IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

The Days Of Saz's Daily Life.Keskiviikko 08.10.2008 23:12

Ah, kuinka nokkela otsikko, eikö totta? (^___^) *LoL*

Tänään.. olen ollut ahkera. Aamulla kävin labrassa, päivällä tein possupataa (en tiedä sille mitään erityistä nimeä, se on sianlihasta tehtyä pataa, jota mamma tekee, mutta se on kuitenkin karjalanpaistin tapaista), ja kun olin pistänyt padan uuniin pariksi tunniksi hautumaan, lähdin lenkille.

Ja huh sentään, millainen lenkki siitä tulikaan! Vajaa kymmenen kilometriä, ja kun saavuin kotiin, pata oli valmista, sillä lenkkiin kului juuri se kaksi tuntia aikaa. (^o^)

Sitten kun sain syötyä, pidin pienen paussin, kunnes taas tässä illalla aloin tanssia ja hyppiä hyppynarulla.

Minulla on tässä jo hetken aikaa ollut sellainen tunne, että jos kerran vietän suurimman osan ajastani kotona, niin miksen hyödyntäisi sitä? Nyt on aikaa hoitaa kehoa ja mieltä, joten sen teen! Tarkennettakoon nyt vielä, että en siis lähde lenkkipolulle tai muutenkaan liiku laihduttaakseni, vaan nimenomaan kuntoani kohentaakseni - jonka huomasin olevan pelottavan rapistunut (o_o) - ja terveyttäni edistääkseni - kovat päivittäiset selkäkivut eivät nimittäin ole kivoja.. (-___-)

Olen myöskin alkanut taas fiksata kesän aikana vanhaan pahaan tapaan lipsunutta unirytmiäni. Tällä viikolla olen herännyt joka aamu aikaisin, vaikka olen mennyt myöhään - joskus 12-02 yöllä - nukkumaan. Kun ei saa nukuttua tarpeeksi, alkaa tietenkin väsyttää, ja sitten on pakko mennä aikaisemmin nukkumaan, jos haluaa aamulla päästä ihmisten aikaan sängystä ylös - ja minä todellakin haluan! x3

Paljon parempi olo, kun tietää, että on tehnytkin jotakin. (○^ω^○)

Odotan jo innolla huomista ja sen haasteita. Etupihan voisi haravoida, jos vain sää sallii.. Ja huoneeni sisustuskin pitäisi uusia. ( Lue: kiinnittää vielä _lisää_ japanilaisten söpöliinien ja komistusten kuvia seinilleni.. x33 )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.