IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 27.02.2007 08:16

Uutta - Äänimerkinnät!
Äänimerkinnät ovat IRC-Gallerian uusi ominaisuus. Voit luoda uuden äänimerkinnän soittamalla numeroon 09-88611800. Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun.

No voi terve!

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 09:49

Olin taas työreissuilla... Ja kerkesin miettiä liikenne kohteliaisuutta muutamaan otteeseen...
Olen omistanut ajokortin kohta kahdeksan vuotta, ja pidän itseäni hyvänä kuskina... Kerrotaanpas nyt tarina, joka on yhdistelmä kahden eri yön ajoista!

Starttaan autoni Kemissä kotipihassa ja pyyhällän matkaan, kohti Oulua on suunta. Alkumatka sujuu jouhevasti, liikennettä ei ole paljoa ja keli on ok näin talviseksi ajaksi. Ei ole uria, ei sada lunta ja tiekään ei ole kovin jäinen. Radiossa huutaa rocki kanava ja fiilis on korkealla.

Vastaan tulee muutamia autoja, jossain päin hiihtolomat ovat loppumassa, toisaalla alkamassa.. Edessäni ajelee rekka, joka ilmeisesti huomaa että kärkyn ohituspaikkaa. Ei mene kauaa kun kuski välkäyttää vilkkuansa oikealle ja otan neuvosta vaarin, menen ohi. Kun on valoisaa, heilautan kättäni kuskille kiitokseksi ja kuski vastaa väläyttämällä minulle pitkiä. Hymyilyttää tämä sanaton kommunikointi liikenteessä.
Seuraava hidasteleva auto on hieno ja uuden karhea mersu. Väläytän pitkiä ja lähden ohitse. Katson sivusilmällä naapuri auton kuskia, siellä istuu keski-iän ylittänyt nainen ratin takana, ja kuinka ollakaan, olen rinnalla niin mersu alkaa kiriä, ei meinaa päästää ohi.. No, minä sinnikkona, tottakai menen, kun olen kerta lähtenyt. Ilmeisesti nainen ei ole kuullut liikenne kohteliaisuudesta. (ja ko nainen ajeli muuten perässä kymmenen kilometriä välkytellen pitkiä ja lisävaloja, en tiiä miksi)
En ole ajanut matkalla muuten edes ylinopeutta pahasti, toki mittari näyttää hieman yli rajoituksen, mutta alle 10km/h kuitenkin se ylinopeus on.
Simon jälkeen perässäni alkaa roikkumaan jokin tunnistamaton menopeli. Ärsyttää kun joku ajaa puskurissa kiinni. Noh, näen hyvän suoran, välkäytän vilkkuani oikealle, merkiksi että ohi voisi ja saisi mennä. Peräpuskurin kyttääjä ei vain ota neuvosta onkeensa, vaan roikkuu edelleen takana. Seuraavalla selkeällä pätkällä yritän taas antaa merkkiä ja siirrän autoanikin reunempaan, että varmasti olisi tilaa ohitella, mutta kun ei niin ei.
Tiessä tulee kohta, jossa on jyrkkä mutka vastassa, näkyvyys vastaantulijoihin on aika pieni. Tässä vaiheessa takamukseni hehkuttaja sitten näkee sisäisen valon, ja eikun ohi mennään. Hieman hirvittää kun näen mutkaan heijastuvan vastaantulijan valot. Täpärällä se on, mutta kerkeääpä sekin suhari sitten ohitse omalle kaistalle takaisin.
Matka etenee ja eteen tulee taas rekka, ilta alkaa hämärtyä. Huomaan että edessä on suoran pätkä ja väläytän rekalle valoja. Rekkakuski vastaa "kysymykseeni" näyttämällä vilkkua penkan puolelle, ja ei muutakuin vaihdetta pienemmälle ja ohitushommiin. Pääsen takaisin omalle kaistalleni, "isken silmää" kuskille välkäyttämällä vilkkua vielä kerran vasemmalle. Rekka vastaa väläyttämällä pitkiä... Näin se homma etenee...
Vastaan tulee nopeudennäyttö, katson mittaria, se näyttää sellaisen 105km/h ja nopeudennäyttö rääkäisee minun ajavan ylinopeutta, näytö sanoo minun ajavan 102km/h. Tokkopa tuohon ylinopeuteen satasen alueella edes poliisi kiinnittäisi huomiota. Jalkani ei siis nouse kaasulta. Vauhti on hyvä, keli on hyvä, liikennettä ei edelleenkään ole mainittavasti.
Ouluun on enää lyhyt matka, päätän juhlistaa tilannetta tupakoimalla. Ja joo, tiedän, pitäisi keskittyä ajamiseen, mutta tässä, niinkuin monessa muussakin asiassa, ihmiset ovat tottuneet tekemään eri asioita, eri tilanteissa. Ja on turha teeskennellä, minun tupakointi määrällä kyllä autossakin poltetaan, en ala pysähtelemään silloin kun tupakointi mieleen tulee. Ja se on myöskin öisin yksi hereillä pitävä voima! Ikkuna raollaan, hyvää musiikkia, hyvä tie, savuke ja niin se homma etenee =)

Tämmösiä ajeluita...

itku tullee...Lauantai 17.02.2007 07:19

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen, että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

[Ei aihetta]Tiistai 13.02.2007 21:45

[19:34] <Nanuk> tuo adema on just semmoinen tyyppi jonka kanssa voi lopettaa järkevän keskustelun yrittämisen ja suoraan vain potkaista sitä kasseille niin se ei ainkaaan lisäänny..

Eli, päivän bannauksen jälkeen, hemmo tuli takaisin galleriaan... Mikon lausahdus on minusta vallan osuva, näin minäkin voisin toimia :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.02.2007 23:58

11.02.07 21:00 <-adema-> HILJAA!!! MINUN ÄÖ ON 220 TILASTOT TODISTAVAT ETTÄ (TUMMAIHOISET)OVAT PAHEMPIA KUIN TOISET!on erittäin turhauttavaa selittää sinulle totuutta kun et pysty ikinä puolustamaan (tummaihoisia) :(
11.02.07 21:21 <-adema-> Helppo äö testi:jos joku sanoo minulle moi ja vastaan takaisin miksi vastaaminen maksaa?
11.02.07 21:21 <-adema-> Keksin testin itse! ;)
11.02.07 21:22 <-adema-> Testatkaa itsenne mensan testillä!Jos ette pelkää!
11.02.07 21:23 <-adema-> Testin vastaus Kiitos!
11.02.07 21:23 <-adema-> Nopeus on myös älykkyyttä!
11.02.07 21:24 <-adema-> Pelottaako?
11.02.07 21:37 <Laurana^> Koska käytät vastaamiseen energiaa, energiaa saat ruuasta, ja ruuasta olet joutunut maksamaan, mutta, tuo aö:n mainostaminen on brassailua siltikin. Sillä ei tarvitse päteä, sitä joko on, tai ei, jokainen saa tehdä oman arvionsa vastaajan älykkyydestä
11.02.07 21:39 <-adema-> Esitin saman äö testin eilen,sinun olisi pitänyt mainita että miten voin vastata testiin jos olet kysynyt tätä aiemmin.That is called trapping!
11.02.07 21:41 <-adema-> Joten et ollut kovin älykäs kun et tiennyt että kysymyksessä voi olla täysin eri vastaus kuin looginen vastaus ja se toinen vastaus on enemmän oikein kuin looginen! ;)
11.02.07 21:41 <-adema-> Mikä on sinun ÄÖ?
11.02.07 21:42 <Laurana^> No, kerropa sinä minulle: Jos ajan kulkuneuvolla hieman yli valonnopeutta, ja laitan ajovalot päälle, mitä tapahtuu?
11.02.07 21:43 <Laurana^> Nopeus on valttia tässäkin asiassa
11.02.07 21:43 <-adema-> Et voi spekuloida että brassailin!Et taaskaan ollut älykäs kuv väitit tietäväsi että Brassailen! ;)
11.02.07 21:44 <-adema-> Täysin tyhmä ja väärä kysymys!Selitä minulle miksi?
11.02.07 21:45 <-adema-> Ja selityksen jälkeen kerron oikean vastauksen! ;)
11.02.07 21:46 <-adema-> Maailman älykkäin ihminen on nainen ÄÖ 230 minun ÄÖ 220!
11.02.07 21:47 <Laurana^> Eli et tiedä vastausta. Ja yleensä tuollainen "HILJAA, MINÄ OLEN VIISAS" on nimenomaan brassailua, jos sanoisit tuon oikeassa elämässä minulle, nauraisin. Ja nyt, kerro toki vastaus, jos korkea älykkyysosamääräsi sen pystyy oivaltamaan.
11.02.07 21:50 <-adema-> Ei saa yleistää se ei ole älykkään henkilön ajatus ja en ole rasisti kun en anna tunteiden vaikuttaa minun ajatteluun tiedän vain tilastot ja ne eivät valehtele!
11.02.07 21:51 <-adema-> Vastaus:Mahdotonta tietää vastaus kun kysymys ei anna siihen mahdollisuutta!
11.02.07 21:52 <Laurana^> No, seuraavaksi tahtoisin tietää, että miten noin älykkäällä ihmisellä on noin huono sisäänluku taito? Eli gallerian säännöissä kerrotaan että oletuskuvan tulisi olla selkeä ja tuore kuva itsestään. Jos sinä olet mies, ja kuvissa tunnistettavia ihmisiä on vain nainen... Niin et taida noudattaa sääntöjä, eli et ole niitä ymmärtänyt.
11.02.07 21:53 <Laurana^> Ja siis nimenomaan, oletuskuvan tulisi olla. Ei riitä että jokin kuva on. Ja siinäkin, jos on paljon ihmisiä, pitää eritellä, kuka itse on. Että näin.
11.02.07 21:54 <Laurana^> Ja oikeinkirjoituksestasi päätellen, en uskoisi sinun omaavan kovin suurta älykkyyttä.
11.02.07 21:55 <-adema-> Ajattelen nopeammin kuin kirjoitan siksi teen virheitä koska sormet eivät pysy mukana. ;)
11.02.07 21:56 <Laurana^> Ja se sisäänluku taito? Eli luetun ymmärtäminen?
11.02.07 21:58 <-adema-> En tuhlaa vapaa aikaani tähän tyhmään väittelyyn vaan keskityn hyvän tekemiseen! :) kiitos kommenteistasi ja kaikkea hyvää! :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.02.2007 23:41

nyt selvisi että ko henkilö on mies...

[Ei aihetta]Lauantai 10.02.2007 22:42

Kaikki, jotka tahtoisivat rajoittaa ihmisen omaa kykyä ajatteluun, voisivat lukea Orwellin kirjan "Vuonna 1983" ja katsoa, miten voi käydä, kun kaikkea valvoo isoveli...

Jos ihmettelette mistä tämä ajatus, käykääpä katsomassa -adema- ja siellä olevat laki ehdotelmat....
Jos ei usko ihmisiin, sallitaan silti muille vapaus uskoa.

[Ei aihetta]Perjantai 09.02.2007 21:29

...so lot to do, and so little time...
Voisiko aikaa venyttää?

[Ei aihetta]Perjantai 02.02.2007 19:01

Jos elämä olisi omena, söisin kaiken, jopa varren ja siemenet.

Olenko siis ahne?

[Ei aihetta]Lauantai 27.01.2007 21:40

Löysin taas jännittävän sivuston... www.ekakerta.org ( "Jee, en ole enää neitsyt. Ja neitsyys lähti sukat jalassa". -lainaus eräästä tarinasta )
Kaikesta ne ihmiset tahtovat kertoa? Millainen oli ekakerta, miten kännissä se tapahtui, kuinka kauheaa räpellystä se oli.
Tämä, niinkuin muutkin seksihommat pysykööt jokaisen omana tietona. Ei minua ainakaan kiinnosta kuinka valtaisa jonkun poikaystävällä on, onko hän jumalainen sängyssä vai ihan itkettävän huono.
Puhumattakaan kaikesta muusta. Mikäs siinä, jos todella hyvät ystävät purkavat olojansa keskenään, mutta -tuakos siitä netissä retostelemaan...
Ärsyttävää... Menisipä lukemaan tunnustustenluolaa ;)