IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 21:41

Voi fuck. Nyt ne miettii et mul on UUDESTAAN angiina. Jos kukaan lääkäri ei ois kattonu mun muita tietoja, vaan verikuvia ja näitä ni seki ois jääny huomaamatta. Se nimittäin selittäis kaikki kuumeilut, pahan verenkuvan, veren arvojen laskun ja nousun jne. Huh. Huomen ne saa tietää et onks se angiina, ja jos on ni saan TAAS syödä lääkkeitä. Sit se ois jo mun neljäs lääkekuuri täs kahessa kuukaudessa. Ärhehej. Mut jos ei oo ni sit jotain viikon päästä taas verinäytteet ottamaan ja lisä tutkimuksia tai jotain. Pääääää.

Pahin on se etten saa liikata. En oo nytkää ollu yli kuukauteen tanssitunneilla. Yhyy. Mut KIVA kun mun veren arvot oli sillon joskus 0.46, kun 3.7 on normaali ja 0.50 tosi tosi huono juttu. Aijaha. Nice. Ja ei vitsit vihaan paikallaan istumista. Paitsi on siinäki hyvät puolet et voin ennenku kuolen tylsyyteen stalkata jotain aineissa olevia poikia, jotka karkaa ku kukaa ei nää. Olen kauhea.



Ja lopuksi vielä: Vihdoin. Ja Ronja tuli vähän aika sitte himaan, otti käteen kaukosäätimen, kääns kanavan ja mä aloin huutaa. :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.