IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 26.12.2008 20:45

En tiiä, kyllä tämä työputki alkaa vähän janottamaan... 2Yötä vielä, sitten olisi yksi ruhtinaallinen vapaa ja maanantaina sitten taas jatkuisi harjotukset iltavuoron merkeissä... Vooooi pojat sanon minä!
Ehkä tällä työtahdilla sitten tammikuussa olisi varaa pitää vähän vapaatakin, mitä luuletta? :)

Kaksi iltaa... Ne menee vaikka heittämällä... Voitonpuolella tämä putki... \o/

[Ei aihetta]Torstai 25.12.2008 05:51

Ai ai, hyviä nämä uudet cmx:n biisit, tykkään kovin, kiva kun pukki tämän levyn toi <3

Minä sanon sinun nimesi kerran ja kuvittelen sen vielä riittävän
mutta sinä et välitä kuulla, huone pimeä metsä, talo pimeä maa
Ja miten me tähän tultiin, en tiedä, muista tai tahdo uskoa
että voimme näiden vuosien jälkeen joutua taas tähän helvettiin

Oi oi, kyllä se Yrjänä vielä osaa, hyvä levy...

Nyt kyllä taas väsyttää, 8yötä tehty, 3edessä... Sunnuntaina ehkä pari olutta, en tiiä, sen näkkee, nyt tämä yksi punkkulasillinen kun alkaa loppua, tuntuu että nukkumatti on tulossa kylään... Tervetuloa!

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.12.2008 19:55

Näin sitä mennään, koko joulu töissä.
Se ei silti tarkoita, ettenkö toivottaisi kaikille muille lämmintä ja ihanaa joulua :)
Nauttikaa kaikesta lämmöstä ja ihanasta ja sen sellasta!

[Ei aihetta]Tiistai 02.12.2008 17:28

Se on aina mahottoman hyvä ajatus suoraan töistä lähteä asiakkaaksi...
Ei silti, kivaa oli, ensin vietiin syömään paviljongille, ja siitä sitten ringoon oluselle... Kovasti yritettiin vielä lifeenkin houkutella, mutta sille onnistuin sanomaan ei :) Yllättävää kyllä...
Tosin, väsymys väsymys väsymys ja siihen päälle vielä vähän väsymystä.. Hyvä tullee! Tosin, nyt sitten ihan luvan kanssa saa laiskotella, kun on vp..
Huomenna sitten ois taas aamuvuoro luvassa! Ja torstaina taas vapaata...
Olis tulossa ne yhdet kekkeritkin, saa nähä pääseekö, työvuoro on ainakin tällähetkellä mulla, mutta katotaan, jos jostain sille löytyisi tekijä.. Olis ihan kiva, bueno, ja mukava sun muita ilahduttavia laatusanoja..
Äh, eipä ajatus juokse, voisi mennä tekemään sohvanvalloitusta <3

[Ei aihetta]Tiistai 25.11.2008 01:46

Hohhoi... Voihan sitä vapaansa näinkin viettää; olen tässä kuudetta tuntia istumassa baarin koneella.. Päivitetään me soittorasiaa... Ja kun tuo maestro ohjelma on niiiiiin saatanan hias.. Tai tietenkin se, että uusia kappaleita tulee koneelle lähemmäs 300, voi vaikuttaa asiaan... Huomenna tänne pitäs tulla sitten oikeasti tekemään töitä, ehkä mie voin jättää tämän päivittämään ite itteänsä ja tulla aamulla sitten tarkistamaan, että kaikki on ok..

Joo.. en tiiä, kyllä mie lähen kotia :)

[Ei aihetta]Maanantai 17.11.2008 13:12

No joo, ehkä nuo oli vähän vanhoja juttuja... Otetaampa jotain uutta...
Noh, karaokebaarissahan monesti joutuu täyttämään niitä lappuja. Siis oma nimi, laulun nimi ja hyvällä tuurilla vielä levykoodi ja jos sävelastetta pitää nostaa tai laskea...
No joo, mutta mikäs siinä on niin vaikeaa, että ei osaa humalassa kirjoittaa edes omaa nimeään selkeästi? Olen kuullut että lääkäreillä on epäselvä käsiala, mutta ei kai kaikki karaokebaarin asiakkaat ole lääkäreitä?
Ja sitten, kun on niin kätevää ettiä kappaleet aakkosjärjestyksessä... Mutta voi olla, ettei kappaletta löydy, jos olet lisännyt sinne ihan oman sanan alkuun... Tietenkin Hassisen Koneen "Peltirumpu" kappaleen ymmärtää, vaikka siihen olisi laitettu se "yksinäinen" eteenkin... mutta kun ei voi kaikkien kappaleitten nimiä muistaa.
Toinen on se, että jos kappaletta ei ole listassa, sitä tuskin on koko baarissa, jolloin ei auta, vaikka koodin kohdalla kuinka lukisi "Matti ja teppo"
Niin
No joskus on pitänyt sitten iskeä se piru päälle kun lappuja tulkitsee, kuten muummuassa olen kuuluttanut laulajaa laulamaan laulun "pitkä kuin mc kesä" Se kuulema oli pitkä kuuma kesä... En kyllä tiiä mistä suunnasta.
Ja on sitä tullut kuulutettua suttua laulamaan jotain suttu kappaletta. Ja sitten siihen se normi pyyntö tikkukirjaimista ja plaa plaa...
Näin karaokebaarissa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.11.2008 15:24

No vielä yksi!
Joskus kun on vaikeaa, jos ei löydetä asiakkaan kanssa samaa kieltä. Eli, palveltavana on Saksalainen vanhempi pari, jolla on heikko englanti, ja minulla vastaavasti aika nolla saksa...
No, ymmärrän, halutaan ruuan kanssa viiniä. "vine vine"
No, sitten tulee tilanne, että kummanko väristä, punaista vai valkoista (venäläiset yleensä tilaavat vain "chardonnay" josta tietää, että aha, valkoviini rypäle, valkoviiniä siis)
No, monta kertaa siinä yritän kysyä selkeästi artikuloiden; "Red or white" Ja ei ymmärrä, ei ei... Hetken mietittyäni sitten muistan, aha, kirkkaan punaiset hiukset ja valkea kauluspaita.
Ja kysyn uudestaan, tälläkertaa näytän hiuksiani "Red" ja sitten paitaani "or white?" Asiakkaat alkavat taputtaa ja ovat ihan mielissään, osoittavat päätäni ja tulee kommenttia: "red red! Redwine!" Ja myöhemmin tilasivat vielä colaa, osoittaen vaimon paitaa; "you know, the black one!"
Että näin, minusta se oli ihan hilpeää, ja pariskuntakin vaikutti tyytyväiseltä, että niin no... :)

Hauskoja nämä työjutut yleensä on :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.11.2008 15:14

Ja pakko vielä lisätä asiakkaan näkökulmasta;
hyvin harvoin olen saanut mistään huonoa palvelua, se on kumma homma, että jos itse hymyilet ja olet mukava, on sinua palveleva henkilökin mukava... Hymy tarttuu, samaten se paskamainen asenne.
Toki, joskus olen saanut huonoa palvelua, mutta empä ole valittanut siitä kuin korkeintaan jollekin tutulle, ja äänestänyt jaloillani, ei tarvi mennä toiste.. Tai, annetaan toinen mahdollisuus, jos vaikka kenties ihmisellä olisi ollut huono päivä :) Kun meillä kaikillahan on välistä semmosia, ajatella, jopa palvelutyössä olevilla!
Ja aina on autettu, jos olen kysynyt apua, oli asia sitten kuinka typerä tahansa.
Elikäs, ei se tiskillä/kassalla oleva ihminen ole tyhymä, hymmyilee, niin kyllä ne hymyilee takasin..

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.11.2008 15:05

Hohhoi...
Olen viettänyt tässä pari päivää lueskellen www.aasiakas.net sivustoa... Jo voi pojat, onhan siellä tutun kuuloisia tilanteita ja paljon!
Onhan noita "helmiä" kai tapahtunut itellekin... Tulee mieleen ainakin yksi tapaus Lifesta (tai useampikin) Kuten tämä:
Asiakas tulee tiskille, ja antaa lasin, tokaisee samalla: "SAMANLAINEN!" Lasissa ei ole edes jäitä jäljellä, eikä tippaakaan mitään, mistä voisi päätellä, mitä lasissa on ollut.. No, kysyin uudestaan, että "no siis, minkälainen, samanlainen?" Johon tulee taas aika kovalla äänellä, että "NO SAMANLAINEN!" Otin sitten tyhjän lasin, ja laitoin asiakkaan eteen, ja sanoin "1Euro" Asiakas kattoo vähän aikaa, ja kysyy; "mikä tämä on, saanko mie viiä tämän kotia?" Vastasin, "se on samanlainen, ja ei, et saa viedä" Asiakas: "No mikä tässä sitten maksaa?!" Minä: "palvelu" Asiakkaan vaimo alkaa jo naureskella... Asiakas: "no pistä siihen sitten kossukola"
Tulihan se tilaus siis sieltä, kun vähän houkutteli... Ja vaimolta tipit...
Tai sitten näitä;
tunturissa jostain syystä aina tilataan vain Lapin Kultaa, vaikka se ei kuuluisi valikoimiin.. Ja joskus sitten lipsahtaa niitä vastauksia tyylillä; "En mahdu tuoppiin, mutta ottasitko koffia"
Ja sitten kun tulee niitä uusia drinkkejä, joista ei ole vielä kuullutkaan.. "Tiiäks mikä on G-Piste?" -Joo Tiiän, mutta olen töissä niin en viittis alkaa nyt ettimään... Otettaisko siis juotavaa valomerkkiä ootellessa?

Hohhoi, onhan näitä vuosiin mahtunut.. Ja varmaan tulee vielä eteenkin aika paljon...
Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.