IRC-Galleria

tukka heiluu...!Perjantai 10.03.2006 06:50

Eilen (siis minun laskuissani, eli keskiviikkona) oli sitten hard'n'heavy night @ night life, ja ilta oli muuten mitä mainioin, mitä nyt dj:n tuskana oli temppuilevat laitteet. Kun alkaa huutaa mikrofooniin, musiikin taajuus alkaa heitellä, joten oltiin sitten hiljaista tyttöä koko illan, vaikka tuommoinen iltahan vaatisi juontoa, ja paljon. Että sinällänsä masentaa...
Torstai, toivoa täynnä, ei ollut ei... Tuli niin paljon asiakkaita etten saanut livistää kesken iltaa, mikä on sinällänsä harmi, koska alkaa väsyttää pikkuhiljaa, ja huomenna pitäisi sitten mennä keikalle Ouluun, tulla uneksimaan Kemiin, ja lauantaina taas Ouluun. Hihhanhaa, se on hauskaa, että saa reissata.
Sunnuntaina sitten onkin luvassa teema kekkerit, eli tyvärten kanssa alama kauniiksi pojiksi, ja katotaan miten käy... Siitä ehkä myöhemmin lissee, nyt kuitenkin kotia, ja unille, että jaksaa huomenna tiitterästi kohti oulua =)

Päässä soi:
...vain talven uniako kaipaan, kun jään tähän tyhjään taloon, aamuvaloon kylmään unohdun
kun yön merkitsemät kasvot, hautaan tyhjään päällystakkiin, lumisateen tuoksu siinä on... kuka olikaan sisälläsi viime yönä, kenen tummaan kylkeen painauduit, kuka saikaan, elämäsi hehkumaan kirkasta valoaan. Talviunineen, aamuun harmaaseen, haipuu hiljalleen, vaipuu nietokseen. Hellään kylmyyteen, pieneen kiitokseen, sen lopettaa saan.... (CMX / Talviunia)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.