IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 00:52

Jooooo... Ompahan viikko mennyt nopeasti, vaikka ei paljoa mitään ole tehnytkään. Viimeinen työyö täällä Rukalla olisi alkamassa ja fiilikset on hyvät, eilenkin kun oli hyvin porukkaa ja joutui jopa tekemään töitä (eka kertaa tällä viikolla)
Että ei kai se auta, menis vaikka kattomaan mitä tämä ilta tuo tullessaan... Eka kertaa tällä viikolla myöskin olen koneella, hämmentävän kivutonta tuokin ollut, koneetta oleminen.
Maanantaina minut tavoittaa taas Kemistä, ainakin näillä näkymin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 18:15

Rai rai rai.... Kohtapa sitä sitten...
Huomisesta lauantaihin aamuvuoroa, lauantaina vielä yöksi ouluun, sunnuntaina sukupippalot ja uusi auto mulle, maanantaina sitten pitää olla Rukalla ja siellä sitten menee 6yötä... Että tuota niin noin... Sunnuntain jälkeen viikko ollaan pois koneelta, tai ainakin aktiivisesti en ole, ellei sitten jostian löydy jotain... Mutta kun läppäriä en omista, ja suhteellisen painava ois tämä kone kannettavaksi :D

Tein sitten pitkästä aikaa levytilauksiakin tuohon pakkiin.. Nyt sitten se on taas sen verran ajantasalla että voi huoletta mennä melkein minnevain soittamaan. Ja hyviäkin biisejä on uusia... Ei tosin kovin paljoa, Kate Perryn ainakin voisi ampua kuuhun!

Huomasin muuten tässä yksi yö, hieman alkoholia nauttineena että Cheekin Liekeissä kappale.. Siinä on käytetty Iron Maidenin riffiä (!?) (en tosin ole vielä tarkistanut asiaa, mutta yllättävän samankuulosta noin muistin perusteella... Pitänee kuunnella ne peräkkäin tässä kun jaksaa)
Että kaamiaa, vai häh?

[Ei aihetta]Lauantai 13.09.2008 20:00

Mitä se semmonen homma on, että ei haluttais liikkua kotoa mihinkään?
Tai siis haluttaa liikkua, mutta ei kuitenkaan huvita/jaksa? Semmonen "nönnönnöö"-olo liikkumisen kanssa :)

Olen kyllä yrittänyt pitää päällä rytmiä, edes kerran päivässä kävellen käymään jossain. Joskus tosin tulee sitten kyllä sorruttua autoonkin... Esimerkiksi töihin mennessä. Tuo matka kun tuntuu hämmästyttävän pitkältä pimeällä ja selvinpäin. Valoisalla tai pienessä laitamyötäsessä se ei kyllä ole matka eikä mikhän...

Se ois taas sitten yöksi töihin, se on kiva, kai, ehkä... Aina työnteko on mukavaa, vaikka töihin lähtö joskus tuntuu vaikealta..

[Ei aihetta]Tiistai 09.09.2008 11:49

Jos nyt oikein hakemalla hakee jotain inhaa ja negatiivista, niin kyllä kuulkaa menee aikaa hukkaan kun menee aikasten nukkumaan! Yön parhaat tunnit vain ottaa ja nukkuu! Ei käy laatuun sellainen, ei!

Ja sitten kun minua ei ole luotu tuolle rytmille, niin aamu kuudelta herääminen on vähän outoa... Saa nähdä miten käy, kun nyt pitäisi yö olla töissä ja taas on hieman ennen kuutta uni loppunut :)

Eiköhän se rytmi palaudu...

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.09.2008 10:14

Ei vieläkään mitään negaatioita ilmassa, ja vasta tiistaina seuraavankerran töihin...

[Ei aihetta]Lauantai 06.09.2008 21:25

No nyt varmistui se Ruka, eli syyskuun viimeinen täysiviikko (vko 39) mie olen 6 iltaa Rukalla. It is niiiiiceeeeee....

Hohhoi, jotenkin eilen olin jo lauantaissa menossa ja luulin ettei tänään tartte tehä mittään, mutta olin väärässä! Eilen oli perjantai, ja tänään täytyy vielä sinne Ouluun hurruutella... Noh, 100km sinne tänne, ihan sama :)
Ja pääasia että on töitä, eikös?

Pasi ja Virpikin kävi katsastamassa uuden asunnon... Tosin hyvin pikaisesti, kun olivat hieeeeman kiireessä.. Vaan eipä se haittaa, ens kerralla sitten enemmän ajan kanssa...

Nyt on perus positiivinen olo, pitänee lähteä töihin että saa taas jossain vaiheessa jonkun negatiivisen tunteenkin päälle ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.09.2008 19:49

Korjaan edellistä tekstiä: siis jokaiseen vastaantulevaanhan voi pihkaantua, jos ei ole näin ronkeli narttu :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.09.2008 06:22

Oispa mahtava rakastua, tai ihastua. Siis oikein kunnolla, tiiättäkö, niin että mahanpohjasta ottaa ja heikkoa tekkee ja kaikkea. Sitten vielä jos olisi semmonen jolta saisi pikkuisen vastakaikuakin... Semmonen eläimellinen ihastuminen (ei eläimeen, vaan eläimellinen) olisi nyt kyllä aika pop. Harmi vain kun ei voi jokaiseen vastaantulevaan pihkaantua :)

Nooh, niinkuin ennenkin, kai se vastaan tulee jos on tullakseen, ei paineita. Tai siis on paineita, mutta eihän sille nyt mitään aina voi.

Tänään on ollu kyllä mahtava vp, en ole tehnyt oikein mitään, ollut vain kotona ja kattellu monty pythoneita, sitten vähän soitellut ja järkkäillyt ja plääääääh
Jos nyt on tuuri mukana, tämän kuun viimeinen vko on sitten ruka keikkaa \o/
Ja kuun vaihteessa vaihtuu auto \o/ (tai siis fordi)

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 16:38

Olipahan taas työviikonloppu... Voisi sanoa että rauhallista, mutta kun ei ollut! :)

Olen tehnyt seikkailuja vanhoihin levyihini kun niitä nyt on muuton yhteydessä löytynyt, ja kyllä täytyy sanoa, että sieltä löytyy ihan ihme helmiä :)

Kohta pitäisi lähteä juna-asemalle, äiti tulee käymään ja isä sitten tulee sen huomenna hakemaan.. Saapa nähä kuinka väsyneenä huomenna sitten on töissä.. Kun kaikkihan me tiedetään äitit... Pitää vähän siivota ja hösöttää ja niin etiäpäin :)
Ei silti, ihan kiva kun tuo tulee, saapahan kunnolla laitettua tätä uutta asuntoa sitten seuran kanssa..

Voi pojat kun väsyttäisi.. Taisin sanoa äitillekin, että jos tulee hetki, että mie tahon istua puoltuntia sohvalla hiljaa ja tuijottaa seinää, minun on parempi antaa tehä niin...
Mutta, lähtis vaikka sinne junalle..

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 19:07

Eilen mietiskelin, että mitenkäs voi olla mahdollista että puhelimessa on yli satanumeroa, mutta ei siltikään ketään kelle soittaa ja pyytää jonnekin...
Outoa..
No Caron kanssa käytiin vähän poyörähtämässä kaupungilla, ja sieltä löytyikin sitten vahvasti humalainen remmi, jotka olivat tulossa Rovaniemeltä messuhommista...
Hauska ilta oli, kaikenkaikkiaan... Niinkuin Caro sen sanoi; "miksi muuten me ei käydä enemmän ulkona kahestaan?"
:)

Ja se ois Oulu vkoloppu taas... Ja sunnuntaina tulee käymään äiti ja maanantaina on yöksi töihin, jep jep, näin se homma etenee....