IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 25.04.2008 08:01

Seppo oli ihan tavallinen naapurin poika. Hieman ujo, jota kuitenkin nuo naiset niin pirusti kiinnosti. Kaikki niitä sai, jos vain menivät yrittämään, mutta ei seppo.
Seppo oli niitä takahuoneen poikia, joilla hanska kävi kun hieman Citymarketin esitettä vilkaisi, siellä kun oli niitä alusvaate kuvia!
Seppo se kerran sitten isäukollensa asiasta avautummaan, että mitenkäs niitä naisia nyt oikein sitten sai, kun todistettavasti isä oli kerran onnistunut, olihan siitä todisteena Seppo! Tuo peräkammarin hikinen tumpputaneli!
Isäukko siis Seppoa neuvomaan; "se on kuule poika silläviisiin, että kun met suomalaiset ooma hieman ujoja, niin otapa tästä kossupullo ja pärräytä se naamariin ennenkuin menet riiulle. Ja riiulle kannattaa mennä sitten tonne paikalliseen ravitsemusliikkeeseen, mutta elä sie poika mee vkoloppuna, kun silloin taso on hiukka liian korkiala, kun ne on laatu leidejä, töissä käyviä ja arvonsa tuntevia. Eikä meijän kaltasilla semmosiin mahoillisuuksia ole. Menet kato joku sunnuntai tai maanantai tonne paikalliseen ja siellä siivosti sitten tyttöjä jututat!"

No seppo se tästä innostuneena sitten maanantaina menikin heti aamusta saunomaan. Oli vain poika niin raukka innoissaan että suihkussa käynti unohtu vallan täysin!
Papalta perinnöksi saatu vihreä mennen pullo hulahti päälle niinkuin se olisi ollut vettä! Ja päälle tuo veti siisteimmän flanellipaitansa ja puhtaan hankkijat lippalakin... Sukissa taisi olla reikä, mutta eihän kukaan sitä näkisi kun laittaisi ne jänkäsaappaat jalkaan!

Seppo hyppäsi linja-autoon ja porhalsi kaupungille. Siellä se sitten otti ja kietaisi kosanderit naamaan ja eikun rimpsale!
Mutta voi, ei se isäukko ollut ottanut huomioon, että voi käydä niinkin kehnosti, ettei paarissa ole yhtäkään pirkkoa maanantai iltana, se ainoa huuhkaja joka oli paariin pesiytynyt oli niin kovasti piiritetty muiden toimesta, että Seppo parka ei uskaltanut väliin tunkea.
Niinpä seppo sitten istuskeli vain tiskillä ja lipitteli keskiketteräänsä. Hieman oli ne kosanderitkin nuppiin hiipineet, kun eihän seppo mitään viinamäen miehiä ollut, kuivaniemeltä pikemminkin.
Ja niinhän siinä kävi, kaikki tämä jännitys kuormitti sepon sekavaa mieltä niin kovin, että tämä otti ja sammua pätkähti tiskille ja kun ei körilästä saatu hereille ei auttanut baarimikon muuta tehdä kuin soittaa virkavalta paikalle, hakemaan mies parempaan talteen.
Seppo kun alkoi sitten siinä virota, matkalla maija autoa, niin pitihän se nyt vähän vastaanpanna! eihän sitä nyt vanhojen paskalakkien mukaan tappeluitta koskaan voi lähteä, näin oli isäkin sanonut!
Karski ja hieman möhömahainen poliisisetä sitten siinä hieman Seppoa pampulla hivahutti ja niin, seppo tunsi piston sydämessään! Kyllä noin komealla patukalla varustettua ja vahvasti käyttäytyvää miestä oli pakko ihailla.
Ja niin sitten matka poliisiasemalle kuunneltiinkin sikaosastolta kaikuvia serenaadeja, mitä Seppo vimmatusti tuolle pamppumiehelle sepitteli ja luritteli...

(tämä meni tähän asti hyvin, mutta nyt pätkäsi, otetaan ehotuksia vastaan, mitä sepolle nyt tapahtuu?)

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 16:38

Maanantai aamuna krapula ja vapina, tuijotan vessan seinää...

Rai rai rai....

Huomasin tuossa viikonloppuna, että jännästi nuo autot kehittyy, nykyisin alkaa olemaan aika yleinen lisälaite autoissa, kaikista sitä ei tietenkään löydy, mutta hyvin tuunatuista kyllä... Ai mikäkö? No VILKKU!

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 09:11

Hmmh... Taisi tulla elämäni toiset ylinopeussakot... Räpsähti se peltipoliisi... Ei mulla silti paljoa ollut ylinopeutta, kai...

Perse

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 18:09

[15:04] <@Laurana^> veljeni on angstinen teini tyttö :/
[15:05] <@Laurana^> se kuuntelee type o negativea facebookkinsa mukaan
[15:05] <@Laurana^> en usko
[15:05] <KoRnie_> onko tuo joku uus teeveesarja
[15:05] <KoRnie_> "Veljeni on angstinen teinityttö"
[15:05] <KoRnie_> vähän niinku siskoni on noita

[Ei aihetta]Perjantai 04.04.2008 15:03

Ja ohhoh, taas on alkamassa uusi jännittävä kuukausi
Tänään Kuusamoon, huomenna Ouluun (joo, piti olla lauantai vapaata, mutta ei olekaan) Ja Henna tulee sunnuntaina Kemiin käymään, kiva kiva :)
Ensi perjantaina sitten alkaa työviikko joka kestää seuraavaan viikon lauantaihin asti, että mitä, 10päivää putkeen, ei tee kato mittään, kiva vain! Me likes!
Velipoika täyttää tänään vuosia, pitänee tehä kohteliaisuus soitto, ennenkuin ottaa ja lähtee reissuun... Eli mitenkäs tämä nyt menikään...? 300km töihin tänään, eli matkaan menee aikaa tunti jos toinenkin, auto pitänee tankata ja plaa... Mikäs siinä, pistäs toimeksi!

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 11:58

Note to myself;
jos olet menossa nukkumaan, älä juo batterya. Tai jos juotkin, menet heti nukkumaan, etkä ala lukea ja sitten huomaa valvoneesi väsymyksen ohitse.

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 19:13

Ompa ollu hauska viikko
Pölöjä suorastaan.
Ei voi kuvailla.
Paska, huvila ja huussi
Jep

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.03.2008 09:11

Näin äsken ison ja vanhemman herran ajavan pientä autoa, jonka ikkunat oli ihan mielettömän huurussa.
Tuli mieleen takametsien pervo pena, alias runkku rane...
Että näillä aatoksilla nukkumaan!

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 20:40

"Pakko sanoa, sie kuuntelet niin ihanasti, vaikka tuollakin ämmällä oli naama aika mutkalla"

Kiva palaute :)

Huh ja puh...
Hauskoja juttuja kuulee entiseltä työmaalta, ihme asiakkaita kun tahtovat kertoa. Ja edelleen, tämä on pieni kaupunki. Joidenkin pitäisi vain ymmärtää, että ei mulla oikeasti enää kiinnosta :) Kiinnostus loppu siihen nimikirjoitukseen.

Yksi aamu, kahvia ja paahtoleipää, vitamiini hommia ja aamuohjelmia... Oli rauhallista, oli mukavaa, oli kotoisaa... Niinkuin edellisyönä, toinen nukahtaa, mie luen vielä hetken ja mietin vain, kuka oli pyytänyt sen siihen viereen. Tulin tulokseen ettei kukaan, se vain tuli humalassa käymään ja meni nukkumaan... Yhdessä illassa paluu parin kuukauden päähän, ja sitten taas ei mitään... Nooooooh, anti kattoos ny

[Ei aihetta]Torstai 20.03.2008 19:13

Me laulamme pahoista teoista laulun
Ja elämä edessä vähäksi käy.
Me laulamme tyhjistä vuoteista,
Paikoista, joihin emme palanneet.
Ja kaikista synneistä raskaimmat
Teemme, kun emme tunne mitään.
Ja kaikista ihmeistä kaunein on
Tahto ja luottamus rakkauteen.

Vain yksi yksityiskohta voi jäädä mieleen,
Jäädä mieleen koko elämästä.
Jokin valkea hehku päivän jo mentyä,
Jokin katse kumppanin.