IRC-Galleria

viimeinen päiväLauantai 01.07.2006 00:48

Niin, siis kesäkuuta. Palkka tuli, ja melkein heti meni, vaikka hieman jäikin tulevalle helsingin päivälle. Toisaalta, itseni tuntien, kun käyn kauempana vain pyörähtämässä, iskee se vaellusvietti, joka kesäisin tuppaa valtaamaan mielen, ainakin minulla...
Viimeistään elokuussa sitten on pakko päästä jkl-helsinki-tampere turneelle. Tai ainakin jkl:ään, sekun on niiiiiin mainio kesäkaupunki. Tai noh, kattoo miten joutaa, mutta kuitenkin =)
Aina saa suunnitella ja haaveilla. Ja haaveilussa olen hyvä, toiminnan suhteen sitten hieman vaisumpi.
Karvainen, nelijalkainen, elämäni mies lähettää terveisiä kaikille ihmisille. Ja tämä tyttö lähtee taas vaihteeksi töihin...
Mutta, näyttäisi siltä, että päiväkirja on sitten ainakin maanantai-tiistain tyhjillään. Ja ehkä pidempäänkin, en tiiä...
Ei silti, tuskinpa näitä kovin moni lukee, mutta saapahan purkaa itseään terveellä tavalla, eli kirjoittamalla. Sitten kun kirjoittaminen loppuu puoleksivuodeksi, olen siirtynyt hajoittamaan kauppojen ikkunoita ja potkimaan mummoja.
Että näin.
over and out.

[Ei aihetta]Perjantai 30.06.2006 07:36

Työ tahti pitää mielen virkeänä?
Keskiviikkona olin yössä. Torstaina 13:30 - 19 pubilla, 23:30-04:30 yökerhossa.
Perjantaina taas pubilla 13:30-18:00 ja kerhossa 22:30-04:30
lauantaina vain kerhossa
Sunnuntaina roihin ja töihin klo 15:30-22:00
No, ei parane valittaa, hyvä vain kun töitä on?

Pelottaa vain aamun herääminen, kun juuri tullut töistä ja aamulla, ennen baarin avausta pitäisi kuitenkin koira huolehtia ja ehkä suihkiakin pikaiseen...

Työnarkomaanin ongelmana on vain, miten väsyä silloin, kun ei ole töissä?

[Ei aihetta]Torstai 29.06.2006 23:12

Työnarkomaanilla ei ole ongelmia, paitsi lomalla (eeeeeiiiii ooo näkyny)

yksi tämmönen juttu..Keskiviikko 28.06.2006 23:46


Eli kirjottakaa itestänne tällane juttu niiku mäki ja tässon ohjeet mitä ja miten kerrotte:
* Nimesi (toinen nimesi ja lähimmän naapurisi sukunimi)
* Asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)
* Ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä.)
* Ammattisi (naiskäyttäjä kirjoittaa äitinsä ammatin, mieskäyttäjä isänsä)
* Harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)
* Lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)
* Hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)
* Silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)
* Musiikkimakusi (genre, jota et siedä)
* Lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)
* Itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen toisen nimesi ja "adjektiivi"...Esim: sini adjektiivi)

Eli sitten minun tarinani on vastaava:

Nimeni on Pauliina Pirinen. Asun Rovaniemellä. Olen 26vuotias… Ammatiltani hammashoitaja ja olen kahden lapsen äiti. Harrastuksiini kuuluu talvisin hiihtäminen ja kesäisin sauvakävely.Minulla on oranssit hiukset ja mustat silmät. Rakastan oopperaa ja räppiä. Suosikkiartistini on ihan ehdottomasti cmx. Luonteeltani olen mainion rauhallinen ja ihastuttavan kesäinen!

heittelyäKeskiviikko 28.06.2006 23:33

Niin se elämä heittelee eskoseni, et koskaan tiedä aamulla, mitä päivällä voikaan tapahtua!

Niinhän se menee. Ole onnellinen hetki, kummissasi toinen ja haikean surullinen kolmannen hetken tullen.
Outoja asioita.
Toisaalta, sen suuremmin asiaan puuttumatta, olen tottunut kuulemaan itsestäni asioita, joista en ole ollut tietoinen sitä ennen.

Sanottakoon silti, eilen oli mukava ilta, selvinpäin työpaikalla, vaikka oli vapaata. Levyjäkin soittelin kunnes tuli ensimmäinen toivebiisi, siihen loppui motivaatio (SOITA SE HARD ROCK HALLELUJAAAAAAAA! NYT, HETI!!!!) Tännään siitä kuitenkin maksetaan että sitä yön tekee...?

Ja huomenna yhden baarin avaus, yöksi laiffiin. Sitten perjantai lauantai laiffissa, sunnuntaina päivä karaoke roissa ja maanantaina kaveria helsingistä pois muuttamaan.... Ja keskiviikko yöksi taas töihin... On se hyvä kun ei ole tekemisen puutetta =)
Silti, kummastelen, mikä minusta tekee pahan ihmisen muiden silmissä, jotka eivät minua tunne =/

[Ei aihetta]Tiistai 27.06.2006 21:34

Jos ajaa autolla valoa nopeammin, niin mitä tapahtuu jos laittaa ajovalot päälle?

kaamee kapula...Maanantai 26.06.2006 21:15

Ei kyllä edes ole, otsikoita on vain oikeasti ihan helevetin vaikea keksiä... Pitääkö niitä keksiä, varmaankin, en tiiä...
Niinhän siinä sitten taas yllättäin eilen kävi, että piti alkaa läträämään ja piti aamuun asti vielä muka härpättää. Kyllä työporukassa kittaaminen voi sitten olla hauskaa (ai voi vai?)
Vaikka eipä silti, siinä vaiheessa kun otettiin oluet ja mentiin jatkamaan iltaa rantaan, sattui mystisiä. Jostain puskasta mönki ehkä kolmekymppinen kaveri seurueeseen, jota kukaan ei tuntenut, mutta janoinen se tuntui olevan, ja nimekseen kertoi Eeron. Siitä ei sen enempää, totean vain, että outoa se oli siltikin...
Mistä muuten huomaa että on kesä? Minäkin kelpaisin jokatoiselle vastaantulevalle ihmiselle, hämmentävää, mutta taas toisaalta, olen liian itserakas ja itsetietoinen langetakseni lihan houkutuksiin, aina kun tulee mahdollisuus. Mikä on tietenkin varmaan vain hyvä, ja niille yrittäjille turhauttavaa. Kun flirtti piristää, mutta ei se mitään tarkoita, olen hyvä katoamaan kotiin, yksin.
Ja taas soi puhelin, että lähtisitkö silloin kanssani järvelle (merelle täälläpäin) että voitaisiin ottaa muutama olut ja katsella iltaa. Ja helevetin helevetti että mie ooooon heleppo näissä asioissa; "tottakai, monelta, missä, otan koiran mukaan?"
Tuumasta toimeen siis... ja kohti rantaa...

haastetta pukkaa...Maanantai 26.06.2006 02:42

Karaoke päivän kunniaksi teen tämmösen...

Missä asut: Zen Cafe - Minun kaupunkini / Kauko Röyhkä - paska kaupunki / sir elwood - enkelten kaupunki
Kuvaile ensirakkauttasi: Nine inch nails - slipping away
Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi: Nine Inch Nails - closer / Irina - Kunnon syy
Mikä on haasteesi: How Much More - Neurotic Mind
Ketkä ovat ystäviäsi: Elinvoima - Liian Paha poika
Kuvaile ulkonäköäsi: Cmx - Kiusaajien kiusaaja
Mitä teit viime yönä: CMX - Uusi ihmiskunta
Mikä on elämäsi tavoite: Topi Sorsakoski - On kesäyö
Milloin harrastat seksiä: Tehosekoitin - Mä diilaan rakkautta /sir elwood - yö tekee meistä varkaat

Miten haluat kuolla: Nine Inch Nails - slipping away
Mitä sanot vanhemmillesi: Elinvoima - Suhtaudun niittivöihin vakavasti
Missä vietät aikaasi: M.A. Numminen - Perkele
Mitä ajattelet yhteiskunnasta: Hassisen kone - oikeus on voittanut taas
Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi: irina - hiirenloukku
Mikä on selityksesi kaikelle: Nine inch nails- head like hole
Mitä ajattelet perjantaisin: system of a down - lonely day
Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia: zen cafe - minun kaupunkini
Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille: alice cooper - house of fire =D
Mitä tekisit mieluiten juuri nyt: Nin - closer/ Down In It
Kuvaile parasta ystävääsi: Pmmp - mummola
Mitä on sänkysi alla: whitney houston - if i told you that ;)
Mikä on ollut suurin saavutuksetsi: metallica - nothing else matters
Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi: How Much More - Foolish heart (pää ja tunteet kuntoon, kts)
Missä olisit mieluiten juuri nyt: Maggie o reily - get to france taaaaaai.... tehosekoitin - kaukaisimmalle rannalle.... taaaaai murray head - one night in bangok.... tai.... ihan missä vaan =)

Perämeren perällä...Sunnuntai 25.06.2006 02:10

Kyllä nyt kuitenkin ilmat suosivat mökkeilijöitä, ainakin epäilisin, vaikka täällä merellä puhaltaakin aika kylmästi tuo tuuli... Aurinko silti paistaa ja hellii, ainakin tuota vanhaa koiraherraa on kovasti uitatuttanut lähiaikoina =)

Eilen oli yllättävän sankasti ihmisiä liikkeellä tuolla yöelämässä ja työilta kuluikin nopeasti. Töiden jälkeen taas normi kuvio; grillin kautta kotia, hieman syöpöttelyä, koiran kanssa pihalle, filmi pyörimään ja black out.

Kuulin päivällä mystisen jutun; eräs sukulaistyttö oli päissänsä selittänyt isälleni että olen strippari. Tämä oli mullekin aika jännittävä uutinen, en tiennyt että työpaikkani on pornoluola, mutta kai se on parempi jossain vaiheessa saada selville. Tämä tietenkin taas pistää miettimään, miksi ihmiset keksivät juttuja, joilla ei ole totuusperää ja mistä ne jutut tulevat ja miksi niitä pitää kertoa eteenpäin?
Toki, kaikkihan me joskus sanomme jostain ihmisestä pahaa, kun tuo ihminen on sattunut aamupuuromme kähveltämään, mutta yleensä kuitenkin jutuissa on edes puolet totta. Mutta tämä juttu, kun olisin edes topless tarjoilija, olisi siinä puolet totta, mutta kun ei edes sitä!
Mystisiä juttuja, ei voi kuin pyöritellä päätänsä ja kummastella. Toki kutsuin isäni ja äitini työpaikalle katsomaan kuinka rivakasti riisun siellä vaatteita ja saan suunnattomia tippejä =)

Oivoi, vielä tämä yö, ja huomenna päiväksi rovaniemelle ja sitten taas yöksi tänne... Toisaalta, yöksi ei ole töihin, mutta kemiin on kuitenkin tultava... Jos sitä sitten vaikka maanantaina menisi rauhassa makaamaan rannalle, vaikka sataisi pieniä miehiä ja joisi muutaman oluen. Ainakin tällaista puhetta oli tyvärten kanssa. Saa nähä...
Tiiättekö muuten miten vaikeaa on olla karaoke keikalla jossa keski-ikä on 50 ja kokoajan tekisi mieli sanoa "etiäpäin, sano mummo lumessa" mutta kun ei voi? No, mie tiiän, kokemus on viime sunnuntailta ja varmaan sama toistuu huomenna.
Nyt kuitenkin; baarin avaushommiin...
Tehkää typeryyksiä ja nauttikaa kesästä, niin miekin teen kun on aikaa (ja rahaa)

juhannus on saapuvilla...Perjantai 23.06.2006 08:48

Oivoi, niin se taas on, yksi hieno juhlapyhä saapuvilla ja taas vaihteeksi joku on töissä, eipä silti, ittepä on alansa valinnut, joten en valita (paitsi vähän salaa)...
Oli yllättävän täpäkkä torstaiyö työmaalla. Väkeä oli enemmän kuin tarpeeksi ja aika meni suhteellisen joutuisaan... Vaikka on se kumma; keski-ikäiset ihmiset eivät osaa käyttäytyä tiskillä, ne ovat niitä huutajia ja napsuttajia, joiden 2min odotus muuttuu yhtäkkiä tunniksi. Mutta, ain laulain työtäs tee... Tämä tyttö kun saa tippiä siitä että rallattelee kun jonkun lompakonkaivelussa menee kauan ja myynti seisoo. On kuulemma asenne kohillaan. Vaan nyt ei väsytä, joten koiran kanssa pihalle, että jos vaikka alkaisi väsyttää....

Kaunista upeaa ja mahtavaa juhannusta kaikille, tehkää taikoja, olkaa onnellisia ja jos ei ole elämää, tulkaa baariin viikonloppuna ;)