IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 17.11.2008 13:12

No joo, ehkä nuo oli vähän vanhoja juttuja... Otetaampa jotain uutta...
Noh, karaokebaarissahan monesti joutuu täyttämään niitä lappuja. Siis oma nimi, laulun nimi ja hyvällä tuurilla vielä levykoodi ja jos sävelastetta pitää nostaa tai laskea...
No joo, mutta mikäs siinä on niin vaikeaa, että ei osaa humalassa kirjoittaa edes omaa nimeään selkeästi? Olen kuullut että lääkäreillä on epäselvä käsiala, mutta ei kai kaikki karaokebaarin asiakkaat ole lääkäreitä?
Ja sitten, kun on niin kätevää ettiä kappaleet aakkosjärjestyksessä... Mutta voi olla, ettei kappaletta löydy, jos olet lisännyt sinne ihan oman sanan alkuun... Tietenkin Hassisen Koneen "Peltirumpu" kappaleen ymmärtää, vaikka siihen olisi laitettu se "yksinäinen" eteenkin... mutta kun ei voi kaikkien kappaleitten nimiä muistaa.
Toinen on se, että jos kappaletta ei ole listassa, sitä tuskin on koko baarissa, jolloin ei auta, vaikka koodin kohdalla kuinka lukisi "Matti ja teppo"
Niin
No joskus on pitänyt sitten iskeä se piru päälle kun lappuja tulkitsee, kuten muummuassa olen kuuluttanut laulajaa laulamaan laulun "pitkä kuin mc kesä" Se kuulema oli pitkä kuuma kesä... En kyllä tiiä mistä suunnasta.
Ja on sitä tullut kuulutettua suttua laulamaan jotain suttu kappaletta. Ja sitten siihen se normi pyyntö tikkukirjaimista ja plaa plaa...
Näin karaokebaarissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.