IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 30.09.2006 08:52

Otan mallia Kuklasta, kun oli tämmönen hassu testi... Eli, tämän mukaan olisin;

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 60 % Impulsiivinen

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi:
Olet innokas, ulospäin suuntautunut, analyyttinen ideapakkaus. Ihmistyyppisi on monilahjakkuus, joka on kiinnostunut lähestulkoon kaikesta. Kaltaisesi ihmiset ovat itsenäisiä ja riippumattomia, mukautumattomia ja toisinaan jopa kapinallisia ja riitaisia. Ihmistyyppisi toimii inspiraationa toisille, jotka saattavat seurata sinua kuin gurua tuntemattomille vesille, joilla saattaakin olla vaaroja. Ihmistyypilläsi on toisinaan vaikeuksia tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia tai kohdata vastoinkäymisiä tai sietää auktoriteetteja. Sinulle soveltuu ammatiksi itsenäinen yrittäjä – toisten järjestelmiin sinun on vaikeampi sopeutua kuin omiisi. Sinulla on kyky menestyä monilla alueilla, ja saatatkin vaihtaa alaa monta kertaa elämäsi aikana. Etsit aina uusia haasteita, kun nykyinen toiminta on jämähtänyt rutiineihin. Ammattialoista sinulle sopivat parhaiten myyntityö, tiede, taide, kirjoittaminen ja psykologia – ja oikeastaan kaikki muukin, jos voit tehdä sitä oman mielesi mukaan. Löydät itsesi usein visionäärin, markkinoijan tai tutkijan roolista.

Että sellasta, täältä löytyy testi, jos tahtoo tehä:

http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.09.2006 21:33

Olen aloittanut uuden terveellisen harrastuksen! Olen alkanut lenkkeillä, siis kävellä pitempiä mutkia kuin yleensä koiran kanssa... Että jos normi lenkki on alle kilometrin, tänään se oli reilut kolme, pikkuhiljaa kunnon kasvatus kuurille! Hyvä minä!

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 20:10

Vkoloppu roissa, kahvittelua, jaappausta, töitä ja eikun Kemiin sunnuntaiksi töihin... Miten normi ihminen viettää vkoloppunsa? No, ravintelissa kavereiden kanssa, tai kotona perheen parissa. Mie olen ravintolassa, töissä, aina =)

Sunnuntaina luin lehdestä, että erään vanhan ystävän isä oli kuollut, nyt on vaikeaa miettiä, miten muistaa, kun pitäisi jotenkin ilmaista, että muistaa ja tukee, vaikka vuosia on mennyt välissä useita...

Oivoi, vapaa maanantai, voisi vaikka katsoa leffan ja maata sohvalla, että jaksaa sitten taas olla 6yötä töissä... Näin se homma etenee!

[Ei aihetta]Torstai 21.09.2006 19:47

Ja taas meno vaihtoi suuntaansa...

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.09.2006 08:21

Elämä on outoa Eskoseni, juuri kun luulet saaneesi jutun juuresta kiinni, joku tulee ja lyö vastapalloon. Ei ole reilua, eihän?

[Ei aihetta]Lauantai 16.09.2006 08:51

Tänään kuuntelin töissä, sitä viimeisten valssien vonkausriittiä ja olin saatanallisen onnellinen etten voi olla viikonloppuna baaristelemassa, kun saattaisin saada yllättäviä väkivaltapuuskia. Tosin, huomenna sekin koetaan, millaista oli olla lauantaina baarissa... Saa nähä, jännäks vettää...
Kuuden tunnin päästä olisi herätys, kai olisi pakko nukkua... Lyhyt vuoro hempassa, siitä sitten tavarat ja koira autoon ja roihin veljeä juhlistamaan ja sunnuntaiksi takaisin kemiin ja töihin.
Näin se homma etenee.... Ja seuraavat 3viikkoa, vain maanantait vapaata, hyvä minä! (ja silloinkin koulua)

...over and out....

[Ei aihetta]Perjantai 15.09.2006 00:32

Kuuntelin kun kaveri sanoi kouluttaneensa pikkuveljeänsä, joka on oikea emäpissis, ja tulin onnelliseksi, kun en omista nuorempia sisaruksia joita pitäisi opettaa musiikkiin ja pukeutumiseen. Kiitos veljelleni ja hänen ystävilleen että kouluttivat minua silloin kun olin muokattavassa iässä. Erityisesti veljeni ystävä Jussi, kiitos kun kuunnellutit mulle MUSIIKKIA kun veljeni oli puhelimessa naisensa kanssa =) Ilman sinua olisin saattanut tykätä dazesta ja eroticista, jotka olivat silloin hittejä, ja kiitos sinun, tiedän mitä on kasarihevi ja cmx ja kaikki =) Mahti homma, arvostan!

[Ei aihetta]Tiistai 12.09.2006 01:03

Eilen oli lähestulkoon täydellinen sunnuntai! Nukuin melkein koko päivän, kävin pakollisesti pihalla koiran kanssa. Myöhään illalla tein ruokaa, hyvää sellaista ja avasin valkoviinipullon. Katoin elokuvan, söin hyvin, join viiniä, rentouduin ja menin ajoissa nukkumaan. Ja pitkästä aikaa, aamulla herätessä, oli oikeasti levännyt olo ja hyvä mieli lähteä töihin!
Nyt vielä yöksi meno, ja huomenna voi rentoutua sitten muuten kun on vapaata. Sunnuntai oli täydellinen kaiken kaikkiaan, vielä kun olisi ollut joku jonka kanssa jakaa tuollainen seesteinen koti-ilta, niin ehkä olisi herunut seksiäkin X)
Oivoi, haaveissani palaan eiliseen, todellisuudessa lähden nyt avaamaan yökerhoa...
(to-la tehny tuplavuoroa, ja kuitenkin 6 yötä putkeen joista 3päivänä oli tosiaan vielä hempparin avauskin, niinkuin tänäänkin... =) )
Vaan, kyllä taas elämä näyttää auvoiselta. Voi tosin olla että vkolopun jälkeen olen taas toista mieltä, mutta nyt on ainakin jees meininki!

[Ei aihetta]Lauantai 09.09.2006 21:28

Kolmas tuplavuoro päivä menossa... Vapaata ollut viimeksi viime sunnuntaina... Vääääsyyyyttääääääääää! Ja väsytti aika saatanasti kun herätyskello soi yhdeltätoista aamulla. Makasin sängyssä puoli kahteentoista asti silmät auki ja mietin että miten saan itseni ylös. Sitten tuli päätös, ja sananmukaisesti hyppäsin ylös, laitoin kahvin tulemaan, koiran hihnaan ja painuin pihalle. Yhdeltä sitten olinkin jo tiitterästi paarin avaus hommissa. Kuudelta pääsin pois ja kahdeksalta jatkuu yökerhon puolella.... Älkää vain soittako mulle huomenna, mulla on yksi ainoa vapaa välissä, ennenkuin hommat jatkuu ja ajattelin viettää sen sängyn/sohvan pohjalla ja käydä vain pakollisesti koiran kanssa pihalla. Toivottavasti myös saa ajoissa unenpäästä kiinni kun maanantaina taas puskee tuplavuoroa. Tiistaina saa sitten valvoakin vapaalla kun keskiviikkona on VAIN yöksi töihin... Hohhoi, kylläpä se tästä kai, ennemmin tai myöhemmin =) Ja hyvä vain kun on töitä, eipä tarvi murehtia mitä tekee, kun se on valmiiksi päätettyä...

Päässä soi juliet jonesin sydän; "helppo elämä" (olisikin)

[Ei aihetta]Perjantai 08.09.2006 22:52

Eilen kävi sähkökatko, ja nyt telkkarissa näkyy neloskanavalla ykkönen. Masentavaa. Meni sen takia lostikin eilen sivusuun kun ei löytynyt nelosta ei. Juuri pääsin hempasta, söin vähän, nyt koeran kanssa pihalle, sitten suihkuun ja taas vaihteeksi töihin.... Voi pojat että sunnuntain vapaa houkuttaa jo valmiiksi =)