IRC-Galleria

Eilen ei kyl ollu nii kiva päivä :( Eikä "miau", "pidä ittes kissanaisena", "KOIRA! .. Eiku .. KISSA" huudot auttanu tarpeeks. Joku juoppo istu meijän viereen ja alko selittää kuinka se rakastaa mua eniten, koska oon huumorintajusin, ja oonku Spede, puhun 110 sanaa sekunnissa, oon verbaallisesti lahjakas ja kaikille ei oo siunattu yhtä hyviä puhelahjoja :DD JAA. Mut Iida on seksikkäin.
Voi nyyh. : DDD

Ja aiNII. Ratikassa jotku naiset istu meijän taakse ja ne sano mua piruks. :DD Ihanaa. Se toinen veti mua korvista ja taputti selkään ja sano et oon huumorintajunen. Että näin. :D NE puhu muutenki koko matkan jostain taivaasta ja helvetistä ja ne jotka ei usko joutuu helvettiin ja joooooo'o.

Vaik ihmisii tapaski ni jotenki fiilis oli paska. Käsiki oli täynnä nokkosenpistoksia, hemmetin pusikot. Sitte kolmelta pääs himaan nukkuu huonoo oloo ja pienoista humalatilaa pois.

ÄSken käytiin mamin kanssa urhiksella kattoo sitä banzuke juttuu. Oisin halunnu siihen pulla juttuun mmutten viittiny sitte mennäkkää yksin, ja äiti oli tylsä eikä tullu mun kaa!. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.