IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Ensin Schitzophrenia pyytää minua telttakaveriksi, kunnes tajuan että pitää ostaa kahen päivän lippu ennen kun voi ostaa lipun leirintään. Noh, hommahan luonnollisesti kusahti. Sitten aloin miettiin miten helvetissä saan rahaa, kun minähän en aikuisen hintaa junassa maksa. Hienosti: JUNNUNA SIIS! Sitten fleccjew ilmoittaakin ettei pääsekään Kuopioon, juuri kun minä olen saanut järjestettyä rahat ja kaikki kuntoon että vittu pääsen sinne Kuopiorockin ulkopuolelle dokaan kaikkien mahtisonnien kanssa. Sitten päätetään, että "joo no minä jään sitten fleccjewille Pieksämäelle ja dokataan siellä pe-su" Päätän, että menenkin sitten jo ylihuomenna mäelle, miksi sitä turhaan odottelee perjantaihin, kun torstai alkaa t-kirjaimella ja juon vain teellä alkavina päivinä eli tiistaina, torstaina ja tänään. Niin ei saatana, fleccjew ilmoittaa että kaverit lainaaki sille satasen ja että päästäänkin Kuopioon. Olin ihan et mitä satan, täällä oikein tapahtuu?
No nyt edittinä tähän miten asiat ovat:
Menen siis ylihuomenna Pieksämäelle, dokaan illan Rassen kans, perjantaina otan pari loiventavaa ja uuteen nousuun, Teija hakee meidät ja suunnataan autolla kohti Kuopiota ja aletaan rankka ryyppäys laatunarttujen ja kaikkien muiden machohoratsujen sun muiden liibalaabalehmien kanssa.

Ps. montako Nyasismin demoa otan mukaan? Ketkä kaikki sen nyt haluaa, otan vain sen verran kun niitä varmasti menee! Että nyt sit HEPPIÄ pöytään !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.