IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 09:38

Leijona 23.7.-22.8.: Sinä kipinöit. Haluaisit vain mennä ja mennä... Rauhoitu sen sijaan ja tee vähemmän - se on tehokkaampaa. Valitse illalla, mistä hankkiudut eroon tehdäksesi tilaa jollekin uudelle.


hahaha
haaahahaha
eehehehee
ei

Olut vs. pimppa Keskiviikko 28.05.2008 19:281. Olut on aina märkää, pimppa voi vaatia hieman työtä.
Piste OLUELLE.

2. Lämmin olut maistuu hirveälle.
Piste PIMPALLE

3. Todella kylmä olut on mahtavaa.
Piste OLUELLE

4. Jos oluestasi löytyy karva, on laatta lähellä.
Piste PIMPALLE

5. Jos tulet kotiin haisten oluelle voi vaimosi suuttua, saada kohtauksen
tai jopa potkia Sinut kartanolle jne.
Jos tulet kotiin
haisten pimpalle voi vaimosi suuttua, saada kohtauksen, potkia sinut
kartanolle tai jättää sinut.
Riippuen nyt maailmankatsomuksestasi ja eri näkökulmista.
Päätetään tämä kohta TASAN.

6. Kymmenen olutta illalla ja et pysty ajamaan kotiin.
Kymmenen pimppaa illalla ja et edes halua kotiin.
Piste PIMPALLE

7. Jos nautit paljon olutta julkisella paikalla, maineesi voi kärsiä..
Jos nautit pimppaa julkisella paikalla, sinusta tulee legenda.
Piste PIMPALLE.

8. Jos poliisi pysäyttää sinut ja haiset oluelle, sinut voidaan pidättää.
Jos poliisi pysäyttää sinut ja haiset pimpalle. saattaa poliisi tarjota
sinulle oluen.
Piste PIMPALLE.

9. Yleensä et löydä vanhentunutta olutta.
Piste OLUELLE.

10. Liikaa olutta ja luulet näkeväsi ufoja.
Liikaa pimppaa ja luulet näkeväsi jumalan.
Piste PIMPALLE.

11. Etiketin repiminen on tylsää. Pikkuhousujen repiminen on hauskaa.
Piste PIMPALLE.

12. Oluesta pitää maksaa veroa.
Piste PIMPALLE.

13. Jos otat toisenkin oluen, ensimmäinen ei ole siitä moksiskaan.
Piste OLUELLE.

14. Olet aina se ensimmäinen, joka oluen avaa.
Piste OLUELLE.

15. Jos ravistat olutta, se kuohuu hetken, mutta asettuu lopulta.
Piste OLUELLE.

16. Oluessa on aina vaihtoehtoja: Lager, porter, pilsner, ale jne.
Tosin on niitä pimpassakin: vaalea, brunette, tumma, aasialainen, eskimo
jne..
Päätetään tämäkin kohta TASAN.

17. Tiedät aina, paljon olut maksaa.
Piste OLUELLE.

18. Oluella ei ole äitiä.
Piste OLUELLE.

19. Olutta ei tarvitse halailla puolta tuntia nauttimisen jälkeen.
Piste OLUELLE.

LOPULLISET PISTEET: OLUT: 10, PIMPPA: 9.

Kisa on ratkennut! Kiistaton, onnellinen voittaja on OLUT!

Ps. Jos olet nainen ja vedät tästä herneet nokkaan ja mökötyttää niin maan
vietävästi, niin muista, että OLUT ei näin tekisi, ei edes häviön sattuessa.
Siis yksi lisäpiste OLUELLE!

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 13:40

Rauhallista eloa
Tai siis ei niin rauhallista kun on töitä paljonkin, mutta siis, noin niinkuin muuten...
Hiacesn tiski ja Kaarlehovi on nykyisin vakio paikkoja, töitä teen siitä kahesta kuuteen iltaa viikossa. Neljä taitaa olla semmonen vakio määrä illoissa tällähetkellä...

Scrabble ja scramble on hyviä pelejä, paljon pelataan nykyänsä.
Eksäkin yrittää lämpätä uuelleen, en tiiä lämpenenkö, kannattaako. Hieman sekavana sen suhteen, kun olin niin hyvin kerennyt ajatella että olen sinkku... (yli puolivuotta siihen meni ja sitten kun se on korvien välissä niin yritetään ehottaa, että et ois) Pläääh, en tiiä, tämä normi unirytmikin on hanurista.

avaruus tarinan tynkääLauantai 03.05.2008 16:43

Niin, siis viestittelyssä tullut tarinan tynkä, joka jäi kesken, kun piti tehdä töitä, mutta ehdottomasti mielestäni jakamisen ja säilyttämisen arvoinen!
Alkoi tästä:
Katselen vaikka kristallipallosta säätietoja ja marsin asentoa suhteessa jupiteriin.
Venus on vinossa plutoon nähden ja mars peittää jupiterin kaasuilla.
Saturnuslaiset protestoivat äänekkäästi jupiterin kaasujen käyttöä ja kostivat päästelemällä omia kaasuja. Samalla esiintyi hyvin häiritsevää käytöstä parilla renkaalla joka sai merkuriuksen väen lähtemään maanpakoon kuuhun.
Alfa Beta kutsuu ilmavoimat avuksi ja torbedoi marssin marssijoukot jotka ovat liittoutuneet jupiterin tykistön kanssa. Jupiterilaiset lähtevät kostotoimiin...
Jupiteri laukaisee tykistökeskityksen joka kirjanpitovirheen takia osuu Alfa Centauriin katkaisten Siriuslaisilta suositun saippuasarjan (X-Elämät) päätösjakson. Konflikti laajenee Siriuksen kuningattaren vetäistessä eksoottiset herneet nenäänsä. Maassa hernevaje nosti mikropitsojen myyntiä neljänneksellä- Alfa Betalaiset nauravat partaansa.
Uutiset luettuaan siriuksen kuningatar vetää EROOTTISET herneet nenäänsä.
Uranuslainen valokuvaaja ja osa-aikainen siipiveikko/kaskunkertoja Wilyami Ravistakeihästä kirjoitti eroottisista herneistä ja siriuksen kuningattaresta pikkutuhman komedian jonka elokuvaversio heijastettiin kuun pimeälle puolelle. Esitystä seurasi noin kuusi miljoonaa maalaista.
Maalaisten lehmät järkyttyivät esityksestä ja alkoivat munia, nyt Los Anglesissa siis onkin suurin lehmänmunanäyttely. Jupiterilaiset jotka ovat suuria uppomuna faneja ja uppomunan pelaajia tekivät äkkirynnäkön maahan varkaus mielessä. Heinähangoilla varustetut simolaiset yllättivät heidät!
Tervolalaiset kutsuttiin myös avuksi mutta he eksyivät koska sotaämpäreissä ei ollut silmäreikiä. Jupiterilaiset orjuuttivat Helkaman mittavan munamankelijoukon mielessään mittava uppomunakokkeli...


Tämä oli hyvä tarina, harmi vain, piti tehä töitä välistä niin jäi kesken :D

[Ei aihetta]Perjantai 25.04.2008 08:01

Seppo oli ihan tavallinen naapurin poika. Hieman ujo, jota kuitenkin nuo naiset niin pirusti kiinnosti. Kaikki niitä sai, jos vain menivät yrittämään, mutta ei seppo.
Seppo oli niitä takahuoneen poikia, joilla hanska kävi kun hieman Citymarketin esitettä vilkaisi, siellä kun oli niitä alusvaate kuvia!
Seppo se kerran sitten isäukollensa asiasta avautummaan, että mitenkäs niitä naisia nyt oikein sitten sai, kun todistettavasti isä oli kerran onnistunut, olihan siitä todisteena Seppo! Tuo peräkammarin hikinen tumpputaneli!
Isäukko siis Seppoa neuvomaan; "se on kuule poika silläviisiin, että kun met suomalaiset ooma hieman ujoja, niin otapa tästä kossupullo ja pärräytä se naamariin ennenkuin menet riiulle. Ja riiulle kannattaa mennä sitten tonne paikalliseen ravitsemusliikkeeseen, mutta elä sie poika mee vkoloppuna, kun silloin taso on hiukka liian korkiala, kun ne on laatu leidejä, töissä käyviä ja arvonsa tuntevia. Eikä meijän kaltasilla semmosiin mahoillisuuksia ole. Menet kato joku sunnuntai tai maanantai tonne paikalliseen ja siellä siivosti sitten tyttöjä jututat!"

No seppo se tästä innostuneena sitten maanantaina menikin heti aamusta saunomaan. Oli vain poika niin raukka innoissaan että suihkussa käynti unohtu vallan täysin!
Papalta perinnöksi saatu vihreä mennen pullo hulahti päälle niinkuin se olisi ollut vettä! Ja päälle tuo veti siisteimmän flanellipaitansa ja puhtaan hankkijat lippalakin... Sukissa taisi olla reikä, mutta eihän kukaan sitä näkisi kun laittaisi ne jänkäsaappaat jalkaan!

Seppo hyppäsi linja-autoon ja porhalsi kaupungille. Siellä se sitten otti ja kietaisi kosanderit naamaan ja eikun rimpsale!
Mutta voi, ei se isäukko ollut ottanut huomioon, että voi käydä niinkin kehnosti, ettei paarissa ole yhtäkään pirkkoa maanantai iltana, se ainoa huuhkaja joka oli paariin pesiytynyt oli niin kovasti piiritetty muiden toimesta, että Seppo parka ei uskaltanut väliin tunkea.
Niinpä seppo sitten istuskeli vain tiskillä ja lipitteli keskiketteräänsä. Hieman oli ne kosanderitkin nuppiin hiipineet, kun eihän seppo mitään viinamäen miehiä ollut, kuivaniemeltä pikemminkin.
Ja niinhän siinä kävi, kaikki tämä jännitys kuormitti sepon sekavaa mieltä niin kovin, että tämä otti ja sammua pätkähti tiskille ja kun ei körilästä saatu hereille ei auttanut baarimikon muuta tehdä kuin soittaa virkavalta paikalle, hakemaan mies parempaan talteen.
Seppo kun alkoi sitten siinä virota, matkalla maija autoa, niin pitihän se nyt vähän vastaanpanna! eihän sitä nyt vanhojen paskalakkien mukaan tappeluitta koskaan voi lähteä, näin oli isäkin sanonut!
Karski ja hieman möhömahainen poliisisetä sitten siinä hieman Seppoa pampulla hivahutti ja niin, seppo tunsi piston sydämessään! Kyllä noin komealla patukalla varustettua ja vahvasti käyttäytyvää miestä oli pakko ihailla.
Ja niin sitten matka poliisiasemalle kuunneltiinkin sikaosastolta kaikuvia serenaadeja, mitä Seppo vimmatusti tuolle pamppumiehelle sepitteli ja luritteli...

(tämä meni tähän asti hyvin, mutta nyt pätkäsi, otetaan ehotuksia vastaan, mitä sepolle nyt tapahtuu?)

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 16:38

Maanantai aamuna krapula ja vapina, tuijotan vessan seinää...

Rai rai rai....

Huomasin tuossa viikonloppuna, että jännästi nuo autot kehittyy, nykyisin alkaa olemaan aika yleinen lisälaite autoissa, kaikista sitä ei tietenkään löydy, mutta hyvin tuunatuista kyllä... Ai mikäkö? No VILKKU!

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 09:11

Hmmh... Taisi tulla elämäni toiset ylinopeussakot... Räpsähti se peltipoliisi... Ei mulla silti paljoa ollut ylinopeutta, kai...

Perse

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 18:09

[15:04] <@Laurana^> veljeni on angstinen teini tyttö :/
[15:05] <@Laurana^> se kuuntelee type o negativea facebookkinsa mukaan
[15:05] <@Laurana^> en usko
[15:05] <KoRnie_> onko tuo joku uus teeveesarja
[15:05] <KoRnie_> "Veljeni on angstinen teinityttö"
[15:05] <KoRnie_> vähän niinku siskoni on noita

[Ei aihetta]Perjantai 04.04.2008 15:03

Ja ohhoh, taas on alkamassa uusi jännittävä kuukausi
Tänään Kuusamoon, huomenna Ouluun (joo, piti olla lauantai vapaata, mutta ei olekaan) Ja Henna tulee sunnuntaina Kemiin käymään, kiva kiva :)
Ensi perjantaina sitten alkaa työviikko joka kestää seuraavaan viikon lauantaihin asti, että mitä, 10päivää putkeen, ei tee kato mittään, kiva vain! Me likes!
Velipoika täyttää tänään vuosia, pitänee tehä kohteliaisuus soitto, ennenkuin ottaa ja lähtee reissuun... Eli mitenkäs tämä nyt menikään...? 300km töihin tänään, eli matkaan menee aikaa tunti jos toinenkin, auto pitänee tankata ja plaa... Mikäs siinä, pistäs toimeksi!

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 11:58

Note to myself;
jos olet menossa nukkumaan, älä juo batterya. Tai jos juotkin, menet heti nukkumaan, etkä ala lukea ja sitten huomaa valvoneesi väsymyksen ohitse.