IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 30.10.2008 20:23

Kyllä tästä vielä levystö tullee

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 05:16

Rai rai
Olipa taas vkoloppu Rukalla, mutta uusi levypakki toimii ihan hyvin, jahka sitä vielä vähän muokkaa, niin on se hyvä!
Sunnuntaina sitten menikin se 350km matka yllättävän rattosasti, ja kotonakin kerkesin käydä, ennenkuin piti juosta kemissä töihin :)
Maanantain vapaakin meni töissä... Nyt sitten olisi tiistai ja torstai vapaata.. Keskiviikkona kai pitäisi käydä Oulussa opiskelijapippaloissa levyä pyörittämässä :) Ja sitten sitten, ensiviikolla vapaat olisikin putkeen, että ihan vallan voisi harrastaa vapaa-ajan hurvitteluakin (juua kaljaa, tms, ainakin jos Pauli tulee käymään :))
Viime viikolla kävi vieraitakin, tai vieras, oli kivaa, tuli pelattua ja tuijotettua leffoja. Saa käydä toistekin, kiva kun käydään...
Pläh, ei ajatus juokse, jos vaikka ottaisi kirjan ja menisi sänkyyn väkisinmakaamaan itseänsä..

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.10.2008 10:59

Noniin, eilen sitten meni vähille unille tuon tapahtuman jälkeen, mutta nyt on käyty vakuutusyhtiössä ja viety auto arvioitavaksi/säilöön/korjaajalle... Huomasin sitten että olivat ne saatanat yrittäneet toisenkin oven lukkoa räpeltää, niin eihän sitä nyt saisi lukkoon. Vakuutuksesta sanoivat ettei levyjä korvata, kun ei niitten paikka tuossa määrin ole autossa.
Että haistakaa sitten vain kaikki paska

Huoh, tänään olisi pieni muotoset tuparit / illanistujaiset. Voisi ostaa pullon jeegeriä ja keskustella kaikkien kanssa! (tunnetusti jekku ei sovi mulle, se pistää hymyilyttämään vartiksi, jonka jälkeen muuttuu tyttö vatkuliksi, ja sitten pitää alkaa keskustelemaan, ihan sama kenen kanssa, mutta vakavasti on pakko keskustella)
Toivottavasti nyt tästä illasta tulee kiva, kun on tuota kaakelia kaadettu nyt niskaan ihan näpsäkästi.
Pitäs kai kohta lähteä käymään kaupassa, sitten vähän leipoa ja sitten vaikka nukkua vielä vähän. Uni kun loppu tuossa neljän jäljestä yöllä, eikä enää tullu :(

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 07:21

En sitten tiiä mitä voisi vielä tapahtua...
Päivällä kun olin käymässä hapitsulla, oli minun kitara tehnyt itsemurhan (talla jossa kielet kiinni, irti, eikä tuota enää korjata...)
Pääsin töistä tuossa kahen jälestä
Autoon oli murtauduttu
Nyt vituttaa ja aika reilusti. Levypakki, lavallinen batterya ja kuulokkeet, siinä oli saalis, kannattiko? No en ihan usko!
Ainoastaan mie en nyt voi tehä keikkaa hetkeen... Se levystö oli kuitenkin useamman tonnin arvoinen! Ja tunteilla mitattuna vielä arvokkaampi. Onhan sitä sisältöä kerätty jo vuodesta 98... Voi vittu, vittu, vittu!

Poliisit sentään oli mukavia, ottivat autonkin laitokselle, ettei tarvi vahtimattomalle parkkikselle jättää ja toivat kotiakin.
Sentään olivat kivoja poliiseja..

[Ei aihetta]Torstai 02.10.2008 18:15

Menetin mun guitar hero neitsyyden eilen, ja olin aivan kauhean huono vielä kaiken lisäksi

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 00:52

Jooooo... Ompahan viikko mennyt nopeasti, vaikka ei paljoa mitään ole tehnytkään. Viimeinen työyö täällä Rukalla olisi alkamassa ja fiilikset on hyvät, eilenkin kun oli hyvin porukkaa ja joutui jopa tekemään töitä (eka kertaa tällä viikolla)
Että ei kai se auta, menis vaikka kattomaan mitä tämä ilta tuo tullessaan... Eka kertaa tällä viikolla myöskin olen koneella, hämmentävän kivutonta tuokin ollut, koneetta oleminen.
Maanantaina minut tavoittaa taas Kemistä, ainakin näillä näkymin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 18:15

Rai rai rai.... Kohtapa sitä sitten...
Huomisesta lauantaihin aamuvuoroa, lauantaina vielä yöksi ouluun, sunnuntaina sukupippalot ja uusi auto mulle, maanantaina sitten pitää olla Rukalla ja siellä sitten menee 6yötä... Että tuota niin noin... Sunnuntain jälkeen viikko ollaan pois koneelta, tai ainakin aktiivisesti en ole, ellei sitten jostian löydy jotain... Mutta kun läppäriä en omista, ja suhteellisen painava ois tämä kone kannettavaksi :D

Tein sitten pitkästä aikaa levytilauksiakin tuohon pakkiin.. Nyt sitten se on taas sen verran ajantasalla että voi huoletta mennä melkein minnevain soittamaan. Ja hyviäkin biisejä on uusia... Ei tosin kovin paljoa, Kate Perryn ainakin voisi ampua kuuhun!

Huomasin muuten tässä yksi yö, hieman alkoholia nauttineena että Cheekin Liekeissä kappale.. Siinä on käytetty Iron Maidenin riffiä (!?) (en tosin ole vielä tarkistanut asiaa, mutta yllättävän samankuulosta noin muistin perusteella... Pitänee kuunnella ne peräkkäin tässä kun jaksaa)
Että kaamiaa, vai häh?

[Ei aihetta]Lauantai 13.09.2008 20:00

Mitä se semmonen homma on, että ei haluttais liikkua kotoa mihinkään?
Tai siis haluttaa liikkua, mutta ei kuitenkaan huvita/jaksa? Semmonen "nönnönnöö"-olo liikkumisen kanssa :)

Olen kyllä yrittänyt pitää päällä rytmiä, edes kerran päivässä kävellen käymään jossain. Joskus tosin tulee sitten kyllä sorruttua autoonkin... Esimerkiksi töihin mennessä. Tuo matka kun tuntuu hämmästyttävän pitkältä pimeällä ja selvinpäin. Valoisalla tai pienessä laitamyötäsessä se ei kyllä ole matka eikä mikhän...

Se ois taas sitten yöksi töihin, se on kiva, kai, ehkä... Aina työnteko on mukavaa, vaikka töihin lähtö joskus tuntuu vaikealta..

[Ei aihetta]Tiistai 09.09.2008 11:49

Jos nyt oikein hakemalla hakee jotain inhaa ja negatiivista, niin kyllä kuulkaa menee aikaa hukkaan kun menee aikasten nukkumaan! Yön parhaat tunnit vain ottaa ja nukkuu! Ei käy laatuun sellainen, ei!

Ja sitten kun minua ei ole luotu tuolle rytmille, niin aamu kuudelta herääminen on vähän outoa... Saa nähdä miten käy, kun nyt pitäisi yö olla töissä ja taas on hieman ennen kuutta uni loppunut :)

Eiköhän se rytmi palaudu...

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.09.2008 10:14

Ei vieläkään mitään negaatioita ilmassa, ja vasta tiistaina seuraavankerran töihin...