IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljon melua... PALJON melua.Sunnuntai 01.02.2009 00:45

Hienoa, kun joudun kohta lähtemään omasta kodistani evakkoon, kun naapuri päätti pistää vuosituhannen bileet pystyyn. Viimeiset kaksi tuntia olen tässä kuunnellut sellaista basson jytkettä ja jytinää, että on ihme ettei korvista vielä valu verta.

Siis ihan oikeesti _mun_ korviin ottaa ja sattuu toi helvetillinen basson jyminä, et millä _vitulla_ toi naapuri kavereineen pystyy oleen?? Tekis kyllä todellaki mieli mennä sen oven taakse, et voisitteks pistää vähä hiljemmälle, ku kaikilla ei ainakaan _vielä_ ole kuurot korvat; että kyllä kuuluu komiasti se teen jumputuksenne.

Pari kertaa on tässä kyllä todellaki tehny mieli pistää kamat kasaan ja hurauttaa mummulaan, ni ei tarttis kuunnella, mut on se aika vitun hienoo, et tommosen kusimulkun takia, joka ei viinapäissään huomioi ketään muuta ku ittes, tarttee lähtee kotoos pois. Kyllä mäki ny joskus kotona biletän, mut en todellakaan ikinä tommosella volumetasolla.

Ootteko muuten huomannu, et nykyään melkein kaikkialla soi aina melko lujalla joku musiikki. Kaupungilla ollessa joissain kaupoissa soi ainaki mun makuun ihan liian lujaa millon mikäki jytke. Taustamusiikin ymmärrän, et saattas tuntuu aika aavemaiselta, jos ympärillä olis ihan haudanhiljasta - mitä ny ihmisten oma kälätys yms., mut ei niitä ämyreitä ny sentäs tartte huudattaa niin, että joutuu itte käyttään noin 100 desibelin voimalla äänihuuliaan, että tulis edes kuulluks.

Kävin tos muuten olohuonees, ja siellä honest-to-God ikkunaruutu _helisi_ naapurin musiikin soiton voimasta. Naapuri sai bileissään pari vuotta sitte oman ikkunansa rikki, ni nyt yrittää vissiin vielä hajottaa munki. No, ei siinä mitään, hällä sitä rahaa tuntu löytyvän, ni ei pitäs tuntuu missään korvata meitsille uus klasi.

Hiljaisuusaika: 22.00-07.00 - yeah, riiiiight. . .
Vittu, joku vitun runkku on saatana menny ja perustanu perkele Tom Hollanderille faniyhteisön, mut sit poistunu sieltä ite ja jättäny yhteisön jäljelle niin, että nyt vaiks siel ei oo ketään, ni et myöskään voi perustaa uutta, ja se on jokseenki pehmeetä olla ylläpitämättömässä yhteisössä saatana !!!!

:DDDD

No ei mut oikeesti. Nyt en oikeen tiä, liittysinkö siihe yhteisöön vai en, ku tosiaan haluisin faniyhteisöihini Tom Hollanderin, mut on niin wammaa kuuluu yhteisöön, jossa ei oo ketään - ei edes ylläpitäjää. Miksei tääl Gallerias voi olla sellasta ominaisuutta, et jos perustaja on hylänny yhteisönsä, ni sit kuka tahansa halukas vois ottaa sen haltuunsa? Ärsyttävää.

Ja taas oli kovat huolenaiheet. XDD

Löysin Mr. Hollanderin Pirates of the Caribbean -trilogian kolmannesta osasta, At World's Endistä, ja totally fell in luuurve~ ❤❤❤ Semmonen cutie pie, että adoptoisin heti ja rutistaisin rintaani vasten ja lässyttäisin kaikkea "Aaaww~~ u are so cute 'n' small 'n'~~~" (^_____^) (≧∇≦)

Sille tulis varmaan aika tämmönen ilme: (´_`*) XDDD No onhan se tarpeeks vanha ollakseen mun isä, mut so? {*≧∀≦} Sillä on niiiiin ihana ääni, et voisin kuunnella sitä jotain tuhat tuntii putkeen. XDD

Huomaako kukaan muu tämän merkinnän olevan sellaista laatua, että sitä voisi luulla 13-15-vuotiaan kirjoittamaksi..? Noo, hälläväliä! Luulihan kaikki mua koulussaki opettajana toimiessani 14-16-vuotiaaks, että kai mulle on sallittua välis vähä fanityttöillä. XP Ja siinähän mä meinaan LOISTAN! Fanityttöilyssä siis. Aina ku kohdalle sattuu jotain ihiksiä meen ihan "IIKKK!!! APUAAA!!! IHANAAA!! ~~~" :DDD Niin, ja tällein oon kans usein: (☆▽☆)

Oonki täs just muuten työstääs mun Pretty Boys -listaa. Siihen siis kuuluu kaikki mun mielestä nättinaamat (japanilaisia siihen EI kuulu, ku sit siinä listas ei ois mitään järkee, ku ne on kaikki muutenki semmosia *poskelle-tapu-tapu* -tyyppejä - kuvanmuokkaus se muuten vasta on poikaa, joten ei voi ees tietää, miltä ne luonnossa näyttää.)

Ja siihen listaan siis kuuluu nimenomaan mun mielestä _nätit_ pojat/miehet, ei komeat, hyvännäköiset, seksikkäät jne. Ne on sit ihan asia erikseen. xD Tän listan tyypit on sellasta sorttia, joita ei vois kuvitella poikaystäväkseen, ku ne on tyyliin nätempiä ku sinä itte. (≧∇≦)

Jaa jaa... Kello tulee puol kolme. Onneks melkein väsytti ja sillee...

Sit oon koko illan yrittäny kattella Brokeback Mountain -elokuvaa, ku viimeks näin sen kolme vuotta sitten, eli sillon ku se ilmesty Suomessa. Mut oon joutunu pysäyttään sen leffan koko ajan, ku en PYSTY kattoon sitä. XDD NIIIIIN jäätävää settiä. Jo pelkästään ne lampaat saa mut kiristeleen hampaitani. :DDD Ja sit viel joku Heath Ledger, jolla on mun sydämessä erikoispaikka - hyvän käsityksen antaa se, kuinka mua ei oo viä yhdenkään sukulaiseni kuolema hetkauttanu, mut Heath Ledgerin poismeno järkytti mua oikeesti aika pahasti, ja tänäki päivänä joka kerta, ku nään sen jossain leffassa tms., mietin, millanen vääryys se oli, että yks aikamme lahjakkaimpia ja monipuolisimpia näyttelijöitä poistu keskuudestamme liian aikasi. Sit jää jäljelle vaan jotain aneemisia pojankloppeja ja hupakoita, joita vois yhtä hyvin näytellä kala.

Oho. Pienimuotoinen vuodatus. No onneks toi oli vaan sellanen "vesihana tiputtaa" eikä "pato murtu". :DDDD Oikeesti! Mun toiveammatti olis viihdyttäjä. Laulaisin, tanssisin, näyttelisin, harjottasin stand-up komiikkaa... Kaikkee mahdollista niin, että aina kuitenki viihdyttäsin ihmisiä. Mun elämän pääperiaate on aina ollu, et haluun kaikille muille hyvää, ittellä ei niin väliä. Ja oon aina halunnu, et kaikilla ois mukavat fiilikset. Niinpä oon aina kaveriporukaski ollu se viihdyttäjä - kyseiset kaverit kyllä tietää. XDDD Muutenki mua palkitsee aina ehkä eniten se, ku saan parannettuu jonku oloo tai hymyn jonku kasvoille. Mulle tulee siitä aina hyvä tunne. (^ω^) Esim. mä kuulun niihin, joista on kivampi antaa ku saada - ja nyt emme ajattele kaksimielisesti. XPP Get your minds out of the gutter! ...or was it only me who took it like that..? (●>ω<●)

Ja koska tämä merkintä ei _vielä_ ollut tarpeeksi sekava, niin palatakseni Tom Hollanderiin vielä sen verran, että tänään tulee elokuvateattereihin elokuva "Valkyrie", jossa kyseinen herra on mukana. Ja Saz aikoo ehdottomasti mennä katsomaan. (^____^) En kylläkään ensi-iltapäivänä, mutta kumminkin. Siitä onkin aikaa kans jotain hiukan reilu kolme vuotta, ku viimeks kävin leffateatterissa kattomassa elokuvan - kyseessä oli neljäs Harry Potter -elokuva. xD Mutta onko halukkaita lähtemään Sazin mukaan katsomaan "Odinin palvelijatarta"? (^^) Joutuu sitten kyllä kuuntelemaan "Iik, kato, tuolla se on!!", aina ku bongaan erään lyhyen 41-vuotiaan miekkosen sieltä... XDDD No mut olin mä sillon Potteriaki kattomassa aina suu auki, ku Tom Felton ilmesty valkokankaalle - mikä oli muuten aivan liian vähän... =DDD

Hei ookoo, kuin pitkä tää merkintä oikeesti jo on?? Mä vaan koko ajan lisään tähä kaikkee olematonta höttöö - vähä niinq irlssäki: aina suuna päänä, muttei sieltä suusta kyllä mitään järkevää tule... (>v<)

No nyt meen vekka, ni voitte huokasta helpotuksesta. Tää oli kyllä kans taas niiiin poukkoilevaa juttua, et vaikee keksii mitään otsikkookaan.. Noh, I'll come up with sumthin', I'm sure. XP
Tämä testi on erittäin mielenkiintoinen ja sen tekeminen kestää vain n. 2 minuuttia. Muista kuitenkin tätä tehdessäsi, ettei tarkoitus ole kerätä eniten pisteitä (pienempi määrä pisteitä ei tarkoita huonompaa arvostelua).

Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti, sillä tämä testi on vain sinua itseäsi varten. (Saz: Niin, ja kaikkia, jotka tän lukee.. *LoL*)

Aloita.

1. Koska olet parhaimmillasi?
a. (x) aamulla (Miksei tässä oo vaihtoehtoa "aamupäivällä ja päivällä"? Se ois mun vastaus. :/)
b. ( ) iltapäivällä ja aikaisin illalla
c. ( ) myöhään illalla

2. Tavallisesti kävelet...
a. ( ) melko nopeasti, pitkin askelin
b. (x) melko nopeasti, lyhyin askelin
c. ( ) ei niin nopeasti, pää pystyssä
d. ( ) vähemmän nopeasti, katse maahan luotuna
e. ( ) hyvin hitaasti

3. Kun puhut ihmisille,
a. ( ) seisot kädet puuskassa
b. ( ) pidät kädet yhdessä
c. ( ) pidät yhden tai molemmat kätesi lantiolla
d. ( ) kosket ihmistä, jolle olet puhumassa
e. (x) kosket leukaasi, korvaasi tai hiuksiasi (Tässäki taas ihan huonot vaihtoehdot. Mun kädet on puhuessani aina lennossa. Mut valitsin tän, ku kai siinä liikehtiessäni käteni koskettaa myös hiuksiani. xD)

4. Rentoutuneena istut...
a. ( ) polvet ja jalat yhdessä
b. ( ) jalat ristissä
c. ( ) jalat venytettynä eteenpäin tai suorina
d. (x) käpertyneenä jalkojesi päälle

5. Kun jokin todella huvittaa sinua, reagoit...
a. (x) isolla äänekkäällä naurulla
b. ( ) hillitymmällä naurulla
c. ( ) hiljaisella naurahduksella
d. ( ) hymyllä

6. Mennessäsi juhliin tai sosiaaliseen tilanteeseen...
a. ( ) teet näyttävän sisääntulon, jotta kaikki huomaisivat sinut
b. (x) teet hiljaisen sisääntulon ja katselet ympärillesi tunnistaaksesi tuttuja kasvoja (Se on ihan sama, millasen sisääntulon mä teen - ihmiset aina kääntää katseensa muhun silti.)
c. ( ) teet todella hiljaisen sisääntulon, jotta pysyisit mahdollisimman huomaamattomana

7. Jos joku keskeyttää sinut työskennellessäsi intensiivisesti, niin
a. ( ) olet tyytyväinen tauosta
b. ( ) olet ärtynyt keskeytyksestä
c. (x)olet vaihtelevasti edellisiä vaihtoehtoja (Tässäkin.. vittu, tää testi ei sovi mulle lainkaan. Oon ulkopuolella tästä testistä. Oon ihan omassa sarjassani. xDD Tähän nimittäin vastaus kuuluisi: pelästyisin suunnattomasti.)

8. Mistä seuraavista väreistä pidät eniten?
a. ( ) punainen tai oranssi
b. (x) musta
c. ( ) keltainen tai vaaleansininen
d. ( ) vihreä
e. ( ) tummansininen tai liila
f. ( ) valkoinen
g. ( ) ruskea tai luumu

9. Illalla, juuri ennen nukahtamista, makaat sängyssä...
a. ( ) selälläsi, vartalo suorassa
b. ( ) mahallasi, vartalo suorassa
c. (x) kyljelläsi, vartalo taipuneena
d. ( ) käsi pään alla
e. ( ) pää peiton alla

10. Mistä näet usein unta?
a. ( ) putoamisesta
b. ( ) taistelemisesta
c. (x) jonkin tai jonkun etsimisestä (No ei tääkään ny kyllä oikeen paikkaansa pir, mut näistä vaihtoehdoista sopivin. Mun unet on aina niin häröjä, ettei niitä kans oikeen voi luokitella.)
d. ( ) lentämisestä tai kellumisesta
f. ( ) unesi ovat aina miellyttäviä

PISTEET:
1. (a) 2 (b) 4 (c) 6
2. (a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3. (a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4. (a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5. (a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6. (a) 6 (b) 4 (c) 2
7. (a) 6 (b) 2 (c) 4
8. (a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9. (a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10.(a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1

Omat pisteeni: 41

YLI 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut turhamaisena, itsekeskeisenä ja äärimmäisen dominoivana. Toiset saattavat ihailla sinua ja toivoa olevansa hieman enemmän sinunlaisesi, mutta eivät aina luota sinuun. He saattavat myös epäröidä syvemmän suhteen luomista sinuun.

51 - 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut jännittävänä, impulsiivisena ihmisenä; synnynnäisenä johtajana, joka kykenee tekemään nopeita päätöksiä, joskaan ne eivät aina välttämättä ole niitä oikeita ratkaisuja. He näkevät sinut rohkeana ja seikkailunhaluisena, sellaisena, joka yrittää kaikkea kerran, ja joka ottaa riskejä ja haasteita vastaan. Muut nauttivat seurastasi luomasi jännityksen ja säteilyn vuoksi.

41 - 50 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä, charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä.

31 - 40 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut järkevänä, varovaisena ja käytännönläheisenä. He näkevät sinut fiksuna ja lahjakkaana, mutta myös vaatimattomana. Ei henkilönä, joka tekee ystäviä nopeasti ja helposti, mutta joka on erittäin lojaali ystävilleen ja joka odottaa ystäviltään myös samaa. Ne, jotka oppivat tuntemaan sinut hyvin ymmärtävät, että vaatii paljon karistaa luottamuksesi ystäviin, mutta jos näin käy, vaatii myös paljon, jotta luottamus palautuu.

21 - 30 PISTETTÄ: Ystäväsi näkevät sinut varovaisena, hitaana, äärimmäisen tarkkana ja tiukkana suunnittelijana. He yllättyisivät paljon jos tekisit joskus jotain impulsiivista, tai pitkään ja tarkoin harkittuasi toimisitkin vastoin tutkimustesi tulosta.

ALLE 21 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut ujona, hermoilijana, joka tarvitsee toisia pitämään itsestäsi huolta ja tekemään päätökset puolestasi. Jotkut ihmiset pitävät sinua tylsänä. Vain ne jotka tuntevat sinut hyvin, tietävät ettet ole sitä.

***

Pelottavaa... Toi pitää ihan täysin paikkansa. Tää testi saattaa jopa antaa oikeanlaisia arvioita.
Hahaha~ Tietokoneeni toimii taasen täysissä sielun (oi kyllä, koneeni on erittäin sielukas, voisi melkein sanoa, että olemme _sielunkumppaneita_... xDD) ja ruumiin voimissa. (○゚ε^○)

Mutta sitten asiaan, jota minulla ei ollut. (^-^) Ah~ olen niin vitsikäs~~ *PUUJALAT !!*

Järkytyin hieman, kun tutustuin ensi kuun Wink Up -lehteen ja huomasin, kuinka lehden loppuun oli päässyt jostakin luikahtamaan myös アリス九號. 「alice nine.」-bändin 沙我 「Saga」. Kummasteluni johtui siitä, että Wink Up keskittyy enemmänkin ジャニーズ 「JANIIZU」-bändeihin, pop-artisteihin ja näyttelijöihin kuin rockmaailman esiintyjiin. Ylipäätään lehti kuitenkin esittelee kuukausittain kaikkia hyvännäköisiä ihmisiä, joten ainakaan kuvan (ohessa) perusteella ei ole ihme, että Saga on mukaan lehteen päässyt. (≧∀≦) En alkanut artikkelia sen kummemmin kääntämään, mutta sen verran vilkaisin, että Mister alice nine.n Basisti siinä kertoili kolmesta mieleisestään artistista, joihin kuuluivat U2, Mr.Children ja Jeff Buckley.

Kuten sanottu, minulla ei ollut mitään asiaan, kunhan vain lämpimikseni tänne kirjoittelin - paitsi että sekään ei nyt oikein toiminut, koska etenkin oikea käteni jähmettyy kohta kylmyydestä. XPP
Heeh... kirjaston kone. Enpä oo täälläkään ollu moniin aikoihin.. Oon mä mielestäni tääl joskus kävässy sillonki, ku mul on ollu oma kone toiminnas, mut en kyl pahemmin. xD

Kauhee tää näyttö. Hiukan oikeesti kaikissa muissa näytöissä kaikki näyttää _kauheelta_, ku oon tottunu, et mun näytös kaikki näyttää just parhaimmalta. Siinä kun on kenties hieman harvinaisempi näytön reso, jota en nyt tietenkään muista.. (^^;; ) Joku 1200 x ? se muistaakseni oli - tai sit ei. XP

Meen vanhempien konees on semmonen kauhee laajakuvanäyttö, ni saatana ku kaikki näyttää ihan levinneeltä siinä. Hyääk~ >XD Sit taas täs kirjaston konees on ny 1152 x 864, jonka tähän just vaihdoin, koska tässä ollu perus 1024 x 768 ei sopinu tähän sitten niin _ollenkaan_, ja siltiki kaikki näyttää sit taas ihan puikulaiselta. Munki oletuskuvan naama ihan venyny pitkula. XDD

Pliis~~ rakas oma koneeni. Olethan valmis korjauksesta jo huomenna, jookohh~~~ Delailen ilman sua. (T___T) Hahaha. Oon aika FAIL. Suurin haluni on saada joku vitsin tietokone takas. LuLZ. XDD

Well, enigeis. Huomenna nään ainaski sit ees Lazzin ja pitää _todellaki_ muistaa nyt soittaa sinne lääkäriin, ni josko vaivoihini saatas jotaki selvyyttäki jopa viimeinki...

Ääh, meen nyt touhuumaan jotain muuta paljon kehittävämpää täällä koneella - kuten lukeen ficcei LiveJournaliin - ja sillee.. Ok, moi! XP

Computer ➝ RepairLauantai 17.01.2009 21:27

Woaah~~

Saz on ensimmäistä kertaa about kahteen vuoteen ilman tietokonetta. (;__;) Tänään se meni korjaukseen, kun kyllästyin joulukuisen virusiskun aiheuttamiin jälkivaivoihin. Ensi viikolla kuulemma pitäisi kone olla taas kunnossa ja takaisin Sazin hellässä huomassa. (^___^)

Ihme kyllä, en ole edes sen pahemmassa vammassa, vaikkei minulla muutamaan päivään tietsikkaa tule olemaankaan. Olin aivan varma, että kuolisin, mutta nääh. Tosin, jos koneeni joutuisi olemaan korjauksessa parikin viikkoa, niin sitten kyllä lähtisi järki ja henki. xD Nyt olen siis mummulassa vanhempieni koneella, mutta maanantaina palaan takaisin kotiin ja sitten olenkin ainakin pari päivää ilman kompuutteria. Mutta väliäkös tuolla, kun rakas Lazzi-mussuni tulee taas seuraani sulostuttamaan ja ilahduttamaan. X33 (^______^) ;3
OLETKO KOSKAAN

Jättänyt menemättä kouluun, koska satoi: Öö.. en sateen takia. Mulla oli aina paljo parempia syitä skipata skole. xP
Ollut auto-onnettomuudessa: No en nyt varsinaisessa auto-onnettomuudessa, mut ajoin mä mettään aika haipakalla - ihme oli, että selvisin hengissä siitä rytäkästä.
Potenut sydänsuruja: Kenelläpä niitä ei edes joskus olisi ollut..?
Omistanut mielikuvitusystävää: En. Mä ny sentäs täyskako ole. XDD
Ihastunut kaveriisi: En. Mä nään kaveriin ihastumisen vähä niinq insestinä, which is totally not c00l irl. xD
Itkenyt elokuvan aikana: Olenhan minä. Tiitanic, rautavuori, Tiitanic, sai mut itkemään... Että semmosta. :D
Rakastunut opettajaasi: Huh. Ei ny sentäs!
Ihastunut piirroshahmoon: Emt. en ainakaan muistaakseni.
Leikannut hiuksiasi: No yleensä. Jokaisen kandeis väh. kerran elämäs koklaa leikellä omaa kuontaloaan. xDD
Missä olet koulussa: EN MISSÄÄN. BUAHAHAHAA~! (^^;; ) 0=)

SUOSIKKISI

Väri: Vaaleanpunaisen kaikki sävyt, musta, valkoinen ja kulta.
Päivä vai yö: Aamuyö. =P
Bändi: Vastaan tähän niinq aikoinani slämyihin ja sen sellasiin elikkäs: monia. :D
Jäätelö: Kaikenlaiset sorbetit.
Maa: Japani, Suomi, Egypti.
Työ: STARA, totta kai! :DD

JUURI NYT

Mitä on päälläsi: Sininen yöasu. It's so comfy, mmm~~ 8D
Miten hiuksesi ovat: Päässä.
Mitä syöt: En juuri nyt mitään, mutta kohta sipsejä.
Mitä juot: Glögiä, nam.
Mitä ajattelet: Vastauksia näihin kysymyksiin.
Kenelle puhut: En kelleen, kerranki, en ees itekseni! =O

USKOTKO

Itseesi: Kyl mä Saatanaan uskon.
Ystäviisi: En mä niiden ystävä ois, jos en uskois niihin. I <3 U guys 4eva.
Kohtaloon: Jo Locke sen tiesi, "Everything happens for a reason." Mutta Kohtaloa ei ole. On vain valintoja ja seuraamuksia.
Hammaspeikkoon: No kyllä _joku_ mun hampaita yrittää aina paskaks pistää.. :/
Enkeleihin: Kyllä sillon, ku sinne mettään ajoin, Suojelusenkeli istu olallani, koska mun ois _kuulunu_ vähintään joutuu sairaalaan, ellei jopa kuolla, mut selvisin säikähdyksellä ja pienellä käsivammalla.
Ufoihin: Joo, seuraavaks Alien tulee mun ovelle mua raiskaan, että synnyttäsin seuraavan limanuljaskan. Lämään sit kyl vaan oven kii ja sanon, et Halloween meni jo.
Horoskooppeihin: Yhtä paljon ku noihin edellä mainittuihin ufoihin...
Joulupukkiin: En - koskaan, for realz! Olin ehkä jotain 3-4-vee, ku "Joulupukki" tuli käymään meillä, ja meikä huutaa "Isi tuli!" Siihen loppu Joulupukin meillä käynti. :DDD

YSTÄVÄT JA ELÄMÄ

Onko sinulla poika-/tyttöystävä: Ei, enkä haluakaan. Semmoset sotkee vaan elämää entisestään. Kattellaan sit joskus.
Kenet ystävistäsi olet tuntenut kauimmin?: Lauran kanssa me ollaan oltu jo samassa päiväkerhossa, eli melkein koko ikämme ollaan tunnettu. <33
Montako hyvää ystävää sinulla on: 3. Ja he varmasti tietävät, ketä ovat. :3
Entä kavereita: En oo pitäny lukua.
Oletko ikinä pettänyt ystäviäsi: En. Vaikeita tilanteita on eteeni pariin otteeseen "ystävien" taholta asetettu, mutta ketään en ole vielä koskaan pettänyt enkä yksin jättänyt, vaikka kuinka ois painostettu.
Ovatko ystäväsi pettäneet sinut: Valitettavasti. Edelliseen viitaten, yritykseni olla lojaali kaikille on useamminkin kuin kerran palkittu paskalla, eli bye bye Saz.
Kenen kanssa itket mieluiten: Ihan itekseni kiitos vaan. En haluu, että muut kantaa huolta mun asioista. Mun tehtävä on kantaa huolta muista ja auttaa, ei toisinpäin.

TULEVAISUUS

Mitä toivot tulevaisuudeltasi: Menestystä ja RAHAA.
Mitä pelkäät tulevaisuudessa: Ettei musta koskaan tulekaan mitään suurta. Että olen vaan yks muiden joukossa, mitä oon aina yrittäny välttää.
Mitä aiot tehdä tänään: Jaa-a... Kattelisin kyllä erästä ohjelmaa, mutku EN PYSTY. =´((( :DDD
Oletko onnellinen elämässäsi vai haluaisitko muuttaa jotain: Lisää fyffee niin maan perkeelesti, ni sit oisin onnellinen. Ja jotku tekopyhäilijät viä kehtaa väittää, ettei rahalla saa onnea. Paskanmarjat, sanon minä. Kateellisten köyhien marmatusta. Rahalla saa kaikkea! Niinhän yhteisöissänikin jo sanotaan. xDD

Kotisi:
1. Asutko vanhempiesi luona? En sentään. Hiukan reilut kaksi vuotta olen nyt asunut yksinäni ja ihanaa on ollut. (^____^)
2. Vietätkö paljon aikaa kotona? Is 24/7 much?
3. Onko kotisi kodikas? Kyllä. Rakastan sisustamista ja idyllistä sekä lämmintä tunnelmaa. Mun koti ei välttämättä oo mistään sisustuslehtien sivuilta revitty, mutta en mä semmosta kalseeta feikkikotia haluaiskaan.
4. Mitä muuttaisit kodissasi? Maalaisin ainaki makuuhuoneeni seinät vaaleenpunaseks, sit eteiselle kans tekisin jotain, mut en oikein tiä mitä... Uusisin huonekalut joka huoneessa. =)
5. Millaisessa talossa asut? Rivitaloasunnossa, 2h+k. (^^)

SEKALAISTA

Mitä lukee ensimmäisessä tekstiviestissäsi? En ny jaksa hakee kännyy tuolta sivupöydältä ja zekkii. xP
Kenen sängyssä nukuit viime yön? Oma sänky, paras sänky.
Minkä värinen paita sinulla on nyt? Sininen.
Lempielokuva? Emt.. Vastaan tähän taas niinq niihin slämyihin, eli "monia".
Sano yksi asia, jota teet joka päivä? Hmm... Tietokoneella oon varmaan joka päivä. Tai ainaki 363 päivää vuodes. =D
Minkä väriset ovat huoneesi seinät? Valkoset, vaikka olenki parhaani mukaan päällystäny ne julkilla niin, että mahdollisimman vähän itse seinää näkyy. xDD
Paljonko sulla on rahaa tällä hetkellä? Paljo ja vähä päälle.. vai oliko se vähä ja paljo päälle..? =P
Mitä et malta odottaa? Toimeentulotukipäätöstä sossusta.
Millon viimeksi näit äitiäsi? Eilen noi parentsit täs poikkes.
Mitä söit eilen illalla? - Hese-aterian! :DD
Katso vasemmalle mitä näät? the GazettEn. XDD
Minkä vaatteen lainasit viimeksi joltain? En muista, olenko ikänä mahtanu lainata keltään mitään kledjui, ku itelläni niitä niin mahottomasti on.. Oisko hei ollu jokku hanskat joskus lukion ekalla Hannalta, ku mentiin Poriin... :33
Millä sivulla datailet useimmiten? LiveJournal is my Heaven(Hell). xPP
Onko sinulla kasveja huoneessas? Mitää rehuja.
Sattuuko sinua mihinkään tällä hetkellä? Oikeeseen reiteen ja kylkeen. Koska mua _ei_ sattuis johki?
Milloin viimeksi liikuit taksilla? Voi helvetti... :D Viime lokakuussa synttäreitteni aikaan... XDD
Milloin viimeksi olit tosi järkyttynyt? Viime kuussa, ku mamma sairastu.
Haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä? En tykkää koskettelusta.
Milloin itkit viimeksi? Melkein tunnilleen viikko sitten ympärinaamat. :-DDD
Miltä hiuksesi nyt tuoksuvat? Kai ne jollein hiusshampoolle haisoo. XD
Mikä sinut saa yleensä itkemään? Epäreilu elämäni. Itsesääli, byhyy~~
Mitä ääniä kuulet ympäriltäsi? Tietokone hurisee, telkkari mumisee taustalla. Näppäimistön naputtelua.
Kenen kanssa haluaisit parhaillaan olla kahdestaan? Laura~~ come here~~~ NAOOOO~~~!!! =33 =D
Minkä väriset sukat sinulla on jalassa, vai onko lainkaan? Olen paljasjalka kreivitär.
Pidätkö koruista? KYLLÄ
Viimeksi juotu juoma? Se glögi, josta tossa jo aiemmin mainitsin.
Inhoatko ketään juuri nyt? En. Ei oo tapanani pahemmin inhota ihmisiä. Turhaa ajanhaaskuuta.
Rakastatko ketään juuri nyt? Läheisiäni - ja itseäni ;P
Ikävöitkö ketään juuri nyt? NYT SE LAZZI TÄNNE JO JA VÄHÄ SASSIIN SITTENKI !! (^^;;; ) :DDD

VIIMEKSI:
Kenen vieressä viimeksi nukuit? En mä muista, koska oon viimeks jonku vieressä nukkunu...
Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa? Äidin.
Kenen luona olit viimeksi yötä? Miian luona varmaan viime Pomarkku-festareilla. =D
Kenelle viimeksi nauroit? Jolleki omalle jutulleni varmaan, eli itselleni. :DD
Kenen vanhempia olet viimeksi halannut? No en tosiaankaan tiedä. Hullu kysymys... :D:D:D

VOISITKO KOSKAAN:
Nauraa henkilölle joka kaatuu? Aina. Täähän on just parasta huumoria.
Luntata kokeessa? Tehty on jo.
Lintsata koulusta? HAHAHA Been there, done that - hundreds of times. xP
Nukkua paljaalla lattialla? En helvetissä! Mä oon se prinsessa, joka tunsi herneen kahdenkymmenen patjan alta. Paitsi että olen mä joskus nukkunuki paljaalla lattialla, että se siitä.

***

Nonnih, sai täsä taas tunnin viärähtään. Great. Menenpä nyt tekemään jotakin muuta yhtä tuottoisaa.

Vihaisen näköinen muna.Torstai 08.01.2009 00:33

Onko kukaan koskaan tullut ajatelleeksi englanninkielistä fraasia "angry looking" seuraavanlaisessa kontekstissa: The cock's head was red and angry looking.

Siis. Sanatarkastihan "angry looking" tarkoittaa "vihaisen näköinen". En minä ainakaan haluaisi ottaa suuhuni mulkkua, joka kirjaimellisesti mulkkaa vihaisen näköisenä.. :DDDD

Tää on taas näitä Sazin fiksuja pohdiskeluja... :D:D:D
Aloin tässä just näin sopivasti yöaikaan kelailla taas, mitä kaikkia hassunhauskoja juttuja oonkaan viime aikoina keksiny ja suustani päästelly... :DD

Huomenna rakas aviomiehenikin kun liittyy seuraani mummulaan, ja hänen jo viimeksi täällä ollessaan tuli heitettyä sellaista settiä, ettei ole hetkeen aikaan nähty ja kuultu... :D:D

"DEAN!" ← No voi vitun Sam, ku aina suu auki big brotaan huutamassa. Vähemmästäkin tarttuu! :D Sit ku pitää viä aina muistuttaa DEANia, et autoa ajaessa ois ihan hyvä välillä kattoo tielleki... :D:D:D:D

"Diinuska." ← Väärin kuultu "Dean --" (En muista, mikä se toinen sana oli. xD)

"It is not POSSIBLE." ← En tajuu. Mä olin taas vaan niin järkevä. ::DD Johonki SPN:n jaksoon tääki vissiin liitty - SURPRISINGLY !!

Sit oltiin isän kanssa kaupoilla, eikä se kauppa ny _niin_ iso ollu, mut hetkeks selkäni käänsin ja isä oli hus-poissa. Ettin kaupan kaks kertaa läpi, eikä missään nävy. No sitte soitin isälle, et "missä oot, ku en löydä sua mistään?" No, kyl se isä siel hyllyjen takana kummiski oli piilotellu, mut pointti oli siinä, mitä sanoin isälle: "Kylä teikki aika Houdinit, kunnei missään näkyny." :DD Taas siis Sazin sanakirjaan, josta saisi jo varmaankin vähintään kolmeen volumeen matskua, lisäystä: "tehdä Houdinit". :D:D:D:D

Vuosi 2008 on pian ohi. Miten meni?Tiistai 23.12.2008 17:48

Minäkin sitten lampaana muitten perässä. =P

***

Ystävät/ihmissuhteet

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?
- En ystävää, mutta joitain uusia tuttavuuksia olen saanut.
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?
- Juu olen. :DD Mutta se on X-rated kamaa, joka ei sovi tänne, kun tätä sattavat ties kuinka nuoret lapsoset lukea... XDD
3. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta?
- Jaa-a... En mä muista. On tapahtunu niin paljo kaikkea - niin hyvää kuin pahaakin. Mutta heinäkuiset Hesan reissu ja laivamatka Tukholmaan sekä elokuinen Kagrra,:n keikka olivat todella mahtavia! (^___^)
4. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?
- En. Inhoan riitelyä muutenkin yli kaiken. (>__<)

Sinä

1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana?
- Itse asiassa: KYLLÄ! =D Tein paluun kokoblondiksi ja vaihdoin tyylini lopullisesti gyaruksi. xP
2. Oletko lihonnut?
- En.
3. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana?
- Emmä o ollu elokuvis muutenkaan johonkaan neljään-viiteen vuoteen... :D:D
4. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana?
- En.

MUUTA:

1. Kuinka montaa ihmistä olet suudellut vuoden aikana?
- Emmä tämmösiä muista.. Montaa. xP
2. Oletko joutunut tappeluun?
- Öö.. en oo ihan varma. Mikä lasketaan tappeluks? xDD
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana?
- Kyllähän minä.
4. Oletko juonut "perseitä"?
- Kysymyksen asettelu pitäisi olla pikemminkin: "Oletko ollut tänä vuonna jossain vaiheessa selväkin?"
5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin?
- Huoh.
6. Mitä teit vuonna 2008 sellaista, jota et ole tehnyt aiemmin?
- Eikös tämä kysymys esitetty jo aikaisemmin, vain hieman eri tavalla.?
7. Piditkö uudenvuodenlupauksesi?
- En luvannut mitään.
8. Synnyttikö kukaan läheisesi?
- Ei - onneks. :D
9. Kuoliko kukaan läheisesi?
- Ei.
10. Missä maissa kävit?
- Suomessa. :D
11. Mitä haluaisit vuodelta 2009 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2008?
- Mainetta ja menestystä + ihan vidusti fyffee.
12. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2008?
- Jostain syystä, ku mietin tätä kyssää, eka päivämäärä, mikä mul tuli mieleen, oli 31.5, jollon oli koulunpäättäjäispäivä, ja ku sillon tuli vähän riehuttua... :D:D:D
13. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?
- Mitäv..? Ei kenenkään. Kaikki oli ihan yhtä homppeleita ku aina ennenki.
14. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta?
- Jaa-a... Omani? Muille? XDD
15. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?
- V&V. Vaatteisiin ja Viinaan. :D:D:D:D
16. Mikä albumi / kappale tulee muistuttamaan sinua vuodesta 2008?
- Jumalauta! Tämä on varma! KAT-TUN:n Queen of Pirates -albumi!! Se on tiivistys koko vuodesta 2008. =DD
17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?
- Vittuuntuneempi mä olen. Olen paljon sairaampi, kone ryssiyty just joulun alla, mamma sairastu vakavasti, lama uhkaa... Siis ihan helvetin hyvät tulevaisuudennäkymät. Vois ehkä heittää jo sen kuuluisan pyyhkeen kehään.
18. Lihavampi vai laihempi?
- No tääki kyllä tavallaan kysyttiin jo.. Mut en oo lihonnu, enkä myöskään laihtunu.
19. Rikkaampi vai köyhempi?
- En ole vielä varma.
20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?
- Oisin voinu säästää enempi. Olla parempi ihminen. Pelastaa maailman.. Wutever.
21. ...entä vähemmän?
- Ryyb.
22. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi?
- 3.12 pois historiastani, kiitos.
23. Rakastuitko vuonna 2008?
- En.
24. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli?
- Monta ja vähä päälle?
25. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
- . . . . . . <- Tuo oli sydämeni. Mieluisin tv-sarja, jota seurasin? Mikähän se voisi olla..? Jaa-a... Mitenkäs sen nyt sanoisi... Jos vaikka... S-U-P-E-R-N-A-T-U-R-A-L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dfjkbvdsflhabv :D:D:D
26. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?
- En mä vihaa ketään.
27. Paras musiikillinen löytö?
- Varmaankin capsule.
28. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi?
- Enpä oo seurannu tän vuoden elokuvia. Mut ei siel mitään mielenkiintosta muistaakseni ilmestynykään.
29. Mitä teit syntymäpäivänäsi?
- Virallisena syntymäpäivänäni en tehnyt mitään erikoista, mutta kaksi myöemmin oli 20-vuotissynttäribileeni, ja niillä sitten sattui ja tapahtui yhtä ja toista ja monenmoista. XDD
30. Miten kuvailisit vaatemuotiasi vuonna 2008?
- Alku meni decora-kuteissa, huhti-toukokuussa lopullisesti "löysin" gyarun. Eli värikkäistä stailiin. xP
31. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi?
- Lazzi <33, tietokone (joka kyllä tässä lopuksi nyt sitten vei sen järjen...)
32. Kenestä julkisuuden henkilöstä pidit eniten?
- Ollollollol. . . . :DDD Voisin tietty sanoa tuolta Aasian maailmasta Sakurai Sho ja Yamashita Tomohisa, mutta loppuvuosi toi tullessaan sellaisen herran, että oksat pois ja Sazilta jalaat (siinä kuuluukin olla kaksi aata xP) alta. Ja kukas se sellainen mysteerimiekkonen sitten on, te kysytte. No sehän on tietenkin "the Pretty" Jensen Ackles !! <3333 :DDD Soriii~~~ =PP
33. Ketä kaipasit?
- Jaah.. enpä tuota tiedä. En pahemmin ketään?
34. Kuka oli paras uusi tuttavuus?
- Emmää tiärä... Eos.

***

Kohta on siis vuosi 2008 paketissa, ja mukaan mahtui niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Saas nähärä, mitä ens vuasi tua sit tullessaa. =P