IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

My copy of BoP arrived!Maanantai 30.03.2009 22:53

Palasin tänään mammaa hoitamasta kotiin ja postilaatikolla käydessäni ihmettelin, mitä siellä teki CDONista saapunut paketti. Hetken ajattelin, että olinkohan mennyt kännispäissäni jotakin sieltä tilaamaan, mutta sitten luin paketin kuoren uudelleen ja siinä luki CDONin lisäksi Bookplus.fi. Silloin tajusin: JES!!! "Breakfast on Pluto" -kirjani oli saapunut!! LOVELOVELOVEEEE~~!!! ❤❤❤

Leffaversion kun jo omistan, niin pakko oli kirjakin saada. Nyt sitten vain Patrickin 「anteeksi, _Patrician_ ;3」 seikkailuja lukemaan~ Whii, joulu tuli etuajassa. \(○^ω^○)/

*hauhauhauhau*Keskiviikko 18.03.2009 23:24

Siis nyt mulle riitti! Poistan musiikkiyhteisöistä kaikki bändit/artistit ja jätän vaan sellaset, jotka on mulle tyyliin ELÄMÄ. Sit liityn sellasiin musayhteisöihin, joista näkee musamakuni suurinpiirtein - ei mitään yksittäisiä bändejä tai artisteja.

PS. Ehkä yks sopivimpia kommentteja YouTubessa ikinä on kommentti Anatheman coveriin Depeche Moden Enjoy the Silence -biisistä: "who let the german so close to the mic?" XDDDD So true, mun suosikeihin ei kuulu yhtäkään saksalaista yhtyettä tahi sooloartistia, koska siellä ei ylipäätään osata tehdä hyvää musiikkia. (Nyt miljoona Tokio Hotel -ihqttajaa tulee vartoon nurkan taa ja Rammstein-rymistelijät tunkee ovesta kirveellä läpi... :D:D) Eiku hei. On siellä ollu sentään ainaki kaks hyvää musiikkityyppiä: Bach ja Beethoven. :DDDD Mut en oo ihan varma, lasketaanko niitä nyt tähän mukaan. . . . (≧∇≦)キャー♪

Don't go away, or I'll be gone, too.Tiistai 10.03.2009 15:28

I feel like
Everyone around me
Is dying

And that makes me
Want to die too

Shit always happens around me
I might be a jinx
It'd be better if I was gone

I don't have the energy to go on
Not anymore

Please give us
Just a few more years
I'm not ready yet

© Saz

Antaa tul sit vaa.Sunnuntai 08.03.2009 23:23

Tiettekö mitä? Mä inhoon riitelyä yli kaiken, mut sekään ei oo kivaa, et sen takia mun täytyy jättää omat mielipiteeni sanomatta ja ylipäätään varoo, mitä sanon, koska yleensä oon eri mieltä lähes kaikkien kanssa lähes kaikesta. Ja sit en uskalla/viitti esittää omaa mielipidettäni, ku en haluu saada riitaa aikaan. Se on myöskin aikuismaista ja kypsää käytöstä.

Mut toisaalta se on viime aikoina alkanu rassata mua tosi paljon, ku joka puolella tulvii jotain juttuja, joista itellä ois vahva mielipide, mut sit et voi tuoda niitä julki. Niinpä mä oon päättäny ainaki jossain määrin taas avata sanaisen arkkuni, tulkoon sit mitä shittiä niskaan vaan.

Ja ai niin. Lienee parasta huomauttaa, että mä ratkaisen riidat mieluiten nyrkein/asein, että jos on jotain valittamista, ni sovitaan vaan paikka ja aika tasaselle/saunan taa, ni kyl mä tulen. Tai kyl mä voin sanallisestiki asian hoitaa, mut sit naamatusten. Tääl netissä on ihan turha tulla kenenkään mulle mitään kitisemään, koska hei pliis, oikeesti, hiukan silti melkein otan sut vakavasti, jos tietokoneen ja bittien turvin tuut mulle aukoon päätäs.

Mul on nyt vaan niin kova vitutus päällä, ku just tekis mieli vähä puhuu asioista, ni sit heti tulee kaikenmaailman porukollit naukumaan, et "Vittu, oot paska tyyppi, ku aattelet tollai." No huu. Oisinpa ees hakkeri, ni lähettäsin kaikille mouruujille viruksen koneelle, ni ei hetkeen aikaan tarttis sellastenkaan kusisukkien vittuilukommentteja lukea.
Jos saat yli 15, olet ilkeä.

[x] olen piilottanut kaverini kengät
[x] olen soittanut pilareita ("R-Kioskista hyvää päivää. Olette voittaneet painonne verran makeisia. Voitte noutaa palkinnon lähimmältä R-Kioskilta." Voi sitä äijäparkaa, jos oikeesti meni Ärrälle. :DD)
[x] olen soittanut ovikelloa/koputtanut oveen ja juossut karkuun
[x] olen lyönyt ilman syytä (Piru jo vuosikausia. (^__^))
[x] olen syönyt kaverini karkkeja ilman lupaa (Baahaa! :DD)
[ ] olen yökylässä pöllinyt yöllä kaverini peiton (Ei mulla niin köyhiä kavereita oo, ettei niillä vierailleen peittoa olis. =O XDD)
[x] olen valehdellut (Olen puhunut tottakin joskus?)
[x] olen syyttänyt jotakuta muuta vaikka itse olin syyllinen (En se mää ollu...)
[x] olen sanonut rumasti jollekin (Vittu sä ot kans tommonen vitun laiska paska.)
[x] olen varastanut rahaa (Joskus on käsi käynyt isän/äidin lompsalla... :D)
[x] olen kampannut jonkun (Kinttua tielle vaan!)
[x] olen sanonut tuntemattomalle jotain rumaa (Saz 7-wee koulun talkkarille: "Haist vittu! :)")
[ ] olen heittänyt vettä sisaruksieni päälle (Ei ole mitään hanuriksia.)
[ ] olen juorunut parhaimmasta kaveristani (Mä en juoruu, mä heitän paskat suoraan naamalle. :DDD)
[x] olen kaunein koko mailmassa (Mitä sä ny tommosia itsestäänselvyyksiä kyselet?? :)))
[x] olen tehnyt jotain mitä vanhempani kielsivät minua tekemästä (Ja PALJON.)
[x] olen sanonut jollekin että "vittu, olet ruma" (HAHAHA Mä olen aikain saatossa sanonu monenmoista... :DD)
[ ] olen rikkonut jonkun muun tavaran (Joo, mut se oli vahinko ja korvasin sen, joten en usko, että sitä lasketaan. Tässä kaiketi tarkoitettiin, että olisi tahallaan rikkonut jonkun toisen kamaa.)
[ ] olen kirjottanut tyhmyyksiä toisen meseosoitteella
[x] olen näyttänyt keskaria tuntemattomalle (Koulun kyttyräselkäinen talkkari parka. Saz häntä ekaluokkalaisena niin kovin terrorisoi. ://)

Tasan 15. Olenks mää ny sit ilkee vai en? En sit vissii, ku se oli et "yli 15"... Noh, en ois halunnukaan olla ilkee. Mulle riittää vallan mainiosti, et oon pahuuden ruumiillistuma. (^____^) :DDDDDDDD

Niinhän se olikin.Perjantai 27.02.2009 00:42

HAHAHA Löysin hirmuisen hassunhauskan the GazettEn jonkun fanin tekemän feikkihaastattelun.
Enjoy the Truths being revealeeeeeed..!!

Q: Missä opettelet englantia?
Ruki: Vastaan vain asianajajani läsnä ollessa.

Q: Miksi olet niin teatraalinen?
Aoi: Oo~ eikö tämä olekaan draamaklubi???

Q: Miksi sinulla on kaikissa kuvissa sama poseeraus?
Reita: Koska olen pahvinukke.

Q: Miksi hymyilet aina?
Kai: Koska minulla on kasvohalvaus.

Q: Mitä käytät karvojen ajeluun?
Uruha: Moottorisahaa.

*NAURUNAURUNAURU* :D:D:D:D:D

Ehkä munki kannattas kokeilla tota moottorisahaa karvojen ajeluun, ettei aina ois kauheeta karhuntaljaa... :DDDDD

Se on suomennettu.Keskiviikko 25.02.2009 23:00

Muthafukin' hellll~~!!

Ei siihe mennykään ko semmonen 10 tuntii, mutta nyt on tekstitykset Velvet Goldmineen suomeks, prkl! :DD

Tämmöstä mulla vaan tällä kertaa, q ei viime yönä saanu taas nukutuks lainkaan ja sit päätin alkaa vääntää edellämainittuun leffaan suomenkielisii subbei, q ei niitä kerta mistään löydy. Mut nyt. Ne on valmiit, ja moon über happiiiiii - tai sit vaan väsyny, vaiks meninki aamul puol kymmenelt sit nuq ja heräsin yhen aikaan iltapäiväl, q isä soitteli. =DD

//ETA Jeesus perkele! :DDDDDDDDD
Ei vittu. Ei "pientä" huomionhakuisuutta...

Copypasted:

"MIKÄ HELVETIN LUKIHÄIRIÖONGELMA IHMISILLÄ ON?

Oon niinko miljoonassa merkinnässä pyytäny että kaikki kommentois edes jotain ja sit vittu saa vieraslistasta kahtoo että kyllä pööpöillään lukemassa mut jotenki sormet ei vaan taivu kommentoimaan.

:3

:EDIT:

Hei nythän mää keksin hyvän harrastuksen!

Kirjoitan saatanan kärkkäitä ja yleistäviä vihamielipiteitä tänne ja ootan kun ne raivosta tutisevat muka-älykkäät vastarannan kiiskit tulee huutamaan omia mielipiteitään ja haukkumaan miuta ja sit oonki niiden kanssa samaa mieltä. :
)

Tä on kivaa ^___^

Onkohan muuten galleriassa oikeasti semmoisia ihmisiä, jotka etsii päiväkirjoista mielipidetekstejä ja menee ihan asiakseen väittämään sinne vastaan. Silleen että oikeasti joka helvetin mielipidetekstiin se väittäis vastaan, vaikka olis pohjimmiltaan samaa mieltä :---D)"

Näin kirjoitteli fana

Sit hän oli saanu tähän merkintään ny sitte kauheesti kommentteja, joissa kovasti hänen asennettaan ja merkintäänä kehuttiin, esim.

"22.02.2009 22:19 <TopiTopi> :D Nyt ku sanoit noin nii tunsin velvollisuudeks sanoa jotain. Sul on aivan hyvät mielipiteet ja tykkään tost tyylistä millä kirjotat. :D Asenne kohallaa."

Hiukan teki mieli mennä pistää tytölle, että "Joo-o. Eipä uskois suakaan 19-vuotiaaks, ku tämmösiä teinimäisiä huomionhakumerkintöjä kirjottelet. Ensinnäkin, mitä vittua, yks poraa jossaki vitun Galleriassa, ku "Buuhuu, mun merkintöjä ei kommentoida!!11! *viils, viils*" Sitte toi sun editin jälkenen juttu on niin selkee yritys miellyttää lukijoita, että mua oikeen oksettaa. Kaikkihan (tai ainakin ne, joilla vähäki aivotoimintaa löytyy) tietää, että kaikkialla on aina sellasia ihmisiä, jotka vaan huvikseen tulevat väittämään vastaan, ei sitä tarvii alkaa tämmösessä merkinnässä pohtiin.

Kokonaisuudessaan tää sun merkintäs on erittäin säälittävä kypsymättömyyden ilmentymä, esim. "--ootan kun ne raivosta tutisevat muka-älykkäät vastarannan kiiskit tulee huutamaan omia mielipiteitään--". Eli nyt oon siis muka-älykäs vastarannan kiiski, ku en oo jostain asiasta samaa mieltä? Tollasella mielipiteellä sä kultapieni ilmaset taas kerran vaan oman lapsellisuutes, jos sun mielestä eriävän mielipiteen esittäminen on pätemistä. Tais äskösessäki lauseessa tulla semmosia sanoja, että teitti heti listaa meitsin ehdottomasti just näitten muka-älykkäiden listaan.

Kaikenkaikkiaan tää merkintä osottaa, että et oo henkisesti viä läheskään kypsä, ja kaikki, jotka tätä merkintää asiallisena pitää, ovat samalla tasolla kanssasi. Tai sit tää oli trolli. Mitä toivon hartaasti, koska on aina huolestuttavaa nähdä sun ikäsiltä tällasta juttua. Jos tää oli trolli, ni sit onnitteluni hyvin onnistuneesta veettuilusta kaikkia niitä kohtaan, jotka oikeesti tämmösiä angst-merkintöjä tekee. :D"

Noin olisin sille laittanu, mut en sit viittiny, ku muutenki viime aikoina oon aiheuttanu pientä havokkia eriävillä mielipiteilläni. Ei voi mitään, et oon vaan niin paljo kaikkia muita fiksumpi. :)
Voi jumalauta toi tän päivän "Päivän kuva": wnbtuisku. MOTHERFUCKING Batman-Seppo. BATMAN!! MIKSI _BATMAN_???? WHYYYYY??!! :D:D Niinq en ois viime aikoina muutenki saanu ihan riittävästi tarpeekseni siitä saatanan nahkajaakosta. :DDDDDDD

Mä pukeudun kohta mustaan jätesäkkiin ja lähden lähimetsään, missä pelottelen lenkkeilijöitä liihottamalla puista heidän niskaansa samalla möristen, "the world needs be ridden of scum like YOU..!!" Sit mä vien heidät Arkhamin mielisairaalaan (Finpyyn koululle) ja lähden takas himaan nuq päiväks, kunnes taas illalla täytyy lähtee DU:iin tai Ilon Taloon bilettään, että pysyy yölliset aktiviteetit salassa.

Mutta oikeestaan mun aika kuluu suurimmaks osaks siinä, ku yritän etsiä jostakin Variksenpelätintä, että saisin _panna_ sen uuteen uskoon mahtavilla, kylmällä raudalla pumpatuilla lihaksillani. Hulluja tiedemiehiäkin siinä pitää samalla varoa, ja kyrsii, ku postilootasta löytyy joka harvase päivä niitä Arvuuttelijan perkeleen arvotuslappusia, ja mä ku oon aina ollu niin huono piilosanatehtävissä. Naurunaamaki vaan lähettelee jotain häiriintyneitä videoita ittestään höröttämässä viimisimmälle kidutusuhrilleen - sielunkumppaneita _my ass_. On rankkaa olla BÄTMÄÄN. (;_____;)

Minikritiikkiä.Perjantai 20.02.2009 03:16

Siis. Mä _en_ aio nyt kirjottaa asiallisesti enkä kirjakielellä, koska en jaksa alkaa vääntää mitään romaania, siitä kertoo jo merkinnän otsikkoki "Minikritiikkiä".

Ottaisin siis ihan lyhyesti kantaa TV2:n sarjaan "Pasila", joka mun mielestä on täysin yliarvostettua paskaa. Sitä vois verrata keväällä lumen alta esille tuleviin paskaläjiin - päällä kaunis, valkea lumivaippa, mutta kun se sulaa, alta paljastuu haisevia, ruskeita mädäkkeitä.

Just about kaikki on silleen, "OOH! Pasila on NIIN hyvä. Parasta satiirista tv-ohjelmaa vuosiin!" Well I'm sorry, mutta jos ihmisten näkemys on, että parasta satiirista antia televisiostamme moneen aikaan on aikuisten leikkikenttätemmellys, niin sitten kyllä jossaki mättää - tv-tuottajissa vaiko katsojissa, sitä en lähde spekuloimaan.

Aivan taatusti tää sarja viehättää, jos tykkää hienoilla sanoilla kikkailusta, mutta ei pseudofreudilaisella uuskolonialismin jungilaisvaikutteilla nyt ihan _niin_ pitkälle pötkitä. Teräviä kannanottoja politiikkaanko? My ass. Uutisvuotokin menetti otteensa jo monta vuotta sitten. Ei tässä valtaapitäviä pelkäävässä maassa oo enää vuosiin kukaan uskaltanu ottaa terävästi kantaa asioihin. Antakaa mulle oma tv-ohjelma, ja nyt tässä pyhästi lupaan ja vannon, että aivan taatusti puhuisin suuni täysin puhtaaks, mitään sensuroimatta tai sanoja säästelemättä. Mä en oo koskaan auktoriteetteja pelänny, eikä mua haittaa, vaikka joutusin puheistani hankaluuksiin - kunhan se vaan ei tuu maksaan mulle mitään, koska mulla ei rahaa alkaa maksella mitään oikeudenkäyntikuluja. :D

Mut aatelkaa nyt tätä Susan Ruusus -juttuakin. (Joo, poiketaan hetkeks aiheesta.) No olihan se siis ihan selkee rahastusyritys siltä muijalta kirjottaa semmonen kohukirja, mut kertoo aika paljon tästä maasta ja sen arvoista, ku jos hiukan sanot jotain jotaki korkeearvosempaa vastaan tai saatat sen kyseenalaiseen valoon, ni heti ryntää oikeuslaitos näitten pamppujen turvaks sulkemaan tallukoiden suut. Mitä vittua? Kunnianloukkaus. No on se kumma juttu, ku kaikenmaailman Matti & Merveistä ja Tapani Kansoista ja Ari Koivusista ym. saa kirjotella mitä vaan, mutta annas olla jos vaan hiukanki uhkaat jonku poliitikon asemaa, ni sitä voipi häkki heilahtaa kovinkin nopeesti.

Kyllä mulla olis kans tästä nykypolitiikastamme niin paljo sanottavaa, mut jääköön se toiseen kertaan, nyt jatkan alkuperäisestä aiheesta.

Nii, mä ny lähin purkaa tuntojani, ku näin tän päivän "Päivän kuvan", joka siis sinällään on mulle yks ja hailee, mut mua on jo pitempään ärsyttäny tää Pasila-hehkutus ja ku näin, että _taas_ se täällä Galleriassaki valtaa, päätin vähä naputtaa. Muutaman jakson oon kattonu, ja välis kyllä on tuntunu siltä, että ei se sarjan kirjottaja itekään oo oikein tienny, mitä tekee, kunhan ny jotaki raapustaa lämpimikseen ja leivänkannikassa kiinni pysyäkseen. Surkuttelen vaan Suomen kansaa, joka näemmä (vieläkin) pitää sellasia ohjelmia suosikkeinaan, joissa kirotaan ko seilorit, ryypätään antaumuksella ja ollaan niin maan perkeleen apaattisia. En mä realismia karsasta, mutta koittakaa ny hiukan laajentaa sitä kotimaisen tv-tuotannon repertuaaria.

Just nyt näin laman aikaan kaivattas taas Hannu Karpoa - siinä oli sellanen tv-persoona, ettei heti löydy samanlaista - eikä taida enää löytyä lainkaan, jos tosiaan mulle ei sitä omaa tv-ohjelmaa saada. :D Just nyt, tarvittas mediaan sellasta hahmoa, joka uskaltas todella tuoda oman mielipiteensä julki ja sais aikaan keskustelua. Vallankumous tänne saatana seuraavaks tarvitaan, jos tätä menoa jatkuu. Tai diktatuuri, ni olis ainaki selvää, että nyt tehdää näin, ja jos jollaki on jotain vastaansanomista, ni ilmottautuu mestaajan luukulla. Kekkonen - pls come back. =D (Joo joo, oli se ehkä Venäjän huora, mutta ainaki meillä oli sillon selvät sävelet.)

Tämmöstä tällä kertaa - ja tää oli siis "ihan lyhyesti" mun mittapuussa. (´▽`)