IRC-Galleria

haasteTiistai 28.11.2006 23:59

Haaste

Mene Wikipedian nettisivuille ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 28. toukokuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää, kolme kuolemaa ja kaikki juhlapäivät.
Tämän jälkeen haasta 2 kaveriasi samaan urakkaan.

Tapahtumat:
1492 - Kristoffer Kolumbus lähti Espanjan Palos de la Fronterasta ensimmäiselle löytöretkelleen "Uuteen maailmaan" (päämääränä oli kuitenkin Intia).
1914 - Ensimmäinen maailmansota: Saksa julisti sodan Ranskalle.
1981 - Yhdysvalloissa alkoi lennonjohtajien ammattiliiton lakko. Yhdysvaltain presidentti Ronald Reagan erotti lopulta kaikki liiton 13 000 jäsentä.Syntymät:
1924 - Leon Uris, amerikkalainen kirjailija (Exodus, Mila 18, Topaz, Harmagedon) (k. 2003)
1941 - Martha Stewart, amerikkalainen kotitalousikoni
1963 - James Hetfield, rock and roll -muusikko ("Metallica"-yhtye)


R.I.P:
1546 - Etienne Dolet, oppinut, kirjailija ja kustantaja (kuristettiin ja poltettiin ateistina) (s. 1509)
2002 - Carmen Silvera, brittiläinen näyttelijä (s. 1922)
2006 - Arthur Lee, muusikko yhtyeestä Love (s. 1945)En haasta ketään, tehkööt se joka tahtoo.

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 23:40

Oskari on kipeänä =(

[Ei aihetta]Maanantai 20.11.2006 23:01

Olipa vain rankka viikonvaihde... Fyysisesti siis, ei niinkään henkisesti.
Oulussa oli torstaina vähintäänkin mukavata, mutta perjantai! Aamusta ylös ja rovaniemelle. Startti kohti Kajaania siinä puoli kolmen aikaan... Ranualle asti matka meni mukavasti, mutta sitten, noin 10km Ranuan jälkeen tie muuttui peilikirkkaaksi ja homman kruunasi jään päällä oleva vesi kerros... En olisi uskonut että matkaan saa aikaa kulumaan yli 6h, mutta kun auto meinaa lähteä kokoajan hanskasta, niin ei voi mtn. Jossain vaiheessa matkaa vielä vaihdoin itseni pakettiauton rattiin, kun pakun kuski mateli 30-40km/h ja se oli hieman liian hidasta, en tosin itsekään uskaltanut kovin lujaa ajaa, mutta saatiin kuitenkin Kajaanissa homma kasaan ennen kymmentä ja se lienee tärkeintä. Joka paikkaa särki yöllä kun pääsi hotelliin. Onneksi sai nukuttua reilusti ja lauantai menikin sitten enemmän putkeen.
Sunnuntaina olin ehdoton siitä, että pois ajettiin Oulun kautta. Pikkuteillä vittumaista, jos on paha keli ja sattuu jotain, eikä ketään kulje ohi. Nyt matka siis taittuikin nopeammin! Tytöt siis Roihin, itse pikakahvit nesteellä, takaisin kemiin ja yöksi töihin... Miksihän tänä aamuna ei haluttanut ollenkaan herätä?

Kelistä huolimatta, Kajaanin keikat olivat hauskoja ja eilenkin töissä oli suht leppoisaa =)

[Ei aihetta]Torstai 16.11.2006 19:01

Väsyttää ja uuvuttaa... Kohta pitäs lähteä ajamaan ouluun ja huomenna sitten kajaaniin ja sunnuntaiksi taas kemiin töihin... Mahtavaa!

[Ei aihetta]Tiistai 14.11.2006 08:17

Ja voi jeesus että voi vituttaa niinkuin pientä oravaa kun on käpy jäässä!
Menin ajoissa nukkumaan (lue n. klo 2:30) ja mikä on lopputulos? No, nukun 2,5h ja enää ei unta millään! Silti pitäisi mennä puolikahdelta päivällä avaamaan pulju ja kökkiä siellä sitten kaheksaan asti, ei paljoa naurata ei, kun tietää että kuuden aikaan on jo raato meininki.

Mutta, olen kai aina tiennyt, että "ajoissa" nukkumaan meno ei ole mun juttu....

[Ei aihetta]Maanantai 13.11.2006 07:33

Päivän vinkki (#13/30)
Kertoisin päivämäärän, jolloin rekisteröidyit IRC-Galleriaan. Valitettavasti aloimme pitää tästä kirjaa vasta 11.12.2002, ja olet rekisteröitynyt ennen tuota päivää. :)

....onkohan täällä sitten roikuttu jo tarpeeksi kauan, jos on kuitenkin tuota ennen rekistöröitynyt...

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.11.2006 23:13

Tjoo... Pitkä viikko takana, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Perjantaina oli näyttökoe, jonka sitten reputin. En alkanut vielä baarimestariksi. Ehkä sitten uusinnan myötä, nyt kun tiedän, mitä kaikkea näytössä pitäisi hallita. Drinkin teossahan tietenkin läpäisin, samoin asiakaspalvelussa, mutta sitten tuotetietous, ja täysi lukko! (perjantain jälkeen en varmasti muuten unohda, mitä tulee gimlettiin, maailman yksinkertaisimpaan juomaan!)
Nyt kun mietin, olisin osannut kyllä kertoa konjakin valmistuksen, mutta se tilanne, se tilanne, kauheaaaaaaaa!

Näytöstä jäi kyllä sinällänsä paskanmaku suuhun, ei siksi, että olisin tyhmä, vaan siksi, että koulutuksen taso, ei mitenkään ollut valmistanut minua tuohon urakkaan. Ja toisaalta, muutkin näytönsuorittajat... No 30% meni läpi, ja silloin kyseessä olikin ihmiset, jotka olivat olleet alalla kauan ja itse opiskelleet, eli tuskin oli koulusta mitään uutta tietoa tullut. Korkeintaan vanhan kertausta. Itsekin opin tarjoilijakoulussa enemmän, kuin tässä erikoisammattitutkintoon valmistavassa. Nyt tosin tiedän, mitä pitää sitten iltaisin itse lukea, jotta ensikerralla voin "loistaa" tiedoillani. Ja toisaalta, olisin myös tiennyt enemmän, jos en olisi mennyt niin täydellisesti lukkoon tilanteessa!
En ole koskaan nimittäin ollut karmeammassa paikassa, jännittänyt ja tärissyt niin vitusti. Että oli tilattava coctail sitten sheikattava tai ei, se tuli täristen tarjoiltua. Ja arvostelua odottaessa tuntui että ottasuoni halkeaa ja henki lähtee, hetkellä millä hyvänsä!
Hyi, ja vielä se pitää uudelleen kokea!

Mutta, nyt suihkuun ja töihinkin yöksi. Saa nähä mitä ilta tuo tullessaan taas... =)

[Ei aihetta]Perjantai 10.11.2006 08:46

Tuskainen karaoke ilta... Todella tuskainen... Saatiin nauttia performanssi esitystä, joka koostui äärimmäisen humalaisesta +50vuotiaasta norjalaisherrasta, joka KOKOAJAN tilutteli NOKKAHUILUA tuli taustalta mitä musiikkia tahansa, lauloi kuka tahansa, ja voi pensselit, sanon ma!

Ainiin, jos kirjoittelet, ja sen sellaista, tulehan sinne, minne minäkin olen vuosien jälkeen alkanut raapustelemaan keskusteluosioon: www.rihmasto.net ja sieltä keskusteluun ja pöytälaatikkoon rapsuttelemaan =)

[Ei aihetta]Torstai 09.11.2006 20:20

Päätin aloittaa uudenlaisen elämänhallinnan, harmi vain, että se vaatisi enemmän rahaa, kuin mitä on käytettävissä.

[Ei aihetta]Maanantai 06.11.2006 15:40

Selvisi sitten se mysteerikin, että mikä kuva oli väärä, ylläpidon mielestä. Enpä hoksannut sitä tuossa arkistossani kaivata kun en koko kuvaa muistanut, ja sehän oli V&W sarjis, ja totta, siihen en omista tekijänoikeuksia, joten aiheestahan se on tullut ja poistettu.

=)