IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jälleen on leffakommentoinnin aika. Tästä lähin laitan loppuun vielä Saz-asteikon mukaiset arvostelutähdetkin. ;D

No mutta tulipas sitten katsottua sellainenkin kulttielokuva, tai ainakin yksi 2000-luvun alun _tapauksista_, kuin "Requiem for a Dream", suomalaisittain tutummin "Unelmien sielunmessu".

Suhtauduin elokuvaan hienoisella varauksella aihepiirinsä vuoksi - kyseessähän on siis kuvaus huumeitten ja lääkeaineitten vaaroista. Miten helposti voi jäädä koukkuun, ja kuinka nopeasti elämä luisuu holtittomasti alamäkeä. Tämäntyyppiset elokuvat usein sortuvat yltiöpäiseen inhorealismiin, jota ei ole ilo katsella - ei sillä, että surkeita narkkari-ihmisrassukoita nyt koskaan mielellään katselisi, mutta asiaa voi lähestyä kolmella tavalla: silotellusti ja antamalla kuvan, että huumeidenkäyttö on jotakin taianomaista, hyvällä tavalla realistisesti latomalla pöytään faktat ilman sen suurempia dramatisointeja tai asian kauheutta suurennellen järkytykseen asti.

Olen vuosien varrella kyllä kuullut "Unelmien sielunmessu" -elokuvasta, mutta sen ilmestymisen aikaan (2000) olin vasta 12-vuotias, eivätkä tällaiset elokuvat silloin oikein iskeneet. xD Sen jälkeen elokuva ei vain koskaan ole sattunut tulemaan vastaan muuten kuin ohimennen jossain mainittuna. No, nyt on sitten tämäkin nähty ja... huh huh.

Puoleenväliin asti meni vielä kaikilla, myös minulla, ihan hyvin, mutta loppua kohden edetessä, kun kaikilla alkoivat asiat mennä suomeksi sanottuna päin helvettiä, alkoi kyllä meikäläistäkin ahdistaa niin maan perhanasti. En ole _aikoihin_ katsonut näin ahdistavaa elokuvaa. En todellakaan suosittele herkille ja kovin sympaattisille ihmisille, koska jopa minä tunnevammainen aloin elokuvan viime minuuteilla tiputtaa suolavettä silmistäni. En halua spoilata, joten sanottakoon lopusta vielä vain sen verran, että se on erityisen voimakas siksi, että keskeisten henkilöhahmojen tulevaisuus jätetään avoimeksi. Vain se tiedetään, että nyt heillä menee todella huonosti, ja jos elokuvan juonikaaren kehitys elokuvan aikana antaa yhtään osviittaa, vielä huonommin tulee menemään. Jää siis ihan mielettömän paha olo, kun leffa loppuu juuri silloin, kun kaikki ovat aallonpohjassa. Nousevat omankin elämän ikävyydet alitajunnan syövereistä pintaan ja muistuttavat olemassaolostaan. Tätä elokuvaa kuvaa parhaiten sana 'voimakas'.

Elokuvan musiikkivalinnoistakin on pakko sanoa pari sanaa - sykähdyttävä ja sopiva. Siinä. Sanoinhan, _pari_ sanaa. :D Vaikka elokuvan "tunnusmusiikki" soikin elokuvan aikana melkeinpä ärsyttävyyksiin asti, on se varsinkin juuri siellä leffan lopussa juuri paikallaan. Kyseessä on todellinen unelmien sielun_messu_. Sykähdyttävä biisi. Tässä linkki, jos joku haluaa kuunnella: http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU

Minulla olisi PALJON muutakin sanottavaa tästä leffasta, mutta en juuri nyt tässä vasta toipuessani jaksa kirjoittaa kaikkea ylös.

Näin vaikuttavalle elokuvalle siis: ✰✰✰✰

Why I love da Intranez so much.Keskiviikko 29.07.2009 01:39

Päivän Internet-satoa:

- härnäilevät kuukautiset

- seksi = rytmisessio

- empaattiset rintakarvat

- kaksi metriä pitkä kulli (teoria)

+ oheinen kuva

:)))

Kaksimetrinen kulli oli vieläpä herättänyt seuraavanlaisia kysymyksiä:

Miten käydä vessassa?
Miten harrastaa seksiä?
Mistä ostaa housuja, vai ostaako lainkaan?
Miten kulkea ovista?
Jos kulli on yhden osavaltion puolella ja loppuvartalo toisen, niin kumman osavaltion täysi-ikäisyyslait seksin harrastamisen kannalta pätevät, ettei paina sakkolihaa?
Voiko näin pitkä mulkku itse asiassa edes kovettua? Miten? Ja jos seisokki tapahtuu nukkuessa selin ja osuu kattotuulettimeen, herättävätkö munaa vasten hakkaavat tuulettimen lavat sinut? Vai meneekö mulkku suoraan katosta läpi?
Pitääkö näin pitkää penistä varten ostaa extralentolippu? Entä bussilippu? Astuvatko muut matkustajat sen päälle? Astutko itse?


Ahh... Internet, sometimes you just gotta love it. <33
Hei nyt siis jumalauta!

Mä valvoin _koko_ viime yön, sitä edellisenäkään yönä en nukkunu ku muutaman tunnin, eli oon ollu valveilla yhtä soittoo n. 42 tuntia ja v-i-e-l-ä-k-ä-ä-n ei tuu uni. Mikä helvetin ikuisuusparisto mussaki oikein on..?? Sais kyllä loppua jo tästä akusta virta. Ihan pikkusen väsyttää, mut ei mtn sellasta, et jos ny menisin maate, ni nukkus.

Kova valvominen on vaan siitä kenkkumaista, et sitte tärisyttää ja heikottaa ja on muutenki ihan puollinainen olo - niinq toimis varavirralla, joka on aina päävirtaa heikompi. Kettu! (>.<)

How about emo?Maanantai 27.07.2009 05:39

Hahah, tässä yön pikkutunteina sitä tulee miettineeks kaikenlaista, ja nyt mulle tuli mieleen, et mitä jos värjäisin hiukseni mustaks? Kokeilin Paintilla ihan vaan noin niinku osviittaa saarakseni, että miltä näyttäsin mustahiuksisena, niin... no emt. :D Vois ehkä jollaki tapaa sopiiki, mut ehkei se ihan pikimusta kummiskaa välttämättä oo mun juttu - tummanruskee ehkä vois käyrki. Mul oli kyl joskus tosi tummat hiukset - päivän ajan, koska en pitänyt, joten otin heti käyttöön värinpoiston ja sit viel blondasin - ihme oli, ettei hiukset puronnu pääst kaikkein niitte värjäilyjen ja käsittelyjen jälkeen. :DD

Mut sit mä aloin miettiä myös, et no jos kerran värjäisin mustaks hiukset, ni sit pitäs taas leikata otsis (no otsahiuksia täytyy kyllä muutenki taas hiukan lyhentää =P), ostaa pillihousut ja vanha nahkarotsi, koska mitä sitä turhaan mustia hiuksia värjäileen, jossei aio olla emo - conversetyyppiset tennarit mulla on jo. =DD Melkeinpä kaikkia muita tyylejä olen aikain saatossa jo kokeillu, mutta emoa en vielä. Saattas tulla lähipiirille pienoisena yllätyksenä. (≧∀≦) Sillai: "MIHINKÄ VILLITYKSEEN SÄ NY TAAS OLET HURAHTANU??" Sit mä vastaisin: "MÄ ARVASIN, ETTETTE TE YMMÄRTÄIS! EI MUA KOSKAAN YMMÄR KUKAAN..!! *byääähhh*" :---DDDD

Jooh. :D

Vitsit, ku alko tos aikasemmin tehä ihan älysti mieli tupakkaa, ja kävinki sit savuilla, ni just ku olin lopettelees, naapurin äijäki päätti tulla pössytteleen. Siis mitä vittua? :D Joku keski-ikänen perheenisä tulee puol kahden aikaan yöllä sauhuille..? Mitähän tuol naapuriski on taas touhuiltu... :DDD Tai jos siel ei ookaan touhuiltu mtn, ni sit tuli ukko vitutussavuille. XDD Arghh~ Whyamisono-life? (*´▽`*)

Ei ees väsytä. Pitäis varmaan seuraavaks kokeilla sitä kuuluisaa nuijanukutusta... Mutq sitä lyöntii on niin vaikee saar just sopivan lujuseks, ku en ny kummiskaan viäl välittäs kuolla - koska en ole emo! :-DD Näin hyvän aasinsillan kautta päästiin takaisin emoihin. xP

Oletteko muuten koskaan miettiny sanaa 'emo'? Mä olen, ja mua itse asiassa harmittaa se, miten sitä nykyään niin väärin käytetään. Siis emohan on lyhenne sanasta 'emotional', eli 'tunteellinen'. Jostain syystä siitä on sit väännetty käsite just tällasesta mustatukkasesta, otsispillihousunahkistennari-teinistä, joka kuuntelee My Chemical Romancea tms. Mutta tää mielikuva on täydellisen harhaanjohtava, koska tunteitahan on vaikka kuinka paljon erilaisia, laidasta laitaan, eikä 'emotional' sanana tosiaankaan rajoitu pelkästään synkkiin tunteisiin. Esim. mä olen todella tunteellinen ihminen: innostun helposti, itken helposti, nauran sitäkin herkemmin jne. Olen siis emotional person, tunteellinen henkilö, elikkä truu emo! (*´▽`*) Joskus ihan tarkotuksella siteeraankin itseäni emoksi, ja ihmiset menee ihan ymmälleen, että "No mutta ethän sä näytä emolta lainkaan." Niinpä, en ehkä siltä emolta, joksi emo yleisimmin mielletään, mutta kuten todettua se mielikuva on täysin harhaanjohtava.

Suomen kielessä sana 'emo' tuo vielä lisää hauskuutta peliin - mua ainaki naurattaa, kun joku sanoo pikkuteineistä: "Kato, mikä emolauma." :DD Että jaa jaa, kylläpäs ovat lapsoset nuorina äideiksi ryhtyneet, mahtaako olla vielä edes kuukautiset alkaneet. Mitenkäs ne sillon emoja voivat olla..? I know, I am so la~~me. XDDD

Jaaha, jos menis ny ainaki täältä Galleriasta veks, ennenq alkaa tulla vielä syvällisempää juttua... :D

G'night, ya'll! (○゚ε^○)

"Huvitus"Sunnuntai 26.07.2009 23:32

Elokuva "Amusement" oli kyllä aika... huvittava, tai oikeammin surkuhupaisa. :D

Taas sai 90% elokuvasta kommentoida: "Ota ase, ota ase, ota nyt jokin ase. Miksi heität täysin kätevän rautatangon pois?" Ttu, mä sekoon aina tommosille typeryyksille elokuvissa. Mennään vaan ilman mitään puolustautumiskeinoo teurastettaviks. Hyy~vä. ( ゚,_ゝ゚)

Mutta oli elokuvassa sentään _jotain_ pelottavaakin: hyi vittu ne klovnit, ja olletenkin se isoin, joka oli PELOTTAVIN, RUMIN, KAUHEIN, JÄRKYTTÄVIN, TAPPAVIN JA KAIKKEA MAHDOLLISTA MUUTA NEGATIIVISTA KLOVNI KOSKAAN IKINÄ MISSÄÄN. *BANNI* Siis hyiss..!! Meinas lähtee järki sitä rumelusta kattellessa. Sama juttu ku sillon elokuvan "Dead Silence" kanssa, missä hirveintä oli ne kaikki vatsastapuhujan nuket... *brr* Vieläkin värisyttää, yäk. (>.<;; )

Muuten elokuva oliki sit aika perus amerikkalaista kauhuhöttöä, jossa varhaisaikuiset juoksenteloot murhaajaa karkuun ympäriinsä ku päättömät kanat, eli kokonaisuudessaan "Amusement" on sellanen puolentoista tunnin ajanviete, jos ei parempaakaan tekemistä ole - kuten ei minulla tänä iltapäivänä ollut. :D

It's memetime again!Torstai 16.07.2009 00:46

1. Mistä nickisi on peräisin?
- Lempinimeni on Saz ja sitten siihen lisättiin japaninkielinen mm. neitiä tarkoittava suffiksi.

2. Milloin sinulla on synttärit?
- 16.10

3. Seurusteletko?
- En, koska en halua.

4. Mitä tekisit, jos naapurisi tulisi ja hakkaisi ikkunasi rikki?
- Riehaantuisin luultavasti aika rojaalisti: "Mitä helvettiä?? Oleksä sevonnu ihan vallan?! Minkä takia sun tartti mun ikkuna rikkoo??"

5. Oletko koskaan valvonut koko juhannusyötä?
- Juuh.

6. Mitä mieltä olet Lordin Euroviisuvoitosta?
- Kuinkahan vanha tää kysely oikein on... :D No tosi ilonen olin, ku Suomi lopultaki voitti - vaikkaki sitte monsterimanian voimin.

7. Paras lukemasi kirja?
- Useat Terry Pratchettin kirjat, kuten "Mort" ja Henning Mankellin "Valkoinen naarasleijona".

8. Milloin viimeksi nolasit itsesi?
- Toissaviikon lauantaina aika pahasti taas örvelsin kännissä. :DD

9. Millainen talvitakki sinulla on?
- Niitä on monia. =D On mustaa perus toppatakkia, pari turkkia, musta/harmaa kuviollinen takki, jne... (^^;; )

10. Osaatko tehdä kärrynpyörän?
- Kylä luanaa - ja kumminki päin. 8D

11. Mikä on paras suklaapatukka mielestäsi?
- Hmm... Fazerina on aika himottavaa. xD

12. Montako tyhjää (alkoholia sisältänyttä) pulloa huoneestasi löytyy?
- No tällä hetkellä vain kaksi tyhjää viinapulloa, jotka pitäs neki muistaa vier lasinkeräykseen.

13. Jos lähdet juhliin, teetkö itsellesi tumman silmämeikin?
- Riippuu juhlista ja mun sen hetken mieltymyksestä.

14. Mitä ajattelet, jos ystävälläsi on ollut kymmeniä yhden yön -juttuja?
- HAHAHA! Mun on varmaan turha alkaa kelleen moraalisaarnata, ku ite oon sellanen horo... :D

15. Mikä on viimeinen alkoholiton juoma, jonka nautit?
- Vesi.

16. Jos hyppäisit sen huoneen ikkunasta, missä nyt olet, kuinka pahasti sinun kävisi?
- Ei korkeuden puolesta kuinkaan, mut lasia varmaan keräisin ihan kiitettävästi mukaani, joten lopputulos ois varmaan melko.. sotkuinen. xP

17. Kenen sukulaisesi luona kävit viimeksi?
- Juuri tälläkin hetkellä olen mamman luona.

18. Kuinka kaukana kotoasi on lähin metsä?
- Takapihalta alkaa. :D

19. Panisitko?
- Ketä? Missä? Totta kai, jos hinnasta sovitaan!

20. Tiedätkö katsomatta kalenterista mikä viikonpäivä tänään on?
- Juuh, keskiviikkohan se tässä - eli en siis näe CSI:NY:ia, koska mamma kattelee telkasta Hovimäkeä. (>.<) =(((

21. Koska värjäsit hiuksesi viimeksi?
- Vähä ennen juhannusta.

22. Olisitko mielummin Pikku Kakkosen juontaja vai työskentelisit ruumishuoneella?
- No ehkä mä viel jokseenki mieluummin jaksasin leikkii tekopirteetä (mun mtn leikkii tarttis, mähän _olen_ 24/7 yks Duracell-pupu!), ku työskentelisin koska tahansa liikkeelle lähtevien kalmojen kanssa. :D

23. Kaksi elokuvaa, jotka kävit viimeksi katsomassa elokuvissa?
- "Watchmen" ja "My Bloody Valentine 3D". <3333

24. Kirjoita ruotsiksi:"Minun täytyy mennä nyt, kello on kahdeksan"
- Voi prkl... Osaisinkohan viel puhevikaa tän verran... :D Jag måste gå nu, klockan är åtta. ?? Well, wutevaahhh~! :DD

25. Haluaisitko, että sinua kutsuttaisiin neidiksi?
- Totta kai! Se on kohteliasta. Hyvät tavat kunniaan!

26. Kuinka moni ihminen on nähnyt sinut kuluneen vuoden sisällä ilman meikkiä?
- Onhan noita jokunen.

27. Antaisitko sukulaisillesi rahaa lottovoitostasi?
- Todellakin! Tai siis lähisukulaisille, isä, äiti ja mamma, ku maksasin niitten kaikki velaat ensitöikseni. Ois ihan sama, jäiskö itelleni siitä voitosta mtn käteen, mutta kunhan saatas kaikki velaat maksetuks.

28. Oletko etsinyt kumppania chattien avulla?
- Juu, 11-vuotiaana etin nettiseksiseuraa. :DD Vanhempana sitten en enää ole minkäänlaista seuraa netin kautta hakenut.

29. Mihin huvipuistolaitteeseen voisit mennä uudestaan ja uudestaan?
- Mikäs se on se Särkänniemen toinen koskijuttu... Ei Koskiseikkailu, vaan se toinen, mis mennään niinq semmosella "tukilla".. Siit on niin kauan, ku oon viimeks ollu siä, etten enää muista sen nimee. No, se kummiski. Ja sit keinu on kans ihan must. :D Siis se joen vieressä oleva.

30. Minkä värinen polkupyöräsi on? Pyöräiletkö usein?
- Punainen, ja tänä vuonna olen taas lisännyt pyöräilyä, ku pariin vuoteen en oo pahemmin fillaroinu ajokortin saatuani.
Avaa jokin musiikkisoitin (WMP, Winamp, jne.) ja aseta se satunnaiselle. Vastaa kysymyksiin kappaleen nimellä. Suluissa kappaleen esittäjä.

Myöhästyt koulusta/ töistä ja huudahdat paikalle saapuessasi:
- "Desolation Row" (Bob Dylan) HAHA! No tää oiski aika sopiva. :D Minä: "Anteeksi, että olen myöhässä." Opettaja/työnantaja: "Ei se mitään, tuonne vain muiden hävitettävien joukkoon." XD

Rakastelet aviopuolisoasi hokien:
- "I Need You" (America) Täähän on suorastaan sopiva lause puhistavaksi. :DD

Tykkäät, kun joku pokaa sinut kadulla, ja sanot aina vastaukseksi:
- "Mad Abou You" (Hooverphonic) I'm on a roll, baby! Tääkin ois sopiva.

Menet baariin ja kun näet jonkun istuvan lempipaikallasi häädät hänet huutamalla:
- "Poker Face" (Lady GaGa) No eiku pitäs olla _J_oker Face... Näin: "Hei Jokerinaama! Nii, just sinä paintface. Vittuun mun boothista!" xD

Menet mummolaan jouluksi ja toivotat kaikille hyvää joulua sanoen:
- "There, There, My Dear" (Dexys Midnight Runners) No mä olen yleensä toiminu Pukin apulaisena, ni voin sit sanoo näin lahjoja jakaessani.

Joku on varastanut upean autosi ja kerrot poliisille:
- "Summerlove Sensation" (Bay City Rollers) "--no oltiin niin kesäriemun tunnelmissa, etten ees huomannu, ku joku nyys mun auton."

Tipahdat parvekkeelta ja maassa nouset jaloillesi sanoen:
- "スリートイブ" (彩冷える) Suom. "Räntäsateinen aatto" Tämä selittyy sillä, että jouluaattoiltana kännissä riehun parvekkeella, kun sataa räntää, minkä johdosta parveke on tietenkin pliukas ja meikäplikka kellahtaa sieltä alas ku kana orrelta. :D

Yrität livahtaa kaupasta taskut täynnä karkkia, vartija yllättää sinut ja sanot:
- "Breakfast on Pluto" (Don Partridge) Camoon! Olin tietty nyysiis aamupalaa mulle ja posselleni, jotka asutaan Plutossa, ku siellä ei pahemmin noita ruokarafloja jne. ole... :DD

Rukoilet Jumalaa antamaan sinulle paremman elämän toistaen:
- "This Time" (The Verve) No niinpä, josko tällä kertaa onnistais.

Olet tullut hulluksi ja kirjoitat kotisi jokaiselle seinälle verellä:
- "So What" (Pink) PRKL! MITÄ SITTE?! MILLÄÄN EI OO MTN VÄLIÄ! ANTAA TUL SIT VAAN!! *KARHURIEHUNTAA*

Kuulet oudon äänen takaasi toistavan sanaa/lausetta:
- "Me and the Devil Blues" (Robert Johnson) Holy--!! Sais kyl niskakarvat pystyyn, jos joku ihme ääni tämmösiä selään takana kuiskis. Tulis "todella turvallinen" olo. :P

Kaverillasi on synttärit ja annat kortin jossa lukee:
- "MUZiC" (capsule) Lyh. Me U Zealously in Car, olettaen siis, että kyseessä ois poikakaveri... xDD

Otat itsestäsi kuvia ja kehut itseäsi sanoen:
- "Your Eyes Open" (Keane) No mä ku olen tämmönen viirukissansilmä, ni joskus silmät on vaikea saar näyttään aukinaisilta.. x3

Huomaat isäsi joutuneen auton alle ja huudahdat:
- "Right Back Where We Started From" (Maxine Nightingale) Alkujuurille palaamme siis. Niin onkin parempi. Ois hyvä saar alottaa tää tähän asti melko paskasti eletty elämä alusta.

Kävelet kampissa jä näet ihastuksesi suutelevan bestistäsi, huudahdat:
- "No Excuses" (Alice in Chains) Siis nyt! Tääki sopii niin mainiosti! Todellakaan ei oo mtn syitä tollaselle vääryydelle.

Opetat papukaijaasi puhumaan toistaen:
- "Ventura Highway" (America) Se kaija saa sit luvan näyttää mulle tien kyseisessä biisissä laulettuun pikkukaupunkiin.

Pidät puhetta mummosi hautajaisissa ja aloitat sanoen:
- "In My Place" (Coldplay) Minä: "In my place, I've got to say I really tried to please her only for the money." 0=)

Kerrot kaverillesi, että sinua panettaa sanoen:
- "construction" (capsule) Jaaha, se ois sit vähän noin niinku construction aika. *kaveri lähtee haneen* :D

Kännissä sinulla on oma iskulause:
- "Glad to Be Unhappy" (The Mamas & the Papas) Ah, olen onnellinen ollessani onneton. Tällä viekkaan kierteisellä itsesäälilauseella kerään miehiä ympärilleni. ;DD

Hyppäät avantoon huutaen:
- "Rush Of Light" (KAT-TUN) Valon välähdys vain ja jääkylmä helvetti kohtaa minut! :D

Kun poistut galleriasta, sanot helpottuneena:
- "Da Ya Think I'm Sexy" (Rod Stewart) HAHA! :D But of course I think I'm sexy! <33

Michael Jackson on kuollut.Perjantai 26.06.2009 05:12

Satuinpa katselemaan livenä CNN:n uutisia, ja siellä kerrottiin juuri melko shokeraavasta uutisesta. Päätin sitten mennä vielä uutiskanavan sivuille ja tässä hieman lyhennetty suomennos:

***

Viihdemaailmasta tuttu Michael Jackson on kuollut sairaalassa, jonne hänet kiidätettiin torstaina hänen saatuaan sydänpysähdyksen, kertovat monet lähteet mukaanlukien Los Angeles Times ja Yhdistynyt Lehdistö.

Jackson, 50, oli ollut sairaalassa koomassa, kertoivat lähteet CNN:lle.

Brian Oxman, Jacksonien perhejuristi, kertoi, että hän sai tietää asiasta Michael Jacksonin veljeltä, Randy Jacksonilta, jonka mukaan Michael oli saanut kohtauksen kotonaan läntisessä Los Angelesissa torstaiaamuna.

***

Siis... OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD!! En nyt mikään suuri fani ole, mutta olen aina kunnioittanut Jacksonin uraa ja pitänyt häntä jonkinasteisena uranuurtajana, joten kyllä tämä tieto pienoisena järkytyksenä tuli. Jopahan taas jotakin.

And now for something completely--Perjantai 26.06.2009 03:52

--same as always. En jaksanu ny mtn kehittävämpääkään tehä, ni väänsin ny sit taas jotaki tällästä mementynkää.


Oletko koskaan harrastanut spiritismiä?
- Olen mä jonku näköstä yhteyttä noihin henkimaailman olentoihin joskus koittanu kissanminttuhuuruissa saada, mutta minkäänlaista vastausta ei kuulunut. :´<

Mitä mieltä olet tonttien ostamisesta kuusta?
- Luin esteks että "kuusesta"... :D No mikäs siinä jos haluaa tulevaisuuden maapallon tuhon varalle sijottaa uuteen kotiin, mutta se tontti taitaa kyllä jäädä seuraaville sukupolville perinnöks, ku ei siel juustomöllykässä tietääkseni vielä ihan asumaan pysty... :PP

Mikä on hulluin tekosi, mitä olet tehnyt?
- HAHAHA! Jaaha... Siinä sitä oliski miettimistä. Parempi ois kysyä, mikä on fiksuin koskaan tekemäni asia, koska melkein kaikki, mitä mä teen, on enemmän tai vähemmän höpöröä. 8)

Mikä olisi mielestäsi paras tapa viettää eläkepäiviään?
- Samalla tavalla ku viettää nuoruuspäiviään. Ei elämäntapa ikää katto.

Kuinka monta huonetta on talossa, jossa asut?
- Virallisesti tää on 2h+k, mut jos ihan kaikki huoneet lasketaan, ni sit 7.

Millainen sää oon mielestäsi ihana?
- Riippuu mielihaluista, koska sadettaki tarvitaan, mutta jos ny pakko ois joku valita, ni aurinkoinen ja lämmin kesäsää vienon tuulen kera.

Sairastutko helposti flunssaan?
- Mä sairastun helposti kaikkeen. Mulla on tähän ikään mennessä ollu enemmän sairauksia ku keskiverto nelikymppisellä.

Oletko aktiivinen kuuntelija vai aktiivinen puhuja?
- Kumpaakin - tosin puhun hiukan enemmän. Kuuntelen tarvittaessa korvat höröllä, mutta yleensä mä vaan oon se, joka keksii puheenaiheet ja pitää juttua yllä tai muuten ylle laskeutuu hiljaisuus. Usein epäilen, että mun kuuntelijat ei välttämättä aina jaksais edes kuunnella mun ainasta pälätystä, mutta mä en vaan osaa olla hiljaa, joten too bad. xP Aiheeni myös heittelevät laidasta laitaan - joskus jopa samalla hengenvedolla, joten kuulijat ei aina ehkä pysy edes ihan kärryillä mun moottoriturvan kanssa. XDDD

Onko sateenkaaren päässä kultaa?
- Ei siellä ollu, kävin kattoos. :<

Onko maidon juominen epätavallinen tapa?
- Ei tosiaankaan. Jos en jois maitoo, mulla ois muitten sairauksieni rinnalla jo osteoporoosikin.

Miltä näyttää unelmadrinkkisi?
- Itsemurhalta - really, semmoselta, että pääkallon kuva leijailee juoman yläpuolella. :DD

Omistatko kesämökin?
- Totta kai, hei daa!! Kymmenen, eri puolilla maailmaa! Siis totes.

Pelaatko uhkapelejä?
- En lainkaan.

Oletko koskaan voittanut mitään rahapeleissä?
- Olen mä varmaan joskus saattanu pari markkaa jostain Hedelmäpelistä saada. xD

Katso käsiäsi. Mitä näet?
- Kivan pienet ja sirot ovat. Ranskalainen manikyyri. Oikeen käden nimettömässä rakko mattojen puristelusta.

Miltä puhelimesi näyttää?
- *BLING BLING*

Mikä on varhaisin muistosi?
- Olin kait 3-vee ja leikkasin vessassa yheltä Barbiltani hiukset ja pelkäsin kovasti jääväni kiinni moisesta kammottavasta _rikoksesta_. xD

Millainen olisi unelmamiehesi/naisesi?
- Mua huomattavasti pidempi ja vahva!

Kuvittele täydelliset häät, jotka ovat sinun. Kesken kaiken hyvä ystäväsi päättääkin tehdä itsemurhan. Ajatuksiasi tilanteen ympäriltä?
- Vaihtelis näiden kahden välillä:
1. OH MY GOD!! WHY?? Olisin surun murtama ja kauhuissani, enkä oikein prosessois koko tilannetta.
2. VITUN HUORA! Pilasit mun elämäni parhaan päivän. Jos et ois jo kuollu, tappasin sut ite. Kärsi Helvetissä.

Mitä kaipaat elämääsi?
- RAHAA. Rekkalasteittain kylmää käteistä.

Millainen on nykyinen elämäntilanteesi?
- Olen vaan sossupummina. XDDD

Onko sinulla kynsilakkaa juuri nyt kynsissä? Minkä väristä?
- French Manicure mulla kynsissä on.

Tykkäätkö pisamista?
- En oikeestaan. Joillein sopii ("Jenny"!! XD), mut sillonki vaan, jos niit on vaan vähän.

Mistä olet viimeksi ottanut valokuvan?
- Me & Miu in da kaverikuva being naamorzz. XDD

Ketä kehuit viimeksi?
- Miiaa, ku se oli ihan Lumikin näkönen. <3 :D

Mikä on lempikasvisi?
- Jos nyt vaikka niittyorvokki sitten.

Tykkäätkö tanssimisesta?
- Elääkö kala vedessä? Sitähän minäkin. :)

Mikä on kauneinta mitä sinulle on sanottu?
- Että näytän Marilyn Monroelta. <33 Ihanin koskaan. <333

Mikä on lempi arkirutiinisi?
- Jaa-a... Syöminen? :D Rakastan hyvää ruokaa. x3

Mihin ääneen heräisit kaikkein mieluiten?
- Hiljaisuuteen, kiitos vain kovasti.

Minkä värisiä vaatteita sinulla on eniten?
- Mustia kai, vaikka kaikenlaiseja värejä käytänki.

Oletko kasvissyöjä?
- EN ! TODELLAKAAN !! HYI !!! Kaikki vegetaristit ja vegaanit: I LoL @ U. Kunnon rasvasta lihaa tiskiin!

Mikä on pisin aika, jona et ole käyttänyt tietokonetta kertaakaan?
- Hahaha. No tietokoneen sain vasta lukion ekalla, joten sitä ennen olin ollu 16 vuotta ilman tietsikkaa (jos ei lasketa kavereitten luona, kirjastossa ja koulussa tietokoneella oloa), mut siitä asti pisin aikani ilman tietsikkaa on varmaan ollu ehkä joku pari päivää... :DD

Mikä on hurjin tekosi?
- Eos. Mä oon kyllä tehny aika paljon kaikenlaisia hurjiakin tekoja - niinq niitä hullujaki.

Mistä ärsyynnyit viimeksi?
- Ärsyttävistä akoista hyvissä tv-sarjoissa. Onko aina pakko tunkea niitä saatanan muijia sinne ja vääntää väkipakolla suhde sarjan miespäähahmojen kanssa?? Kohta keittää yli niinkos makarit tänä ehtoona.

Oletko onnellinen juuri nyt?
- Hmm... Olenhan minä, ku nyt on viimeinki kunnon kesäsää, kävin just pyöräilees ympäri vanhaa kotikuntaa ja fiilistelin ihanan nostalgisissa tunnelmissa. :33

Mitä luulet tekeväsi tänään kello 01.00?
- No kello on kohta 01.00, ja olen nyt(kin) tietsikalla, ja aion olla vielä hetken aikaa... :P

Missä paikassa huoneessasi oleskelet mieluiten?
- Täsä tietokoneen ääresä. xP

Milloin viimeksi kuuntelit radiota?
- Tänään ruokaa laittaessani.

MIKSI...Torstai 04.06.2009 00:47

...FINNKINON SIVU EI TOIMI??? WHYYYY, OH WHYYYYYYYYY??????? (T_________T)

Haluisin varata yhen biljetin huomiselle, Tampereen Plevnaan, leffaan "My Bloody Valentine 3D", mutta Finnkinon sivut on jumittanu KOKO PÄIVÄN!!! Sen on PAKKO palata toimintaan huomenna, tai kuolen!! Onko _yks_ lippu liikaa pyydetty??? Ku kummiski huominen pääsykoe menee ihan vituiks, ni ois kiva päästä kattoon hyvälle paikalle hyvä leffa, ku täälläpäin "melkein" oli 3D-elokuvateatteri ja sillee... *itsari*