IRC-Galleria

Yllätys. En ollu tänääkään koulussa (enkä mee huomennakaa enkä sais mennä ylihuomennakaa, meen silti) KOSKA menin kaheksalta sinne labraaan ja sit siellä ne otti kuus putkee verta. Oli hauska. Tosi. Sit sen jälkeen sain ajan lääkärille, joka vähän katteli mun kurkkuun ja totes "Hyvinkäälle!" Sit jouduin tilaa taksin et pääsen sinne (koska ei ollu muuta kyytiä) Inhoon istuu taksisssa. Yh. No mutta sitte oli tylsä matka ja kiva kuski joka sammutti sen ihme jutun sillee et mun ei tarvinnu iiihan niin paljoo maksaa åå
Menin suoraan KNK:lle ja se kiva mieslääkäri taas katto mun kurkkuun ja totes et mun pitää odottaa pari tuntii et labra vastaukset saadaan. NO, sit istuin siel yksin tylsistyneenä (lääkärit meni syömään) mut joku hoitaja käveli mun ohi ja sano "moi rosa" Mietin et HETKINEN toi muistaa jopa mun nimen, oon selvästi viettäny täällä liikaa aikaa. Loppujenlopuks se mies tuli ja sano että mul on nielurisat turvonnu tosi pahasti ja et mun pitää syödä nyt 10 päivää jotain lääkettä. Haah. Sil kesti kauan keksii et minkä lääkkeen se mulle määrää, ku oon penisilliinille ja jollekki toiselle allerginen. No kyl se johonki pääty. Ja nyt mun nielurisat pitää leikata .. helvetti. Mult pienenä leikattiin kitarisat eikä kukaan ymmärrä miksei ne leikannu myös siin samalla nielurisoja. Eli joudun vaa kärsii.

Saan kai huomenna JA keskiviikkona tietää mun veriarvot ja verikuvat ja kaiket paskat. Jos niissä on häikkää alan huutaaa. Ainii! En pysty huutaa. En pysty melkee puhuu. Nieleminenki on vaikeeta. Kuulostan tyhmältä. Korvaki on kipee. Mut saan vetää buranaa mielin määrin (no en saa) Ois se lääkäri voinu vahvempaaki lääkettä määrätä mut sössötin jotain ja sain buranaa. Ja mitäs vielä. En saa suuta kunnolla auki! NII! Eikä kukaa saa selvää mun puheesta :( Hankin kohta sellasen taulun joo ... LIITUtaulun. JA näin tänään enkelin. OOn siitä melko varma.

Vähän inhottava olo ku on koko päivän istunu jossain syömättä mitään (paitsi lääkkeitä) ja jopa verta vuodattamassa. Ja vielä kuumekki nous. Jeah.

Ainii ja nytten ku tässä kerta valitetaan ni valitetaan kunnolla: mul ei oo takkia. Joo. Syy seisoo neljällä jalalla ja omistaa (ei muuten omista) hännän. Niinpä. En oo viel kerenny pesee sitä.

Varotus: Sittenku oon päässy siitä että ei kannata puhua, puhun t-a-u-k-o-o-m-a-t-t-a. Totta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.