alennan itseni. Niin, voisihan puhelimen jättää kotiin, mutta kun nykyaikana se pitää aina olla mukana...? Vai pitääkö sittenkään =)
Niin muuten, voitteko uskoa, koulun matikan tunnit on oikeasti ihan mukavia? En minäkään meinannut uskoa, mutta yllätyin kyllä positiivisesti, koska ne sitä olivat. Ensi viikolla taas, pari päivää matikkaa, joka on muka mukavaa... Tässä vaiheessa kai täytyisi tutkituttaa päänsä, ja tarkistaa, onko siellä kaikki osaset kohdillaan, vai mikäs on hätänä.
Niin joo, iinuli on ainoa joka näitä lukee, eli posiolle terveisiä!
Tää tilitys loppu ny tähän!

jos joskus kirjoittaisikin...Lauantai 18.02.2006 18:45

Mikäköhän minua askarruttaisi tällä hetkellä....? No, ensimmäisenä tulee mieleen, että Alanis Morrisette on coveroinut kappaleen "Crazy", tai siis olen varma että se on coveri ja alkuperäinen kappale on miehen laulama, mutta kenen? Se on hyvä kappale, mutta nyt vaivaa ja nyt ressaa, voi voi...
Niin, ja uuden koulunkin aloitin, kun sellainen eteen sattui tulemaan... Eli nyt sitten luetaan itseänsä baarimestariksi, ja mikäs sen mukavampaa, kun siihen se alkuperäinen tähtäyskin on ollut. Työsaralla olen taas tehnyt myöskin uuden aluevaltauksen, eli hämmentänyt ihmisiä muutaman kerran olemalla Panimon tiskin takana. Tosin, siitä tuskin tulee vakituista näkymää, niinkuin tuskin siitäkään, että nähtiin minut kahtena päivänä myös Pikku Hiacen tiskin takana... Mutta, ei siitä sen enempää, kun kauppaankin pitäisi keretä, eli jatketaanpa myöhemmin sitten, ehkä, tai sitten ei...

taasen...Torstai 16.02.2006 22:09

Tämmönen, kumman valitsisit juttu....

Kumman valitset?

Söpöily, vai vehtaus? Varmaan söpöily

Ystävät vai poika/tyttöystävä? Ystävät

Kylmä, vai kuuma kaakao? Kuumaa kuumaa. some like it hot...

Maito, tumma, vai valkoinen suklaa? Maitosuklaa

Vanilja, vai suklaa? ei ossaa päättää

Mansikka, vai vadelma? Mansikat rokkaa!

Peruna, riisi, vai pasta? Pasta

Auringon lasku, vai nousu? Lasku on hieno, mutta myös nousu on hieno jos on silloin hereillä.

Tähdet, vai kuu? Tähdet (ja revontulet <3)

Viimeisen päivän aikana, oletko...

Itkenyt? En

Auttanut jotakuta? juu

Ostanut jotain? kyllä kyllä

Jutellut ystävän kanssa? useankin

Ollut sairas? päästä olen aina vialla

Käynyt elokuvissa? eeeeen

Käynyt ulkona syömässä? nei nöy

Sanonut minä rakastan sinua? nöy nöy

Kirjoittanut oikean kirjeen? en

Puhunut vakavia? kyllä kyllä

Ikävöinyt jotakuta? vähäsen joooo :o

Halannut jotakuta? ehen

Riidellyt ystävän kanssa? onneksi enSe oli onneksi lyhyt juttu... vaikka tuskinpa ketään nämä kiinnostaa :D

taasen...Keskiviikko 15.02.2006 22:03

1. Isäsi toinen nimi?
Veikko

2. Puhelinnumerosi viimeinen numero?
Kumman numeron? No, toisessa se on 5, ja toisessa 3

3. Mitä kaikkea olet syönyt tänään?
Tein ruokaa... Vokkasin siis nuudeleita, kanaa, vihanneksia ja sieniä, oli hyvvää.

4. Paistaako ulkona aurinko?
Pimeeltä näyttää...

5. Todistuksesi keskiarvo?
Öööö... Häh?

6. Luetko venäjää?
e

7. Kuinka monta hiusponnaria päässäsi on nyt?
0

8. Pidätkö nallekarkeista?
Kyl kyl

9. Oletko Elijah Wood - fani?
e

10. Milloin söit viimeksi pizzaa?
Toissaviikon sunnuntaina, kun oli leffa iltamat.

11. Minkä merkkinen tietokoneesi on?
Intel inside ja antec outside... Tai siis, ei näissä itsekasatuissa kai yhtä merkkiä vain ole :P

12. Oletko koskaan pelannut mölkkyä?
Katsonut olen, pelannut en

13. Ovatko tietokoneesi kaiuttimet nyt päällä?
On, mutta ei niistä mitään kuulu,kun soittolista ei ole piällä.

14. Tuuleeko ulkona juuri nyt?
Kemissä tuulee aina

15. Oletko koskaan käynyt Amerikassa?
e

16. Katsoitko Big Brother -sarjaa?
Yhden puolikkaan jakson, ja sekin alkoi vituttamaan

17. Mikä maa on mielestäsi paras?
Hankala sanoa, kun en ole kaikissa maissa käynyt, eli kai tämä suomi on ihan kiva.

18. Omistatko jonkinlaisen The Sims -pelin?
kyl kyl, ja paljon lisäosia.

19. Kuinka monta siskoa sinulla on?
yksi veli, ei siskoja

20. Mikä eläin olisit, jos saisit valita?
häh? miehän olen elukka?

21. Milloin kävit viimeksi suihkussa?
aamulla

22. Pidätkö tonnikalasta?
ajoittain.

23. Kuka julkimo haluaisit olla yhden päivän?
en julkimo, mutta fantasiahahmona tahtoisin olla... öööö... buffy :D

24. Onko teillä kotona sauna?
on, mutta ei tässä omassa asunnossa :D

25. Paljonko ulkolämpötila on juuri nyt?
-7 ?

26. Oletko koskaan meinannut hukkua?
nei nöy

27. Monelta heräsit tänään?
13:30, meni yö töissä....

28. Montako A:lla alkavaa ihmistä tunnet henkilökohtaisesti?
monta, ei jaksa laskea, veikkaisin että reilun 10 ?

29 . Haluaisitko olla astronautti?
e

30. Milloin viimeksi nauroit todella makeasti?
tänään

31. Kuinka vanha mummosi on?
kumpi niistä?

32. Paljonko kello on?
19:32.

33. Oletko rauhallinen ihminen?
lentääkö lehmät?

34. Tylsistytkö helposti?
en, oma kiva paras kiva

35. Käytätkö ulkona liikkuessasi heijastimia?
...muutamassa takissa

36. Mikä on lempikirjaimesi?
ei sitten niin mitään väliä

37. Aiotko kirjoittaa ylioppilaaksi?
tuskin mie ennää tässäiässä lukioon lähen...

38. Montako serkkua sinulla on?
reilu 20

39. Kuinka monta numeroa puhelimeesi on tallennettu?
lähemmäs 200

40. Olisitko valmis rakastumaan?
en, kokeilin sitä viimevuonna, eikä se kannattanut.

41. Haluaisitko osata lentää?
...siis ilman lentokonetta, omilla siivillä? mie ossaa jo, mielikuvitus kun on vahva =)

42. Pidätkö sitruunoista?
gin tonicissa kyllä.

43. Oletko koskaan käynyt Kolmårdenin eläintarhassa?
en.

44. Mitä ostit viimeksi kaupasta?
kahvia ja tupakkaa.

45. Milloin viimeksi laitoit huulirasvaa?
ei muista.

46. Pidätkö puujalkavitseistä?
maanantaisin

47. Olitko katsomassa kun orivarsat päästettiin laitumelle?
...en....?

48 Omistatko skannerin?
empä

49. Onko sinulla kuvia netissä?
aika tarpeeton kysymys...

50. Millä sanalla kuvailisit huonettasi?
älämölöhölömööö

51. Onko kynsissäsi nyt kynsilakkaa?
...ei.....

52 Oletko pessimisti?
nei nöy

53. Jos saisit toivoa mitä vain, niin mitä se olisi?
hankala sannoo, nyt on kaikki kai ihan ok kuitenkin

54. Oletko koskaan karannut kotoa?
joskus 16kesäsenä, joo-o

55. Omistatko MSN Messengerin?
en omista, mutta on mulla se koneelle ladattuna kyllä.

56. Mikä/mitkä on lempivärisi?
musta, punainen, violetti

57. Millainen olisi unelma-ammattisi?
työskentelen sillä alalla jo...

58. Oletko hyvä koulussa?
kaipa

59. Minkä värinen on talo jossa asut?
keltanen....

61. Osaatko tehdä tällaisen Ü?
Ü

62. Kasvatatko kaktuksia?
e

63. Pidätkö keväästä?
kyllä kyllä

64. Minkä väriset verhot huoneessasi on?
makuuhuoneessa tummansiniset, ja olohuoneessa punaset

65. Paljonko kello nyt?
19:40.

66. Milloin viimeksi luistelit?
ala-asteella kai...

67. Mikä on lempieläimesi nimi?
OSKUUUUUUUUUUUUU

68. Oletko koskaan lyönyt ketään tahallasi?
en

69. Haluaisitko käydä?
joooooo! mutta missä?)

71. Kuinka monta puuta pihallanne kasvaa?
usea

72. Oletko kuullut koskaan Maroon 5:n biisiä This Love?
valitettavasti

73. Mitä mieltä olet edm. kappaleesta, jos olet kuullut sen?
ei ärsytä, ei innosta, hissimusiikkia

74. Onko koneellasi PSP7?
paint shop pro 7? mitä mie sillä?

75. Mikä on lempielokuvasi?
niitä on niin monta...

76. Syötkö koskaan riisimuroja?
joskus, mutta harvoin. Pidän enemmän kriisimuroista.

77. Kuinka monta lempinimeä sinulla on?
muutama

78. Kuka on paras ystäväsi?
niitä on muutama, mutta se ei teille kuulu :P

79. Onko sinulla mielestäsi siisti käsiala?
tarpeenvaatiessa. jos kirjoitan omaksi iloksi, ei siitä hullukaan selvää ota

80. Jos olit viime kesänä jollain leirillä, niin missä olit?
olin missä?

81. Onko teillä ADSL?
mulla on, kai porukoillakin

82. Mikä on ärsyttävin mainos?
kaikki... ainakin tv shopin kaikki mainokset

83. Mistä nikkisi tulee?
Jos luet, saatat tietää, jos et, ei sinun tarvitse tietää

84. Onko tähän galluppiin hauska vastata?
aika raskasta

85. Katkaisetko ketjukirjeet?
aina

86. Oletko koskaan voittanu lotossa?
joskus muutamia euroja

87. Kuinka paljon voitit lotossa?
puhutaan markka ajasta, ja se taisi olla parikympin luokkaa, eli muutamia euroja

88. Blendaatko?
blended viskit on jees

89. Minkä merkkistä tuoremehua juot yleensä?
...milloin mitäkin...

90. Kesä vai talvi, perustele?
kummassakin on puolensa

91. Pelkäätkö pimeää?
en

92. Oletko koskaan kirjoittanut 10:n ainetta?
9½ taitaa olla paras

93. Mikä on lempikirjasi?
monia monia hyviä kirjoja olen lukenut, en osaa niistä parasta nimetä, tylsimmän korkeintaan.

94. Minkälainen hiirimatto teillä on?
meillä? mulla on itchy ja scrachy...

95. Kuinka monta on mielestäsi pari?
2-20 :P

96. Oletko landepaukku?
no, viihdyn luonnossa, mutta en navetassa, siitä voi päätellä

97. Mikä on tällä hetkellä puhelimesi soittoääni?
niitä on muutama, soittajaryhmän mukaan... on Taiskan Oma tie, PMMP:n oo siellä jossain mun, How Much Moren "Wild love blues" ja muutamia muita

98. Oletko vielä palelluttanut itseäsi?
en tälle talvelle

99. Milloin viimeksi tunsit itsesi petetyksi?
Viime joulu-marraskuun aikaan (eilenkin kävi ailahdus suuntaan)

100. Viimeistä viedään. Oletko tyytyväinen?
ajoittain.Että semmosta... Luulenpa, että olin kymmenen vuotta liian vanha tälle kyselylle.