IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Disney Saz.Perjantai 29.08.2008 02:28

Olenpas ollut tänään ahkera päiväkirjaan kirjoittaja. Jo kolmas merkintä! =D

Tällä kertaa otamme selville, mikä Disney-neito olisin. (^__^)

*~*~*

TUHKIMO (Tuhkimo)
[ ] Olen hukannut toisen kenkäni
[ ] Minulla on äitipuoli
[x] Olen ollut hienoissa juhlissa
[x] Tässä talossa se olen minä, joka siivoaa ja tekee ruokaa ( Vähä pakko, jos mielii elää. =D )
[x] Olen blondi (よしゃ!Palasin juurilleni!)
3/5

PRINSESSA RUUSUNEN (Prinsessa Ruusunen)
[ ] Olisin nukkunut 100 vuotta, jollei joku olisi tullut herättämään
[/] Vietin lapsuuteni keskellä metsää pienessä mökissä ( No ei se nyt ihan "pieni mökki" ollu, mutta keskellä mettää. xD )
[x] Rakastan laulamista
[/] Näen prinssistäni unta
[/] Olen kaunis
2½/5

LUMIKKI (Lumikki ja 7 kääpiötä)
[ ] Minulla on valkea hipiä ja tummat hiukset
[ ] Olen melkein tukehtunut omenaan
[ ] Perheessäni/Talossani on yli 5 miestä
[x] Olen karannut metsään äidiltäni/äitipuolelta (Näinkin on käynyt.)
[x] Minulla on kaunis lauluääni
2/5

BELLE (Kaunotar ja Hirviö)
[ ] Asun hirviön kanssa ( Sillon ku asuin viel äitin kaa, olisin voinu ruksia tän.. xD )
[x] Tykkään lukea
[ ] Olen rakastunut
[ ] Minulla on ruskeat hiukset
[x] Juttelen esineiden kanssa (Jotain vikaa?)
2/5

ESMERALDA (Notradamen kellonsoittaja)
[ ] Olen mustalainen (No en helvetissä! Ainoo hyväksyttävä musu on Aoi. [Esmeralda itse siis.])
[/] Olen muiden mielestä kaunis (Jotku puolsokeet joskus erehtyny näin sanoon..)
[/] Ulkonäöllä ei ole väliä (Nii, eihän sillä pankkitililläkään väliä oo, kunhan vaan se on kuusnumeroinen luku. (^.^) )
[x] Asun lähellä kirkkoa
[ ] Pidän kyttyräselkäisistä kellonsoittajista
2/5

BIANCA (Bernand ja Bianca)
[x] Pidän juustosta
[x] Rakastan seikkailuja
[/] Autan mielelläni ihmisiä
[/] Olen pieni ja hiirimäinen
[ ] Albatrossi on yleisin kulkuvälineeni ( HAHAHAHA Ei jumalauta.. Kas ku ei _paperilennokki_, jolla Jussi matkusteli.. :D:D:D )
3/5

JASMINE (Aladdin)
[x] Minulla on kissaeläin lemmikkinä
[ ] Isäni yrittää naittaa minua (Huh, ei sentään.)
[ ] Tunnen miehen, jolla on taikalamppu
[ ] Pidän pussihousuista (Yhtä paljon ku kupasta.)
[ ] Olen tumma
1/5

LIISA (Liisa ihmemaassa)
[/] Unelmoin paljon
[ ] Olen lapsi
[x] ... tai lapsenmielinen
[ ] Minulla on isosisko
[/] Istun mielelläni puussa
2/5

HELINÄ-KEIJU (Peter Pan)
[/] Näytän keijulta
[/] Pidän hiuksiani nutturalla
[x] Jos joku ei usko minua, niin melkein kuolen
[x] Omistan lyhyen mekon
[ ] Olen mustasukkainen
3/5

KAUNOTAR (Kaunotar ja Kulkuri)
[ ] Minulla on isot korvat
[x] Olen siisti
[ ] Asun todella kalliissa talossa
[ ] Minulla on lapsia
[ ] Tapasin mieheni/poikaystäväni kadulla
1/5

POCAHONTAS (Pocahontas)
[ ] Minulla on mustat hiukset
[ ] Kuulun heimoon
[x] Ulkoilen mielelläni
[ ] Olen rakastunut brittiin
[ ] Minulla on lintu lemmikkinä
1/5

ARIEL (Pieni merenneito)
[/] Tahtoisin olla joku muu
[ ] Minulta on mennyt ääni
[x] Rakastan uintia
[x] Laulan mielelläni
[ ] Omistan/Omistin kalan
2½/5

JANE (Tarzan)
[ ] Mieheni/Poikaystäväni on apinamainen
[ ] Olen käynyt viidakossa
[ ] Pidän gorilloista
[ ] Roikun mielelläni liaaneissa
[/] Kirjoitan päiväkirjaa (Juu, nytki tähän Gallerian päivikseen skriivailen.)
½/5

LILO (Lilo & Stitch)
[ ] Olen lapsi
[ ] Omistan oudon "koiran"
[ ] Minulla on isosisko
[ ] Uskon avaruusolioihin
[/] Olen joutunut seikkailuun
½/5

MULAN (Mulan)
[ ] Olen kiinalainen
[x] ... tai ainakin haluaisin
[ ] Minulla on joku lisko
[x] Olen esittänyt poikaa ( Joskus hurjassa nuoruudessani netissä.. :DD Ette tosiaankaan haluis tietää, mitä kaikkea touhusin netissä 11-12-vuotiaana.. (^^;; ) >XDDD )
[ ] Olen rakastunut
2/5

TULOS: Tuhkimo, Bianca ja Helinä-keiju.

No, nuohan ovat ihan jees. Tuhkimosta olen aina pitäny, Bernard ja Biancaankin olen tutustunut, ja tuo Helinä-keiju.. Noo.. osaanpahan sit ainaki lentää. Tosin, missäköhän ne mun siivet on.. Milleköhän ryyppyreissulle neki on mahtanu jäädä. Tai ehkä äiti ja isä leikkas ne irti, ku olin baby, etten olis päässy liihotteleen karkuun.. XD

Ok, I'mma off! XP
Tämä merkintä on suunnattu yksinomaan rakkaalle aviomiehelleni, joten muut eivät tästä varmastikaan paljoa iloa irti saa.

To the point:

Whii~ muistanet kai, kun olympialaisia katsoessamme naisten trap-ammunnan finaalia, siellä taustalla oli eräs mielipiteitä ym. minussa nostattanut miekkonen..?

Noh, koska Luoja on armollinen, minulle siunaantui tilaisuus taltioida hänet kuvaan, kun Yle näytti uusinnan tuosta finaalista.

So here I present you:

Se Pekingin Olympialaisissa (2008) Ammunnoissa Esiintynyt Kiinalainen Mies, lyhyesti SPOAEKM. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Niin siis onhan noita tukkajumalia nähty jo armaalla 80-luvulla (toki sitä ennenkin, mutta todellista kasarikamaahan sellaiset joka kerta muutaman hiuslakka-, hiusgeeli- ja hiusvaahtopurkin vaativat köyhän miehen -pöhnähiukset ovat), mutta TOKIO HOTEL -yhtyeen vokalistin Bill Kaulitzin ( hei, Wikipedia on hyvä kaveri =D ) kuontalo on aina ollut mielestäni vähän kyseenalainen..

Nyt satuin katsomaan erään Late Night with Conan O'Brienin jakson, missä edellämainittu bändi esiintyi. En ole koskaan kuunnellut/kuullut TOKIO HOTELia, joten tämä oli ensikertani. Nyyh, sinne meni sekin neitsyys. :´(

Musiikkinsa vaikutti niiiiiiiiin mielenkiintoiselta ja MAHTAVALTA!!!111!, että oli vallan pakko kääntää huomio muualle. No joo.. jos joku tykkää, niin sen kuin minun puolestani, mutta itse jätän mieluusti väliin.

Mutta nyt pääsemme takaisin alkuperäiseen topiikkiin, eli hiuksiin, ja nimenomaan Bill Kaulimen (hups) pehkoon. Ihan selvää kuin pläkki! Jätkähän raiskataan/mukiloidaan varmaan vähintään puolen tusinaa kertaa päivässä! Vaikka oma on kyllä vikansa, kun yrittää leikkiä naista. :)

Ensinnäkin, naisia raiskataan useammin kuin miehiä. Tyhmä veto Pilli. Koska toiseksi, naisia leikkiviä miehiä vasta mukiloidaankin, sillä pettymys on suuri, kun haarain välistä löytyykin banaani eikä kiiviä. =( Puhumattakaan siitä, että sitten sinua luullaan homoksi, kun on tuollainen "nättinaama" ja kajaalia enemmän kuin pandalla mustaa karvaa ja vaikka sun mitä, ja sehän nyt tiedetään, mitä edelleen monet ovat homoista mieltä.. Eivätkä ne meikkaavat miehetkään ihan jokapäiväistä leipää ole - vaikka itse olenkin ehdottomasti sitä mieltä, että maailma olisi kovastikin paljon parempi paikka, jos useampi miespuolinen(kin) henkilö viitsisi nähdä vähän vaivaa pärstävärkkinsä vuoksi.

Ja takaisin Mr. Kaulitziin - yossha, menihän se oikein..! \,,/ Poikahan oikein kerjää verta nokastaan - ja muualta anatomiastaan, mutta ei nyt mennä nimenomaan sinne.

Niin että kyllä se tukka varmaan on aika pystyssä päivittäisen höykytyksen jälkeen.

Kai tämäkin paljastus on ennen huomista päivää jossakin Iltalehden etusivulla.. Tai no. Ehkä tämä on vähän turhan härskiä sisältöä etusivulle, kun sen kuitenkin lapsetkin näkevät, joten ehkäpä tämä päätyy jonnekin Riemurasian alaosastolle - tai jtn.

Mutta Maailma ansaitsee tietää Totuuden! Ja koska olen Oraakkeli ja Saatana ja montaa muutakin, mutta koko ansioluetteloa en viitsi tähän laittaa, niin Minuun on Uskominen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SYNTYMÄKARTTA.Keskiviikko 27.08.2008 22:53

Huom! Omat kommenttini ovat suluissa: 「」.

***

Nousumerkki Vesimiehessä

Mitä! Ollaanko täällä suunnittelemassa joitakin uudistuksia tai kehittelemässä uusia sovellutuksia? Vesimiesnousuisena olet silloin hereillä ja valmis suuriinkin henkilökohtaisiin uhrauksiin yhteisen hyvän nimissä. Valitettavasti muut eivät yleensä pysy sinun tahdissasi ja hyvät ideasi saavat täysin asiaan kuulumattoman vastaanoton. Et voi käsittää miksi jotkut voivat olla niin tyhmiä ja itsekkäitä. Asenteestasi johtuen vedät puoleesi itseään täynnä olevia Leijona tyyppejä, joiden lämpö ja ymmärrys katoavat kuin tuhka tuuleen tosipaikan edessä.

「 Mjoo, kyllä tämä aika täsmällinen kuvaus meikäläisestä on. Kiva tietää, että Leijonat saapuvat luokseni laumoittain, kun olen heistä aina niin liikaa pitänyt. =) 」


Aurinko Vaa'assa

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia tekemään itsenäisiä ja itsekkäitä päätöksiä myös muita ihmisiä koskevissa omissa asioissasi. Pitämällä oman elämäsi vaa'an tasapainossa pysyvät muidenkin asiat paremmin raiteillaan.

「Hahaa.. Kaimmar joo. Itsenäisyyttä kyllä löytyy, mutta itsekkyyttä ei. Olen vaan liian hyvis.」


Kuu Jousimiehessä

Sinä se jaksat uskoa parempaan huomiseen vaikka mitä tapahtuisi. Tunteesi eivät tunne pysähtymisen käsitettä ja pettymystenkin keskellä jaksat etsiä valoa tunnelin päästä. Ja ainahan se valo on sieltä löytynyt. Vai mitä?

「 NYT TÄYTTÄ ASIAA! Tää on jo _täydellinen_ kuvaus musta. Wihuu~! xD 」


Merkurius Vaa'assa

Osaat ottaa muut ihmiset huomioon puhuessasi ja siksi sinun kanssasi on helppo keskustella. Oman mielipiteesi julkistaminen riittävän selkeällä tavalla onkin jo vaikeampaa ja vastausta joutuu joskus kaivelemaan tuntitolkulla.

「Jepujee. Näinhän tämäkin menee. Scary~」


Venus Neitsyessä

Sinä se osaat löytää rakkauden ja mielihyvän mitä ihmeellisimmistä paikoista. Osaat tulkita kumppanisi käyttäytymistä pintaa syvemmältä ja vain täysin rehellinen rakkaus saa suhteen pysymään kasassa. Sinua ei ole helppo pettää.

「Jaa-a.. eipä ole tuota kumppania vielä ollut, mutta rakkautta ja mielihyvää kyllä löydän mitä ihmeellisimmistä paikoista.. =P Ja tuo täysin rehellinen rakkaus -osuus on kyllä erityisen paikkansa pitävä.」


Mars Oinaassa

Tartut uusiin asioihin aina innostuksen vallassa etkä ehdi juurikaan miettimään mitä mistäkin tekemisestä seuraa. Elämän pioneerina joudutkin kestämään melkoisia kolauksia, mutta kumma kyllä siihenkin tottuu. Vai mitä?

「 Tää ei nyt mee ihan nappiin, koska päinvastoin mä olen just sellanen, että mietin etukäteen seurauksia vuoden, enkä mielellään tee mitään tosta noin vaan, ex tempore. =´D Mutta toi loppuosa on sit taas oikein. Elämän pioneeri, siinä vasta osuva ilmaus. Ja melkosia kolauksia olen kokenuki, ja niihin on jo tottunu. Vähä sillai, ettei enää oikeen jaksaa yllättyy mistään, ku "tämäkin oli odotettavissa".. :DD 」

***

No johan oli aika settiä. :DD Oli kyllä suurimmaks osaks ihan paikkansa pitävää juttua, mutta astrologiaan olen aina suhtautunu tietyllä varauksella.. Ihan hauskaa ajanvietettä, mutta siihen se loppuu mulla. =D

Tulipalo JANIIZU Jimushossa!Sunnuntai 24.08.2008 02:30

Ajattelin, että voisin alkaa päivittää tänne aina silloin tällöin jotakin JANIIZU-juttuja, koska olen tällainen no-life. (´▽`*;) Ja muitakin Japani-aiheisia juoruja yms. XD

Tähän uutiseen törmättyäni, aloin nauraa niin, että juuri siksi ajattelin siitä kirjoittaa. (ノ≧∀≦)ノ

***

Tänään Jimushossa syttyi tulipalo - tahallisesti aiheutettu sellainen. Kukaan ei onneksi loukkaantunut, mutta aineellisia vahinkoja tuli. Poliisi on ottanut kiinni tuhopoltosta epäillyn 30-vuotiaan miehen.

***

Että sellasta. :D Liekö ollut joku katkeroitunut JANIIZUun pyrkijä, joka ei ole päässyt sisään. (≧∇≦)

Boooooooring.Sunnuntai 24.08.2008 01:31

1. Jos synnyttäisit/vaimosi synnyttäisi vammaisen lapsen, pitäisitkö sen?
- En helvetissä. Muksut vie muutenki pirusti rahaa, saatika ny joku vammanen, joka tarvii kaikkea spesiaalipaskaa. Ja muutenkaa en kyllä kattelis semmosta kuvatusta. Hyi.

2. Jos saisit tietää 20 vuoden seurustelun jälkeen, että miehesi/vaimosi olisi veljesi/siskosi, mitä tekisit?
- Joo-o.. Jatkettas ihan niinq ennenki ja pidettäis totuus salassa muulta maailmalta.

3. Mitä tekisit, jos kotiisi tunkeutuisi selvästi mielenvikainen mies aseen kanssa? Yrittäisitkö lepytellä tätä, pakenisit paikalta, vai jotain ihan muuta?
- Hmm.. Riippuu siitä, millaset aseet mulla itelläni ois käytös. Jos mulla olis kunnon tussari, ni se äijä katuis vielä katkerasti sitä, että päätti tulla mun himaan.. Muussa tapauksessa painusin eka pihalle, hakisin sieltä jonku kunnon aseen ja palaisin takasin.

4. Mitä tekisit, jos olisit palavan 10-kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa?
- Mitäpä siinä paljoo tekee, muutaku toivoo, et pelastusmiehet saapuis mahd. pian.

5. Jos kädessäsi olisi laite, joka 20 minuutin kuluttua käynnistää pommin äitisi työhuoneessa, pystyisitkö katkaisemaan kätesi, mikäli se meinaisi, ettei pommi laukeakaan?
- Ei ihan käytännöllinen kysymys, koska miten se käden katkaseminen muka pommin laukeemisen estäis..? Mut jos hypoteoreettisesti aatellen näin nyt sattus oleen, ni en kyllä taitas katkasta kättäni, vaan yrittäsin kaikkee mahdollista muuta, ja sit jos ei toimis ni too bad.

6. Mitä tekisit, jos saisit tietää olevasi oikeasti naapurin pariskunnan lapsi, jonka äitisi on varastanut heiltä?
- VOI JUMALAUTA. Sit pesukonelapsi olis mun veli. KIITOS EI. Pitäsin tiedon visusti itelläni, ja jatkasin elämääni vanhaan tahtiin.

7. Jos saisit 10 000 euroa siitä, että juokset alasti salin ympäri, joka on täynnä sinun koulusi oppilaita, juoksisitko?
- No yleensä. Tarviiko tätä edes kysyä? Mä olen valmis tekemään rahan eteen melki mitä tahansa, ja tää on sieltä helpoimmasta päästä.


8. Jos adoptoimasi lapsi osoittautuisi aivan hirveäksi riiviöksi, jonka kanssa et MISSÄÄN nimessä voi elää, niin mitä tekisit, kun adoptiotoimisto ei suostuisi ottamaan lasta takaisin?
- Se kakara _opetettas_ tavoille.


9. Mitä tekisit, jos parasta aikaa istuisit 200km/h ajavan moottoripyörän takaistuimella, ja housusi syttyisivät yhtäkkiä tuleen? Ajaja ei voisi pysäyttää moottoripyörää, koska jarrut ovat menneet rikki?
- Mitä vittua..? Ja mitenköhän ne pöksyt nyt sillai yhtäkkiä tuleen pelmahti? No, yrittäsin parhaani mukaan riisua ne housut.


10. Suostuisitko menemään samalla lailla naimisiin, kuin "Noora menee naimisiin" -ohjelman Nooran olisi pitänyt mennä?
- En oo seurannu.

11. Mitä tekisit, jos sinulla olisi vaihtoehtoina muuttaa orjaksi Siperiaan tai lähettää paras ystäväsi, jos ystäväsi ei saisi tietää, että hänen mahdollinen Siperiaan joutumisensa olisi ollut sinun käsissäsi?
- HAHAHAHA Voi vittu.. :D Täytyy sit siinä vaihees kattoo. =D

12. Jos joku yrittäisi varastaa autosi siten, että tiedät, ettet saisi sitä ikinä takaisin, ampuisitko varasta kuolettavasti?
- Takuulla. Mun auto on mun bejbe, ja sille ei kukaan ei mitään pahaa tee!

13. Entä jos murtomies meinaisi juuri ampua koirasi, ampuisitko äkkiä miehen (kuoliaaksi)?
- Eh..? No en ainakaan tahallisesti tappais. Kyse on ny koirasta, ja jos ampusin sitä äijää, oisin telkien takana heti ite.

14. Ryöstäisitkö pankin, jos tietäisit syytteen menevän jonkun sinun valitsemasi henkilön niskoille?
- ..... mmm ..... Enkös mä jo jotakin maininnut mitä tahansa rahan eteen tekemisestä..? 0=)

15. Osaatko syödä jogurttia vasemmalla kädellä?
- Kaipa sitä tarpeen tullen.

16. Uskotko, että dinosauruksia oli olemassa?
- Ei ne luut varmaan tyhjästäkään oo tullu.

17. Kenen kanssa lähtisit kuuhun?
- En lähtis.

18. Viikon matka Afrikan alkuasukaskylään hoitamaan köyhien lapsia ilman mukavuuksia vai viikon matka jäiselle pohjoisnavalle tutustumaan jääkarhujen elämään patikoimalla.
- Miten olis.. ei kumpikaan? Hyväntekeväisyyttä en harrasta ja jääkarhut ei kiinnosta.

19. Monellako vedolla lakkaat yhden sormen kyntesi?
- Enpä oo tuota laskenu.

20. Veikkaa moneltako menet tänään nukkumaan?
- En tänään, mutta huomenna sillon tällön.

21. Missä peikot asuvat?
- Siellä ne meen mummulan korpimettässä asusteloo.

22. Nukutko kyljelläsi, selälläsi vai vatsallasi?
- Joka puolella.

23. Mitä sanomalehteä luet eniten?
- Jaa-a... Uutismarkkua, Satakunnan Kansaa.

24. Oletko koskaan miettinyt että maapallo olisi pannukakku?
- Eipä se taida olla, ku ympäri pääsee.

25. Kulkeeko elämäsi oikeita raiteita?
- Mä olen aina ollu sivuraiteella.

26. Söisitkö mielummin sokerivedessä keitettyä sian kieltä vai sokerissa kieriteltyjä kastematoja?
- Nää kysymykset.. ei saatana. No ehkä toi siankieli mieluummin, ku se on sentään keitettyä, ni ehkä siihen ei niin helposti kuolis.

27. Oletko koskaan katsonut elokuvaa silmät kiinni?
- Monestiki, ku tulee niitä ällön äiteliä lovekohtauksia tai jos tunnen myötähäpeää.

28. Nauratko itsellesi?
- Joka päivä.

29. Jos joku kysyy "MIKSÄ TEIT NOIN?" niin rupeatko sinä usein selittämään "NOKU EMMÄ TAI SIIS..."
öö?
- En todellakaan. Minähän en tekemisiäni selittele, vaan kerron, niinq asiat on. =DD

30. Osaavatko mielestäsi banaanit aivastaa?
- Joo, monesti kuulen kaikenlaisia outoja ääniä, ni nyt seki sit selitty, et sehän onki banaanien aivastelua.

31. Oletko nähnyt jonkun perheenjäsenesi yöllä jääkaapilla?
- Kyllä... ja aikoinaan siitä asianomaiselle huomauttelinkin, ja siitä saimme aikaan taas mukavia sanallisia keskustelutuokioita. =)

32. Oletko varastanut alkoholijuomia perheesi kaapeista?
- Ei meillä oo alkoholijuomia koskaan ollu kaapissa (ainakaan sillon, ku mä aloin niistä kiinnostuu), ni kyllä ne nykyään ihan omat juomat tuolla kaapissa. xD Mummulassa tosin maistelin salaa punkkua, ja hyi vittu oli paskaa.

33. Tekeekö mielesi nyt vaahtokarkkeja vai pirtelöä?
- Ei kumpaakaan, ku viinaa. Taidanki mennä hakeen.. Toi edellinenki kysymys alko janottaan.

34. Mitä kuulet?
- SMAP:n Zutto Wasurenai -biisin, koiran haukuntaa, tv:n taustalla ja näppäimistön näpytyksen.

35. Kumpi on pelottavampi eläin hirvi vai poro?
- Kai se toi hirvi on, ku sillon joskus sataa lähin sitä karkuunki juokseen..

36. Mitä vaatekaappisi alimmalla hyllyllä on?
- Yövaatteet, aluvaatteet, sukat, sukkahousut ja tyllihame.

37. Onko huoneessa, jossa olet nyt TV auki?
- Jep.

38. Oletko nauranut tämän gallupin aikana?
- Saattaa olla.. mut se ei oo johtunu tästä gallupista, vaan omista jutuistani.

39. Mitkä kolme asiaa teet iltaisin juuri ennenkuin menet nukkumaan?
- Sammutan tietokoneen, sammutan television ja sammutan yölampun. =)

40. Mitä opiskelit viimeksi?
- Kai jotaki lukiojuttuja sillon joskus.

41. Uskotko, että Jeesus on olemassa?
- Kyllä.

42. Pyytäisitkö Jeesukselta nimikirjoituksen, jos olisi mahdollisuus?
- LoL

43. Missä aineessa olet saanut huonoimman koearvosanan?
- Öö... matikassa vissiin yläasteella.. Vai oliks se musiikissa? En muista. 6- se kumminki oli. Eiku hei! Sainko mä lukiossa ruottin kokeesta joskus vitosen? (O_o) En enää muista. xD

44. Milloin viimeksi pesit hiuksesi?
- Tänään.

45. Miten lippistä pidetään päässä?
- Sillein vinosti, gangstatyyliin. ;DD

46. Siivoaisitko oksennuksia vai keräisitkö koiranjätöksiä?
- En mielellään kumpaakaan, mut pakon edessä ne koiranpaskat mieluummin.

47. Onko altasi koskaan vedetty tuolia?
- Ei vissiin.. Ite oon istunu harhaan pari kertaa. XDD

48. Mitä tarvitset, jos haluat virkata?
- Virkkuukoukun ja lankaa.

49. Oletko puraissut hammaslääkäriä?
- En ole.

50. Entä oletko kerännyt kukkia julkisista kukkapenkeistä?
- Joka päivä mä niitten kukkamailla kärkyn.

51. Pitääkö puutarhatuoleissa olla pehmuste?
- Jos ei perse kestä kovalla alusella istumista, ni sit olkoot istumati.

52. Laitatko hameen päällesi koulunpäättäjäisiin?
- Jesh.

53. Masentaako se, että enää ei myydä minttukaakaojauhetta?
- Ei paljoo paina, ko en oo koskaan maistanukaa.

54. Oletko toivonut joskus jonkun kuolemaa?
- En ole.

55. Kiljutko, huudatko vai itketkö jos sormesi jäävät oven väliin?
- Huudan ja kiroan.

56. Onko sinulla sisaruksia?
- Noup. An only child - is the best child. =)

57. Jos on: Oletko koskaan yrittänyt myrkyttää heitä?
- -

***

Notta sellasta tälle ehtoolle. Olipas taas hyödykkäästi käytetty puolituntinen.

Photogenic - NOT.Lauantai 23.08.2008 00:32

Sitten pieni hetki teiniangstausta.

Aina ku lisään tänne uusia kuvia, aattelen, et "Jee, nyt on kerranki tosi nättejä kuvia musta."

Ja sit meen kattoon joittenki muitten kuvia, ni latistun ihan täysin, ku musta niillä on sittenki aina hienompia kuvia ku itelläni.

Juuh.. LoL-tason juttua, mut näin se vaan on. :/

Mä en vaan oo valokuvauksellinen. Monesti seison peilin edessä ja katon, et ei herra isä, ku oon nyt niin söpö ja kaunis, ja et nyt tulee varmasti hyviä kuvia!

Paskanmarjat. Näytän kuvissa aina ihan vitulta. Pistää kyl vähä ärsyttään.

Noh.. Naamaleikkausta ja/tai photoshoppia odotellessa. :)
Koska on tullut aika julkistaa maailmalle synkempi puoleni, olen päättänyt julkistaa maanmainion ja monia eri kirjallisuuspalkintoja (mm. Nobel) voittaneen novellini "Ayabie the Story".

Tässä se on, s'il vous plaît, niin kuin ranskikset sanoisivat, vissiin.. ehkä.. no kuitenkin!

***

AYABIE THE STORY

Olipa kerran orkesteri nimeltä Ajabii (a-ja-bii). Heidän solistinsa oli Forever Smile Aoi, joka oli nimensä mukaisesti aina yksi Naantalin aurinko. Konsertin aikana hän lauloikin suu hymyssä, mikä teki kappaleen sanoista kovin vaikeasti ymmärrettävät. Hänen kasvonsa olivat jo jähmettynyt ikuiseen virneeseen, joten surullisimmallakin hetkellä Aoi vain hymyili, mikä sai muut ihmiset esimerkiksi hautajaisissa paheksumaan häntä kovasti.

Kitaristina Ajabiissa hääräsi ukkeli nimeltä Takehito. Monet teinit hihkuttivat “Takepia” ilman, että tiesivät tämän vakavasta masennuksesta. Takehito oli hyvin syvällinen ihminen, joka otti filosofian tosissaan. Keikan jälkeen hän kuitenkin oli yleensä niin lääketokkurassa, että hänen sisäinen bilehileensä pääsi valloilleen, jolloin Take lähti paikallisiin menomestoihin bailaamaan.

Ajabiin uusin jäsen oli toinen kitaristi Yumehito, jonka tehtävänä oli paikata Haudankaivaja-Ryohein jättämä Hullujussin kokoinen aukko orkesterissa. Yumehito oli bändin söpö tyttöhahmo, vaikka läheltä katsottuna juuri ohi menneen teini-iän vaikutukset vielä näkyivätkin. Yumehito oli myös - valitettavasti - sientenkäyttäjä. Valko-punakärpässienet, myrkkyseitikit ja korvasienet kuuluivat Yumehiton jokapäiväiseen elämään. Niitten avulla hän jaksoi keikasta toiseen iloisena, niin ILOISENA!

Bändin uusi leader-sama, Intetsu, oli rikollismaailman Kummisetä, todellinen Marlon Brando. Hän kuunteli black metallia samalla uhraten vuohia ja vauvoja Saatanalle, koska hän oli myös paikallisen saatananpalvontajaoston ylipappi. Mustan Messun aikana hän johti seremonioita mielensä mukaan, sillä kaikki pelkäsivät ja kunnioittivat häntä. Mustan Messun urkurina hän oli oppinut pimputtamaan pianoa riivatun lailla, mikä johtui yksinkertaisesti siitä, että noina hetkinä hän sananmukaisesti oli riivattu.

Rumpuja hakkasi raivohullu Kenzo, joka kohtauksen saadessaan oli hengenvaarallinen. Hän oli tappanut jo monia sohittuaan kuolettavasti rumpukapuloillaan. Päällepäin Kenzo vaikutti aivan tavalliselta mukavalta nuoreltamieheltä, mutta rauhallinen ulkokuori kätki alleen pelottavan totuuden. Onneksi hän sai hakata rumpuihinsa suurimman osan aggressioistaan, jolloin enemmän tai vähemmän viattomat sivulliset säästyivät julmalta kohtalolta. Kenzo kyllä söi rauhoittavia - enemmän kuin laki sallii -, mutta vain suoneen pistetty morfiini auttoi häntä rauhoittumaan kylliksi.

Sanalla sanoen Ajabii oli siis erityisen miellyttävän ja aurinkoisen oloinen bändi, vaikka oikea sana heitä kuvaamaan olisi ollutkin: moniongelmainen.

“Taas Suomessa”, Aoi sanoi suu virneessä - muutakaan vaihtoehtoa kun ei ollut.

“Kyllä. Mitä lieneekään tämän kertainen visiittimme tähän kylmään Pohjolan maahan tuovan eteemme?” Takehito vastasi mietteliäänä.

“En tiedä, mutta toivottavasti tässä maassa ymmärretään korruption päälle, sillä ainakin tässä pääkaupunkiseudulla saisi mainiosti huumebisneksen toimimaan”, Intetsu lisäsi laskelmoiva katse silmissään.

“Hihii! Olen niin ILOINEN, että pääsen kokemaan suomalaisen faniuden, sillä tämähän on minulle täällä ensimmäinen kerta. Hihii!” Yumehito kikatti leikatessaan samalla viipaleen valkokärpässienen lakista.

“PERKELE! Suomalaiset ovat saatanan hulluja, kuuletteko, hulluja! Viimekin vuonna ne yrittivät väkisin rynniä lavalle niin, että turva-aita hajosi. Hulluja sanon minä!” Kenzo puhisi.

Kirjoittajan laiskuuden vuoksi tarinassa tapahtuu merkittäviä aikaharppauksia, mikä on toisaalta aivan hyvä, sillä tätä hulluutta ei kukaan kestäisi kovin kauaa.

Nimikirjoitustilaisuuden jälkeen:

“Ohi on, ohi on. Lalalalalaa~~”, Aoi lallatteli silmät sirrillään.

“Kah niinp’ onkin. Vaan ilta taas saa, nuo fanit konserttimme vuoksi etehemme saattaa”, Takehito sanoi istuessaan ikkunalaudalle mietiskelemään.

“Voi jumalauta.. käsi siinä oli saatana puutua. Ja jotain vitun 10-vee pikkutyttöjä kokonainen lauma. Kiitos ei. Tunsin oloni ihan pedofiiliksi”, Kenzo sanoi huojentuneena.

“No onneksi sentään edellinen morfiiniannoksesi oli riittävän suuri, ettet hypännyt kenenkään silmille,” Intetsu huomautti Nortin palaessa suupielessään. Jonkun oli sentään ajateltava julkisuuskuvaakin.

“Hihii! Minusta se oli vallan mahtavaa! Kaikki olivat niin otettuja saadessaan kätellä minua. Hihii!” Yumehito riemuitsi.

“Hahaa! Todellakin”, Aoi jatkoi. “Siellä oli niin monen sortin tallaajaa, ettei niitä kaikkia edes muista. Mieleeni jäivät kuitenkin se valkoisessa paidassa ollut the GazettEn Uruhan näköinen asiallinen nuori nainen ja hänen jälkeensä tullut röyhelömekkoinen pikkutyttö.”

“Aivan.. sen pikkutytön muistan minäkin. Sehän oli se, josta huomautit minulle, kun hän hyppi ja vilkutteli siellä hieman kauempana jonossa, ja jolle sitten vilkutimme takaisin”, Intetsu muisteli, ja imaisi heti perään pitkän imun savukkeestaan.

“Se kävi jo niin kovin yksitoikkoisesti, kun aina vain piti kirjoittaa nimensä yhä uudelleen ja uudelleen ja kätellä.. Olisin jo toivonut pääseväni jatkamaan mietiskelytuokiotani”, Takehito huokaisi.

“Älä aina jaksa olla tuollainen mörökölli. Me kaikki tiedämme sen, että kun illalla keikka on ohi, menet tässä samassa rakennuksessa sijaitsevaan diskoon kuitenkin vetämään sellaiset karhunkaatokännit, että huomennakin on vielä kahden promillen humala päällä”, Aoi piikitteli siemaistessaan aimo kulauksen Muumilimpparia.

Jälleen kirjoittaja katsoo parhaaksi tehdä aikaharppauksen, jotta lukijan ei tarvitsisi soittaa 112:een ainakaan ihan vielä.

Keikan jälkeen:

“Wuhuu! Nyt ryyppäämään! Missäs minun bilevaatteeni taas olivatkaan..” Takehito riemuitsi onnistuneen konsertin jälkeen. “Toivottavasti baari on täynnä hyvännäköisiä naisia, sillä tämä poika tahtoo nyt päästä vähän tuulettelemaan ‘pikkuveljeään‘.”

“No niin hyvä hyvä, mutta emme halua kuulla enempää prinssinakistasi”, Intetsu sanoi nenäänsä nyrpistellen ja jatkoi. “On se muuten kumma, miten nämä suomalaiset saa sekaisin sanomalla pelkän oman nimensä. Pistää miettimään, mitä kaikkea ne voisivatkaan tehdä Luciferin tai ihan vaikkapa Kummisedän nimeen..”

“Hihii! Täällä oli mahtavinta! Missään ei ole ollut näin hauskaa! Taidan pyörtyä onnesta. Hihii!” Yumehito hihkui silmät killillään.

“Noista iänikuisista sienistäsi sinä pyörryt, jos jostain”, Kenzo huomautti paikaltaan sohvalla. “Taukkeja ne olivat, kun eivät millään meinanneet tajuta rytmiä nimeni huutamiseen. Rytmitajulla ei näitä raukkoja ole siunattu. Onneksi sentään joku tajusi edes huutaa, että olen COOL.. Ou yah!”

“Kasvolihakseni ovat aika kireällä.. Onko kellään tietoa missä se ruuvipuristin on, että saan tämän ilmeen pois naamaltani?” Aoi kysäisi noin niin kuin sivumennen.

“Minä en tiedä muuta kuin sen, että olen outta here. Adios amigos! Nähdään ehkä joskus, this one is going to ges some Booze ‘n’ Pussy”, Takehito huikkasi ovenraosta lateksihousut kimaltaen.

“Jos huomenna myöhästymme lennolta tuon yhden juoppolallin takia, niin uhraan hänet seuraavassa Mustassa Messussa”, Intetsu päätti.

“Jee! Muumilimpparia!” Aoi kiljaisi nähdessään henkilökunnan tuovan korillisen Muumilimua. “Aoi saa Muumilimsaa Aoi saa Muumilimsaa~~” Aoi rallatteli omassa vaaleanpunaisessa Muumimaailmassaan.

“Aoi saa pian kyrsää, jos ei ole hiljaa”, Kenzo jatkoi samaa sävelmää mutta huomattavasti kylmemmällä äänellä, jossa suorastaan vilisi jääpuikkoja.

“Hihii! Älkää viitsikö tapella. Minä kun olen nyt niin ILOINEN! Hihii!” Yumehito sanoi suu täynnä aivomössöä - anteeksi - korvasientä.

“Miksi.. miksi olen näin moniongelmaisen bändin johtohahmo?” Intetsu kysyi itseltään, siemaistessaan kulauksen lepakonverta kultaisesta rubiinein koristellusta pikaristaan. Mitä ensi vuosi toisikaan tullessaan.. se jäisi nähtäväksi. Lisää kahjoja faneja, se ainakin olisi selvä, ja kenties hyvässä lykyssä ainakin Yumehito olisi päässyt eroon addiktiostaan, tuota menoa poikaparasta ei olisi jäljellä kuin vain tuuleen pyyhkäistävä tuhkakasa.

Kas näin päättyy kertomus Ajabii-nimisen orkesterin matkasta Suomeen - onneksi. Ja jatkoa ei ole odotettavissa - Luojan kiitos.

***

Jee! Ja vieläpä ihan alkuperäisasussaan, ilman kustantajien tai sensuurin muokkausta. I'm so HAPPII!!! 8DDD *does a little victory dance with twirls and all*

Btw. Tämä tarina on kirjoitettu samalla tyylillä, jolla kirjoitin jo viidennellä luokalla erään silloin _oikeasti_ menestyksekkään tarinani tytöstä ja tämän kissasta, jotka taistelivat hautausmaalla haisevaa haamua vastaan. XDD

Ja ai niin. Herkkänahkaisille tiedoksi, että tämän tarinan ei ole tarkoitus loukata ketään, ei niin Ayabien miekkosia kuin heidän fanejakaan tai antifaneja tai ylipäänsä _ketään_, kuten sanoin. Satiiri vain on ihana kirjallisuuden laji. (^^) :DD
XDD

Niinpä, että tehdään nyt sitten vaihteeksi tällainenkin. >XD

***

Mene suomenkielisen Wikipedian etusivulle ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa "satunnainen artikkeli" -kohtaa.


01. Mitä pelkäät?
Sappeenvuorta, joka on Pälkäneen korkein paikka. ( No höpön löpön.. Mähän suorastaan rakastan korkeita paikkoja, esim. Mustavaara Selkiessä, Enossa. ;D )

02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
Rajiv Gandhin, Intian entisen pääministerin. ( No voi helevata.. Mitä sellasestaki lehmiä palvovasta risuparrasta siellä hyötyä ois? )

03. Mitä haluaisit häälahjaksi?
Airbus A340:n, joka on eurooppalaisen Airbus Industrien valmistama laajarunkokone. ( No tota.. Mentäskö tässä nyt jo sinne suuruudenhulluuden puolelle..? =DD )

04. Mitä palvot?
Kädettömät kuninkaat ja muita häiritseviä tarinoita -novellikokoelmaa, written by Johanna Sinisalo. ( Wuuhuu! Kyllä mä aika häiriintynyt olenkin, mutta että sitä suorastaan palvon.. Ja vielä kädettömiä kuninkaita - OMG! Meinaaks tää nyt sitä, että osoittaakseni kunnioitusta jumalilleni, mun on katkottava käteni? Raaka meininki. )

05. Salainen fetissisi?
Garrison Keillor - yhdysvaltalainen radioesiintyjä, satiristi ja kirjailija. ( NO JUMALAUTA!! On mulla aika helvetin sairaat fetissit, ku tommonenki äijä niihin kuuluu! On meinaan kyllä sellanen pärstävärkki, että siinä jää moni lärvärtti kakkoseks. shdbvbdsvk =SS )

06. Mistä näet unta ensi yönä?
Raikuusta, joka on Kerimäellä, Etelä-Savon maakunnassa sijaitseva pieni kylä. ( Ahaa.. No mieluummin silti tästäkin, ku enää siitä, mistä viime yönä unta näin.. Oli meinaan aika saatanallista settiä. >X/ )

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Monacon ruhtinaskunnan, eli lyh. Monacon, Euroopassa sijaitsevan, maailman toiseksi pienimmän, itsenäisen valtion. ( JEE!! MIETTIKÄÄ! OMA VALTIO! VÄHÄ OIS SIISTII! SAIS SÄÄTÄÄ ITE LAIT, JA TEHÄ JUST SILLEIN JA MILLON MITÄ HUVITTAA!! =DDD Ehkä alankin säästää tätä varten... :D:D:D )

08. Mistä aiheesta kirjottaisit kirjan?
Snot:sta, joka oli vuosina 1994-1998 toiminut heavy metal bändi Yhdysvalloista. ( Lollers.. Kuuntelen muutenki niin paljo heviä, mut.. OIKEESTI SNOT ON OLLU MUN SALANEN KUUNTELUKOHDE JO VUODESTA 1992!! [Katsotaan, huomaako kukaan mitään.. :D] )

09. Mitä keräilet?
Friedrich Waismanneja, itävaltalaisia matemaatikko-fyysikko-filosofeja. ( Se mikään este mun keräilyharrastukselle ole, että sitä äijää on ollu vaan yks kappale, ja että se on kuolluki jo puoli vuosisataa sitten... )

10. Mihin paras muistosi liittyy?
Palmsen kartanoon, joka sijaitsee Vihulan kunnassa Viron Länsi-Virumaalla. ( Öö.. Mä en kyllä muista koskaan käyneeni Virossa [muutaku satamas kääntymäs, ja sillonki olin vaan laivas, en astunu maalle], saati sitte Palmsen kartanossa, mutta.. Wikipediaa on uskominen, koska se on Ainoa Oikea Tiedonlähde, eikä Sitä sovi epäileminen! )

11. Turhin tietämäsi asia?
Elaine Pagels, yhdysvaltalainen uskontotutkija. ( Jos se on yhdysvaltalainen, se on turha. )

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
Mazda 818:sta. ( YOSH! Viimeinki jotakin, joka vois ees jokseenki pitää paikkaansa. xP Pitää ehkä kysellä isältä kyseisestä autosta vähän enemmän.. XDD )

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
YTV:n, (lyhenne sanoista Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta), joka on Suomen pääkaupunkiseudun yhteistyöelin. ( Eli muutan Stadiin, ja pääsen tyyliin johki kaupunginvaltuustoon..? Aahhahhahhaa~ *Saatananaurua* This is going to be sweet~~ Alkaa asiat siellä suunnalla vähän muuttua... )

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
Lieksanjoki, Vuoksen vesistöön kuuluva Pieliseen laskeva joki. ( HAHAHAHAA, kun naurattaa~ Kusivirta Lieksasta se siellä Pielisen poskeen käy... )

15. Entä itkemään?
1023 - tämä on siis vuosiluku, jolloin mm. Sevillan tuomari-kuvernööri käytti hyväkseen Córdoban kalifaatin hajoamista ja nousi valtaan nimellä Abbad I aloittaen Abbadidin dynastian, ja Abd ar-Rahman V julisti uuden Cordoban kalifaatin. ( Kyllä tommoset sheikkimaalaiset nimihirviöt saa vähemmästäkin itkemään.. :/ )


16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Suomi–Ruotsi-maaottelu ( JUMALAUTA MIKÄ PAINAJAINEN! *ITSARI* Sit haluaisin kyllä pysyä Unten Mailla, jos tuo on eka asia herätessä. Helvetin homohurrit aina voittaa meet, ni jos päivä tarttis alkaa tappiomielialalla, ni sillon ei paljo huvittas nousta. >XD )

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
Seppo Hovi, suomalainen pianisti ja televisiojuontaja. ( Nyt.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! :DDDD VITUN SEPPO HOVI VAINOO MUA!! :D:D:D:D:D:D:D:D )

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
Joseph B. Strauss, siltojen suunnitteluun erikoistunut insinööri. ( BWAHAA, Jooseppi! Myöhästyit! Heitit veivis jo seitsemän vuosikymmentä sitten. I WIN! You PHAIL Strassi! I PWN you!! . . . . . . =D? )

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
"Thomas Chatterton", (20. marraskuuta 1752 Bristol – 24. elokuuta 1770 Holborn) oli englantilainen runoilija ja keskiaikaisten runojen väärentäjä. Hän teki itsemurhan 17-vuotiaana vuonna 1770. ( Tuota.. Olisikohan tämä mitenkään saattanut olla jonkinlainen ennusmerkki tulevaisuuttani ajatellen..? =´DDD )

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Hulkkosen, joka oli suomalainen lännenlukemisto, jota julkaisi 1980-luvulla oululainen Kolmio-kirja. ( Joo siis, mä en oo kertonu tätä kenellekään, mut mä oon oikeesti ihan mieletön Hulkkos-fani, ja mul on ne kaikki sarjat ja, ja.. siis OmG se on vaan niin paras! )

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Lautta-alus L/A Falco, joka on lautta-alus Sternan ohella toinen Paraisten ja Nauvon välillä liikennöivistä lautta-aluksista. ( Jaahas.. Oon sitte onnistunu ostaan taas yhden _niitä_ huonekaluja, joihin mahtuu kokonaisia ulottuvuuksia, tai joista pääsee vallan toisiin ulottuvuuksiin.. Voi prkl, joku aamu herään viel siihen, ku joku Xryglt-planeetalta kotosin oleva mölliäinen on mönkiny laatteelleni just pestyjä mattoja limaamaan. )

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
Tamagotcheja, japanilaisia virtuaalilemmikeitä, jotka kehitti Aki Maita vuonna 1996. ( ironista kyllä, niin paljon japsifani kuin nykyään olenkin, tuolloin, kun tamagotchit aikoinaan markkinoille ilmestyivät, about kaikilla kavereillani oli sellainen, mutta minä en koskaan löytänyt niiden viehätysvoimaa, vaan pidin niitä turhina rahanhaaskausvempeleinä. Sry, vinosilmät, your country did not do it to me @ that time. :DD )

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin?
Willem de Vlaminghista, joka oli 1600-luvulla elänyt flaamilainen merikapteeni. ( Voi veikkoset! Vlaminkin Villestä meikäplikka vetelis semmoset viisut, että voitto olis Warma! :D Kun ne merikarhut tunnetusti oli mitä oli, ni luulen, että Villestä sais aikamoista matskua aikaan... :D:D:D )

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Regulaattorin, joka on jotakin tasaava ja säätävä laite. ( Joo, tuollahan niitä meen perunapellolla on kakskytä tasaamassa perunamaata ja säätämässä perunanvarsien pituutta. But of course. )

25. Mikä sinä todella olet?
Hypokondria, joka on mielenterveyden häiriö, josta kärsivä luulee tai pelkää perusteetta sairastavansa jotakin vakavaa sairautta. Hypokondriaa kutsutaan puhekielessä myös luulotaudiksi tai luulosairaudeksi. ( HAHAHAHAHAHAHAHAHA!! I HAS BIN REVEALED!!!! Yleensä sanotaan, että joku potee jotakin mielenterveyshäiriötä, mutta mä _olen_ mielenterveyshäiriö! :DDDD Mutta jotakin perää tuossa jopa on, koska mä itse asiassa lievää luulotautia, eli hypokondriaa.. Mä en vaan tiennyt, että mä olen itse Hypokondria. Kuinka moni muu voi lesoo olevansa sairaus, jota miljoonat ihmiset maailmassa sairastaa? :D:D:D Now, how c00l is THAT?? :DDDDDD )

***

Aah.. Olipas se syväluotaava katsaus.. noh, vähän melkein kaikenlaiseen. =D

I can feel money on me...Keskiviikko 23.07.2008 20:14

Yes.. just as the title says. xD

Olen tottunut siihen, että perheemme on köyhä, enkä ole koskaan saanut kaikkea mahdollista, mutta onneksi olen tottunut vähään. Nyt taloudellisen tilanteemme vuosien jälkeen kohennuttua, olen viimenkin päässyt törsäilevään elämänmakuun.. =DD No ok, en nyt sentään ihan täysin, koska ei sitä rahaa edelleenkään puissa kasva, ja pihiys on pumpattuna vereeni ja printattuna ihooni, mutta erityisesti tämä kuu on ollut aika jumalatonta kulutusjuhlaa. =PPP

Ensin kiikutin Hesaan n. 135€, sitten meni Joensuuhun varmaankin jotakin 100€ (en enää edes halunnut tehdä tiliä kaikesta siitä, mitä ostin.. xD) ja tänään oli pakko päättää shoppailuputki Porissa kenkäparilla ja parilla topilla. NOW YOU CAN SHOOT ME. (^^;;; )

Sitten ajattelin vielä tänään huutaa D&G Dolce&Gabbanan (huomaattehan, että Dolce&Gabbana ja D&G Dolce&Gabbana ovat eri asia) t-paidan, koska.. SE ON NIIN HIENO JA SE ON D&G, JOSSA KYSEINEN LOGO NÄKYY KUNNOLLA JA SE KIRKUU "I AM RICH" JA.. JA..!!! Oh, you didn't shoot me already? Well, now's your chance again. (^^;;;;;;; )

Kun on Chanelin yölasit ja Vuittonin laukku, niin ne tarvitsevat seurakseen D&G:n paidan, don't you think? (*´ー`)

Ja minulla ei ole aavistustakaan, mitä laittaisin päälleni ensi viikonlopun risteilylle.. No niinpä! Olen koko ajan menossa.. Samana viikonloppuna olisi ollut AnimeConkin, ja sinne olisi ollut ihan kiva mennä - siis Tampereelle shoppailemaan, ja siinä sivussa käydä zekkaamassa 'Conin naurettavat ja säälittävät cossausyritykset.. Lapset, lakana ei tee kummitusta, kuten ei peruukki tee kaljusta hiukset omistavaa. =/ ( I pwn that smiley to Lazzi-chan - always. ;33 )

Enonreissu meni muuten mahtavasti, ja vielä kerran kiitokset raggaalle aviomiehelleni ihanasta seurasta, lub ya~! (○゚ε^○) Harmi kun ei päästy perinteiselle metsäretkelle, mutta onneksi sää sentään suosi sen verran, että päästiin pulikoimaan ja Mustavaaralla patikoimaan. Let's see what next year brings with it~~ 米^−^米

Ohessa kuva my self-claimed autostani, eli siis Toyota Celica Carlos Sainz GT4 Turbo - Joensuussa nähty ihanuus, kuka omistaakaan, otathan yhteyttä minuun, niin mennään ajelulle.. XDD Helvetillinen bensasyöppöhän tuollainen on, mutta niin pirun hieno. Noo.. jos ennen lottovoittoa tähtäisi Mazdan 323 GT-X malliin.. (^^;; )

Ja vielä lisäksi kuva pienestä osasta siitä kaikesta, mitä olen tässä kuussa shoppailureissuillani ostanut. (★ ̄∀ ̄★)