IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tiedonjyväsiä meikäläisestä.Torstai 13.12.2012 20:51

7 kysymystä sinusta
1. Nimikirjaimesi? - S.B.P.
2. Mitä kuuluu? - Ihan OK, kun olen lopultakin päättänyt tehdä jotakin kurjalle elämälleni - vaikka se vaikea päätös olikin.
3. Minä viikonpäivänä synnyit? - Sunnuntain lapsi olen, joten meikäläisen pitäisi olla erityisen onnekas. Taisi tähdet olla vähän gänässä sinä päivänä, koska Aku Ankkakin jää huono-onnisuudessa kakkoseksi meikäläiseen verrattuna.
4. Opiskeletko jotain? - Englannin kieltä ja kulttuuria, Itä-Suomen yliopistossa. Mutta kuinka kauan, se jää nähtäväksi.
5. Oletko joutunut vakavaan onnettomuuteen? - Jos se lasketaan vakavaksi onnettomuudeksi, kun muutama vuosi takaperin - vähän sen jälkeen, kun sain ajokortin -, kaahasin sataakymmentä, kolme kertaa katon kautta ympäri pöpelikköön. Selvisin ilman naarmuakaan, ja autokin saatiin ajettua paikalta pois. Ihmeiden aika EI ole ohi.
6. Kuka piristi sinua viimeksi? - Ystävät, jotka ovat tukeneet ja ymmärtäneet minua tänä vaikeana aikana. Olette korvaamattoman tärkeitä. <3
7. Mikä luonteenpiirre sinussa ärsyttää itseäsi? - Olen hirveän kilpailuhenkinen sekä alemmuuskompleksinen, jonka takia minulla on joskus tapana vähän leuhkia ja korostaa saavutuksiani.

7 kysymystä ulkonäöstäsi
1. Millaiset vaatteet sinulla on päälläsi? - Oikeinkin tyylikäs barokkityylinen asukokonaisuus. Mustat samettihousut, skottiruutukuosinen korsetti ja punainen samettitakki 2-rivinapituksella.
2. Onko jaloissasi arpia? - Onhan siellä vaikka mitä muistoja vuosien varrelta. XD
3. Onko sinulla pitkät vai lyhyet kynnet? - Pitkät.
4. Kuinka pitkä olet? - Siis lyhyt, 158 cm.
5. Minkälaiset hiukset sinulla on? - Puolipitkät, tuhkanvaaleat "pellava"hiukset.
6. Silmät ovat sielun peili, minkälaiset silmät omistat? - Naavanvihreät, ja mustuaisia ympäröivät kullanruskeat rinkulat.
7. Pidätkö hymystäsi? - Joo - mutta vain, jos ei tarvitse vetää mitään missihymyä, jossa koko purukalusto näkyy, koska hampaani ovat niin "laadukkaat".

7 kysymystä vapaa-ajastasi
1. Pidätkö piirtämisestä? - Joo, jos olisin parempi. xD
2. Mitä musiikki merkitsee sinulle? - Lumppurissa minulla on tagikin "music is everything". Se on kaikkea bilemusiikista ahdistuksen purkuun.
3. Harrastatko mitään vakituisesti? - Dataamista 24/7.
4. Mitä harrastit pienempänä? - En mitään. En ole koskaan ollut kova harrastamaan mitään. 8D
5. Miksi lopetit ne? - Kts. edellinen.
6. Kuluuko koulutehtäviin paljon aikaasi? - AHAHA HAA... Varmaan kuluisikin, jos joskus tekisin ne. Olen todella ~laadukas opiskelija. En ole koskaan oppinut lukemaan kokeisiin, enkä tekemään tehtäviä ajallaan. Olisi pitänyt peruskoulun jälkeen vaan mennä amikseen, koska en ole koskaan tykännyt pänttäämisestä, vaan teen paljon mieluummin konkreettisia asioita. Esim. putkihommat olisivat olleet ihan meikäläisen "juttu", koska olen n. kymmenenvanhasta avannut perheemme talouksien tukkeutuneet putket, kun isä ei ole ollut paikalla. :D
7. Makaatko usein sängyssä tekemättä mitään? - En. Makaan sohvalla dataamassa. Se ei siis ole sänky, ja teenkin ~jotain. :)))

8 mielipidekysymystä
1. Mistä musiikista pidät? - "Kukaan ei voi pitää 'kaikesta'", sanovat musiikkielitistit. No, kaikkia maailman musiikkityylejä en ole vielä kuullutkaan, enkä tule luultavasti koskaan kuulemaankaan, mutta makuni on varsin kirjava ja laaja. Ehkä jos nyt välttämättä jokin tyylilaji pitäisi nostaa esille, sanoisin EDM ja klassinen.
2. Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi juuri se on ylitse muiden? - KESÄ. Kärsin huonosta ääreisverenkierrosta, joten minulla on lähes aina kylmä. Pidän myös siitä, että kesällä saa pukeutua kevyesti. Aurinko ja valoisuus (yöttömät yöt) ovat ehkä kuitenkin ne suurimmat plussat.
3. Pidätkö jonkun maan kulttuurista erityisen paljon? - Hmm... Kaikki kulttuurit, joissa ystävällisyys ja avoimuus merkitsevät paljon, ovat mieleeni. Ei siis Suomi. :)))
4. Syrjitkö ihmisiä esimerkiksi ihonvärin perusteella? - No ei se ihonväri sitä määrää, onko kusipää vai ei.
5. Kissat vai koirat? - Kissat.
6. T-paita vai toppi? - T-paita. En yhtään tykkää pukeutua toppeihin. Olkaimettomat topit ja mekot ovat varsinainen NO-NO.
7. Facebook vai Irc-Galleria? - Komppaan Eevaa, ja vastaan Tumblr. Feissarissa en ole ja Galleriassakin käyn enää aniharvoin.
8. Kavereiden laatu vai määrä? - Laatu - mitä hyötyä, vaikka olisi miljoonaa "kaveria", jos heihin ei voi hädän hetkellä luottaa.

8 kysymystä suhteistasi
1. Ketä perheeseesi kuuluu? - Vanhemmat vain. Olen ainoa lapsi, ja kaikki isovanhempanikin ovat jo kuolleet. =/
2. Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa? - Vanhemmat ja ystävät.
3. Millaisia ystäväsi ovat? - Jokainen omalla tavallaan mitä ihanimpia ihmisiä. Heitä kuitenkin yhdistää se, että ovat kaikki vähän "erilaisia", ja koska olen itsekin "erilainen" sovimme mitä parhaiten toisillemme. Juuri se erilaisuus on heissä parasta, koska meidän ei tarvitse kenenkään esittää mitään roolia, vaan kaikki ystäväpiirissä saavat olla omia itsejään. En vaihtaisi ystäviäni kehenkään muuhun.
4. Tunnetko paljon ihmisiä? - En pahemmin, kosken ole koskaan paljoa kotoa poistunut. Saatan kyllä useinkin tunnistaa naaman, mutta en tiedä edes nimeään.
5. Pidätkö sukulaisistasi? - Ennen inhosin äidin puolen sukua, koska he ovat menestyneitä ja suhtkoht rikkaita - toisin kuin me. Mutta nyt kun äidin vanhempien hautajaisten jälkeen olen heihin vähän enemmän tutustunut, he ovat osoittautuneet ihan mukaviksi ihmisiksi. Isän puolen sukulaisia en edes ollut tavannut ennen isän äidin hautajaisia, ja ihan kelpo immeisiltä hekin vaikuttivat.
6. Rakastatko ketään? - Isää ja äitiä, sekä ystäviäni. Romanttisessa mielessä en rakasta ketään.
7. Haluaisitko tutustua joihinkin ihmisiin paremmin? - Eipä tule ainakaan tällä kertaa mieleen ketään, kehen haluaisin paremmin tutustua.
8. Tuletko helposti toimeen ihmisten kanssa? - Itse asiassa kyllä. Minulla onkin ollut tapana sanoa, että minä tulen kyllä toimeen ihmisten kanssa, mutta ihmiset eivät tule toimeen minun kanssani. Ja tämä siis pitää paikkansa. En ole NIIN itsekeskeinen, ettenkö ymmärtäisi omia puutteitani. Mutta yläasteellakin en koskaan sanonut kenellekään pahaa sanaa, ja silti olin luultavasti koko koulun kiusatuin henkilö. =/ Olen samaan aikaan sekä ulospäinsuuntautunut että ujo, mikä tekee minusta mielestäni helposti lähestyttävän muttei tyrkkyä.

10 kysymystä kodistasi
1. Asutko edelleen vanhempiesi luona? - En.
2. Vietätkö paljon aikaa huoneessasi? - Kaikki huoneet ovat "minun huoneitani".
3. Onko kotisi kodikas? - KHYLLÄ. Sisustukseni onkin mitä mielenkiintoisin, koska olen parikymppinen opiskelija, ja asuntoni on kuin eläkeikäisen mummon - minulta löytyy jopa keinutuoli! :D
4. Mitä muuttaisit kodissasi? - Vaihtaisin ainakin tapetit englantilaistyylisiin, uusisin lattian, tekisin sisustuksesta vieläkin mummomaisemman - ehkä se onnistuu sitten uudessa (tulevassa) Porin kämpässä. xD
5. Millaisessa talossa asut? - Paritalossa.
6. Milloin haluat muuttaa omillesi? - Asun jo.
7. Onko teillä iso piha? - No on tuo kohtalainen, mutta itse en ole sitä pahemmin hyödyntänyt.
8. Onko teillä poreallasta tai uima-allasta? - Ei.
9. Kuinka monta kerrosta talossanne on? - Yksi.
10. Missä päin Suomea talonne on? - Itä-Suomessa, Joensuun liepeillä.

10 kysymystä unelmistasi
1. Odotatko aina huomista vai elätkö tätä päivää? - Elän ehdottomasti tätä päivää. Muutenkin ihan riittävästi murheita ilman, että pohtisin jatkuvasti, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Eikä menneitäkään pidä märehtiä.
2. Mihin suurin haaveesi liittyy? - Vielä muutama vuosi sitten meikäläisellä oli haaveita joka sormelle ja tulevaisuus näytti loistokkaalta. Nyt odotan vain maailmanloppua, jotta tämä tuska loppuisi.
3. Haaveiletko paljon vai pidätkö jalat maassa? - Pessimismi-realismi oli yhdessä vaiheessa kova sana, ja edelleenkin olen erittäinen kyyninen ja realistinen ihminen. Kun ei ole korkeita odotuksia, putoaa matalalta.
4. Uskotko kohtaloon? - Ehkä pitäisi, niin voisin sitten sitä syyttää kaikesta kokemastani paskasta.
5. Kerro jokin pieni mukava haaveesi? - Että saisin lottovoiton. Sanokaa, mitä sanotte, mutta ainakin meikäläisen elämän raha tekisi onnelliseksi.
6. Mitä toivot parhaillaan? - Kts. edellinen.
7. Joutuuko mielestäsi unelmien eteen taistelemaan? - Jotkut joutuvat, toisille ne tarjoillaan hopeatarjottimella. Tasan ei käy onnenlahjat.
8. Oletko koskaan valehdellut saavuttaaksesi jotain? - HAHAHA.
9. Mikä olisi tulevaisuudessa unelma-ammattisi? - Psykoterapeutti. Enemmän puhetta, vähemmän lääkkeitä.
10. Entä mikä olisi unelmakämppäsi? - Jaa-a. Olisihan se omakotitalo kiva, mutta siihen liittyy myös huomattavan paljon menoja. Ehkä siis jokin riittävän iso, halpa, rivitalo/paritaloasunto - rauhallisella alueella.

10 kysymystä tunteista
1. Miltä sinusta tuntuu tällä hetkellä? - Mitäänsanomattomalta.
2. Omistatko tunteita jollekin tietylle vastakkaisen sukupuolen edustajalle? - Minulla on paljonkin FEELSejä - ne eivät vain ole romanttista sorttia. xP
3. Hirvein tunne maailmassa? - Se kun yrität kaikkesi, mutta silti ei onnistu. Avuttomuus, saamattomuus, ahdistus.
4. Paras tunne maailmassa? - Onnistuminen missä tahansa.
5. Mitä jos ihastuksesi lakkaisi puhumasta sinulle? - Mikä ihastus? Sellaista ole ollut sitten lukioaikojen - ja sekin on menneen talven lumia.
6. Herkin biisi minkä tiedät? - Tämä on helppo. Toshiro Masuda - "Sadness And Sorrow".
7. Miksi juuri tuo? - Kuuntelin juuri tuota, kun ensimmäisen kerran yritin itsemurhaa. Se on jäänyt biisiksi, jota kuuntelen aina, kun oikein ahdistaa.
8. Kuka on valmis kuuntelemaan, kun sinulla on vaikeaa? - Ystävät ja perhe.
9. Keistä et luopuisi tällä hetkellä millään? - Edelleen, ystävistäni ja perheestä.
10. Mikset kerro tunteistasi? - Koska en halua vaivata ketään asioillani, kun tiedän, että heillä on omiakin murheita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.