IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Haluan riehua.

Meni yöunet.

Sydäntäni sattuu.

Olen nyt ehkä hieman sjidndvsnj olotilassa.

WHY, KRIPKE, WHY ???

Tiesin, että siinä kävisi niin.

Perkele, kun pitikin olla oikeassa.

Olen aina oikeassa ja tiedän kaiken.

Joskus haluaisin olla väärässä ja tietämättömämpi.

Tahdon tehdä nyt jotakin radikaalia.

KETTU KETTU KETTU !!

Kävin ruudun eteen polvilleni, melkein itkin.

Noh, jos kerran näillä mennään, niin sitten tiedän ainakin, kuinka haluan tarinan päättyvän.

Tietenkään se ei tule päättymään niin kuin haluan, koska haluamiseni on eri asia kuin se, että taidanpa taas TIETÄÄ, kuinka tarina tulee päättymään.

DEATH tulee vähintään toiselle, mutta jos mitään oikeutta on, niin R.I.P. x 2.

Can I please have my yessometimesangstybutohsofunny!boys from S1 back, pretty please?

*crack* You hear that, Kripke? That was my heart. You broke it, you inconsiderate bastard. Here's to you! *points at pic* --->

Vastaa ensimmäisellä ajatuksellasi:Keskiviikko 16.09.2009 19:23

1. AUTO: Mun rakas! <33
2. KOIRA: Kuolahurtta.
3. RAKKAUS: Not for me.
4. MAAILMA: Koko tää posse.
5. USKONTO: Tunkee liikaa joka paikkaan ja on vaarallista.
6. RUOKA: Rasvaa! Haluan!
7. ÄITI: LoL </3
8. KUOLEMA: Whatever.
9. KUKKA: Flower poverii~
10. MATKA: USA here I come!
11. SURU: Vittu mitä paskaa, lopettakaa angstaamasta.
12. HÄÄT: Rahaa menee.
13. SAIRAALA: Hyi vittu, tautisia.
14. AHDISTUS: Mistään tuu mitään.
15. ORLANDO BLOOM: :DD Seinälläni. :D
16. ELOKUVA: Apuaa~~~ rakastan.monia. !!
17. SORMUS: Da Pimp!
18. TUPAKKA: Ei voi ny polttaa, ku on muutenki yskä. :(
19. HUUMEET: Paskaa.
20. ONNELLISUUS: Raha.
21. VAPAUS: Pois täältä.
22. FACEBOOK: EI ! EI !! EI !!!
23. YSTÄVÄ: Pitkäaikainen.
24. ROMANTIIKKA: Kukkia ja shampanjaa. (En kyl ees pir shampanjasta, mut se tuli ekana mieleen..)
25. MUSIIKKI: MOAR!! Monenmoisia luvetuksia.
26. YKSINÄISYYS: Joskus hyvästä, joskus kamalinta maailmassa.
27. KESÄ: Lämmintä ja VALOA!
28. MERI: Ei mulle.
29. SALAISUUS: Ei vissiin kerrota kaikille...
30. URHEILU: Doping! :D
33. SUKLAA: NAMNAMNAM
34. VAPAA-AIKA: Koko aika.
35. LAPSI: Tapan.
36. HOMO: Nätti poika. =D
37. TUOKSU: Minä! (Ai että vaatii selittelyjä? :P No, mä just tänään aloin miettiä, et mä oon kans yks tuoksuttelija, ku haisen yhtäaikaa shampoolle/hoitoaineelle, suihkusaipoolle, deodorantille, parfyymille ja suuvedelle. :DD)
38. TUNNE: SUURI.
39. PALOMIES: 9/11
40. NÄLKÄ: NYT!
41. HILJAISUUS: Ei mun luona.
42. LÄÄKKEET: Perseestä.
43. MAINOS: Jonathan Rhys Meyers! :DD
44. PETOS: Vaatii taitoa.
45. JÄÄTELÖ: Kuningatartuutti.
46. MUSTARASTAS: Raakku, perkele.
47. IKÄVÄ: Ameriikkaan... (Enemmänki 'kaipuu', koska ei voi ikävöidä sellasta, mitä ei oo koskaan kokenu tms., mut eniweis.)
48. KUUTAMO: SUSI! :DDD
49. KAHVI: Kuraplitkuu.
50. ISÄNMAA: Tussari!
Kyllä mä nyt sitten olen niin ILOINEN!!11!1! (^____________^)

Tässä ku flunssa on ollu paranemaan päin, ni nyt mun oikee silmä on suoraan joltain eläintenpelastusohjelman pahimman laadun kissaflunssasta kärsivältä katilta. Yläluomi täysin paisunu, rähmii ja tää kipu... Juu, eihän tätä paljoo satu - "vain" silloin ku liikutan silmää + koko ajan, et ei siinä mitään. Viel vartti, ni pääsee soittaan lääkäriin, et josko sais apua vähän noin niin kuin asap.

Parempi määrätä sit niitä the good pillsejä, ni ehkä saatan pystyy olee tän kaa. Viime yön selvisin pelkällä suomalaisella sisulla, ku heräilin tasasesti kahden tunnin välein, ja silmän kiinni pito sattuu melkeinpä enemmän.

Emmä tajuu... Todellaki nyt jo se kirousteoria taas nostaa päätään, ku meitsiki on aina kroonisesti sairas. Nirri pois, ni ei vaivat paina. (=____=)

//ETA Soitin sinne lääkäriin, ja lääkärillä on joku röntgenpalaveri ja koulutusta, joten pääsen vasta kymmeneltä. Ihanaa. Tällasen aliensilmän kanssa onkin niin kiva tässä vielä vartoilla kaks tuntia. *huoh*

//ETA 2 No niin, tuli käytyä siellä lekurissa, ja koska kyseessä olen _minä_, tämä ei tietenkään ole pelkkä tavallinen silmätulehdus, vaan luomirauhasenikin ovat tulehtuneet, mistä johtuu yläluomen mahtava turpoaminen. Rähmääki pukkaa ämpärikaupalla, joten odotettavissa on silmän muurautuminen umpeen niin, että sitä sitten joko tonkien tai tinnerin kanssa avataan. (Mul on viimeks ollu silmätulehdus 9-vuotiaana, ja sillon oli molemmat silmät tulehtunu, ja ne aina yön aikana todellaki muurautu umpeen niin, et isä sit aamulla niitä yritti avata. "Ei sattunut." Muistan myös, et sit, ku niit ei kotikonstein saatu auki, paikalle kutsuttiin sairaanhoitaja, mut sitä varrotessa mun tuli nälkä, ja söin sit puuroa sokeana. >XD)

Mutta että ollaan täs ny sit vaan kyklooppina, ku huomen alkaa enkunkurssi. Annan ittestäni heti todella miellyttävän kuvan, ku ilmestyn paikalle tän (>_o) näkösenä. KETTU!

Kun uni sivuuttaa, inspiraatio sivuttaa.Maanantai 07.09.2009 10:13

Tulipas sitten taas vaihteeksi valvottua läpi yön. Ei vaan lainkas edes väsyttäny. Tiän, et täs aamupäiväl mul tulee sit kauhee uni, enkä millään viittis men sit nuq, ku sit en taas ehtool saa unta. Unirytmi on nyt taasen hieman hanurillaan, ja hanurikin on epävireessä~~

No, olipahan jotain hyötyä tästäki, ku sain pitkästä aikaa taas insipistä alkaa skriivaa kaikenlaisia stooreja... Vaikkakin vain lyhyitä drabbleja (kieltäydyn käyttämästä sanan suomenkielistä vastinetta "raapale", koska se on yksinkertaisesti niin typerän kuuloinen), mutta sain ainaki jotain settiä ylös. x3

Lauralle vielä erikseen tiedoksi, että löysin jotain aikoja sitten (no ei ihan mammutinaikasia, ku tietsikkani kert tammikuussa korjattiin =D) vääntämiäni UruAoi-pätkiä, et jos haluut, ni voin niit sit joskus sulle lähetellä. (´▽`)
Nelosen keskustelupalstalla tässä tosiaan vierailin, kun aiemmin olin siellä vastannut kysymykseen, että mikä svengibiisi soi Nelosen "Harper's Island" -mainoksessa. Niin nyt sitten ajattelin taas käydä vilkaisemassa, oliko tullut mitään uutta ja olihan siellä.

Nimittäin juonipaljastus, että kuka on Se Murhaaja. . . . !!!!!!!!!

SAATANA!! Hiukan sekosin, ja pistin tyypille kohteliaan tappoviestin, että josko hän pääsisi tapaamiseen saunan taakse. Vain hän, minä ja haulikkoni. Olisin nimittäin kovin halukas opettamaan hänelle olematta pilaamasta muiden ohjelmailoa. Olin kyllä osin hiukan spoilaantunut jo valmiiksi niin, että minulla oli epäilyni, mutta tuo viimeisteli kakun reippaalla kermamässillä ja heitti kirsikatkin päälle lastauskuormurilla.

Vituttaa oikein todenteolla tuommoiset ilonpilaajat. Luulevat olevansa niiiiiiin hassunhauskoja spoilatessaan ohjelman suurimman salaisuuden. Varsinkin kun meikäläinen vieläpä rakastaa aina ratkoa tämän(kin) kaltaisia mysteerejä ja arvuutella "kuka sen teki". Sakinhivutusta kehiin oikein urakalla. Tai vaihtoehtoisesti Gitmon vankileirille hetkeksi, niin eiköhän se siitä! Kynsiä revittäessä irti sitä alkaa kovasti noudattaa pyydettyjä normeja. (^ω^)
NYT!

*EXPLOSION IN-PROGRESS, PLEASE PROCEED WITH CARE*

Kukahan tonno on taas keksinyt, että pistetäänpä kaksi syksyn kiinnostavinta sarjauutuutta samalle viikonpäivälle ja vieläpä samalle kellonajalle?? Haluan ne henkilöt käsiini (luultavasti MTV3n ja Nelosen ohjelmapäälliköt tai ainakin aikataulusuunnittelijat), ja hetken aikaa _keskustella_ heidän kanssaan - mieluiten kaksipiippuisen kera. :)))

Puhun siis tietenkin tänään klo 21.00 alkavista The Mentalist (MTV3) ja Harper's Island (Nelonen) -sarjoista. Olen katsellut kyseisten ohjelmien mainoksia kieli pitkällään, että "No nyt viimeinkin jotain mielenkiintoisilta vaikuttavia sarjoja", ja kuinka käykään? Ne on tietenkin ajoitettu päällekkäin, ja meikäläisellä ei _tietenkään_ ole tallentavaa digiboksia. TAPAN!!

Nyt kyllä ketuttaa pikkuisen. Sanoisinpa, että suorastaan KARHUTTAA. Olen vielä kaiken muun hyvän lisäksi flunssassa (ihan tavallisessa vain, ei sikainfluenssa =P), ja olletenkin silmiä särkee jo neljättä päivää putkeen oikein rojaalisti, niin sitten vielä viimeisetkin ilon/valonpilkahdukset on pakko tummentaa kunnon auringonpimennysmeiningillä.

Pitänee viiden minuutin välein sitten aina vaihtaa kanavaa, niin pysyy jokseenkin aika hyvin kärryillä, mitä kummassakin sarjassa tapahtuu. Tosin meikäläisen tuurilla juuri sen viiden minuutin aikana, kun olen toisella kanavalla, toisessa sarjassa on tapahtunut juonen ymmärtämisen kannalta jotakin ratkaisevaa, ja sitten meitsi saakin olla tyhjä *blink*-ilme naamallaan ja pohtia, että "No nyt meni kyllä ohi." Prkl.

Monena päivänä viikossa televisiosta ei tule pahemmin mitään katselemisen arvoista, ja sitten kun viimeinkin tulisi, niin eiköhän vaan sijoiteta kaikki hyvä päällekkäin niin, että saat sitten valita kahdesta hyvästä. Mieluummin valitsen kahdesta pahastakin, kun sitten ei ainakaan harmita, vaikka toinen jäisi näkemättä, kun se kumminkin oli ihan hanurista. Mutta kahden hyvän väliltä on ikävä valita, kun haluat nähdä kummatkin, mutta ET VOI. *huoh...*

Ikuisena optimistina, ja kaikesta hyviä puolia hakevana ihmistyyppinä yritän kuitenkin löytää jotakin lohtua, ja löytyyhän sitä, kun oikein hakemalla hakee: Harper's Islandia on tehty vain yksi tuotantokausi, mutta The Mentalistia kaksi (kolmaskin tuotantokausi saattaa olla tekeillä, en ole ihan varma). On siis ehkä fiksumpaa skipata nyt mentaliteettijutut, koska siitä tulee sitten näkemään ainakin toisen tuotantokauden - tietenkin siis sillä ehdolla, että TPTB (The Powers That Be) ovat asiakseen ottaneet ostaa oikeudet tämän toisen(kin) tuotantokauden näyttöön... Sen sijaan jos nyt skippaa Harpperin Saaren tapahtumat, ne sitten jäävät vallan näkemättä, koska 13:ssa jaksossa kaikki selviää - tai no, ainakin pitäisi selvitä, en minä tiedä, kun en kyseistä sarjaa ole nähnyt. Enhän minä tässä muuten tällaista valitusvirttä kai veisaisikaan? =P

Mutta toisaalta kun The Mentalist -sarjassa olisi vielä lisäbonuksena iki-ihana Simo Leipuri, joka hän(kin) on yksi lempinäyttelijöitäni (tuttu mm. elokuvasta "Kuolleiden valtakunta"), niin olisi erittäin mielenkiintoista nähdä, miten hän nyt mentalisti-yksityisetsivän hommasta selviää~ *kriiihhh!!* Tosin Harper's Islandissa olisi kyllä Supernatural-sarjan Bobby (Jim Beaver)... xD Sitten vielä luin eräältä keskustelupalstalta, että Harper's Islandissa alkaisi kunnolla tarina edetä ja mielenkiintoisia tapahtua vasta muutamassa viimeisessä jaksossa, niin... emt. Luultavasti tulen katselemaan kumpaakin sarjaa joka viikko aina pätkän, ja sitten päätän, kumpi on sillä viikolla kiintoisampi, ja katson sitten sitä. On tämä vaikeaa. (▼ω▼)

Kommentteja? Ehdotuksia? Kokemuksia sarjoista? Pls, do tell! (^∀^)//ETA Tuli nyt sitten katsottua ensimmäinen jakso... kummastako? No, vaikka Harper's Islandissa on kaikkea, mitä sarjoista/elokuvista yleensä haen: jännitystä, trilleriä, mielenkiintoinen miljöö, murhia... niin tällä kertaa vaakakupissa painoi kuitenkin enemmän näyttelijävalinnat.

I KNOW! I'm so vain~~ (^^;;; ) Halusin siis ihailla prettyä ja päädyin The Mentalistiin. En tietenkään nyt tiedä, mitä menetin, mutta en ainakaan pettymystä tunne, koska Patrick Jane hahmona... HAHAA! Mikä asenne! Asiallista! :DD Parhaana jäi mieleen:

Det. Jane: "En pidä lääkäreistä."
Dr. Wagner: "Miksi?"
Det. Jane: "Koska he luulevat olevansa fiksuimpia. *hetken tauko* Vaikka se tietenkin olen minä."

HAHAHA!! Mahtava!! :D Lisää tällaisia letkautuksia ja meitsi on koukussa. Ai että miksikö pidän tästä nenäkkäästä henkilöhahmosta niin paljon? No tietenkin siksi, että olen itse juuri samanlainen! :-DDD Kohteliaasti sanottuna harvinaisen itsetietoinen. (○^ω^○)
ZIISUS. Koinpas taas sellaisen yllätyksellisen elokuvaelämyksen, että oksat pois ja taisi siinä kaarnakin lähteä. :DD

Nyt jokainen, jota vähänkään kiinnostaa taide, tai kulttuurihistoria, tai paisajes españoles (espanjalaiset maisemat), tai kielletty rakkaus, tai vaikka vain Robert Pattinson (:D), katsomaan elokuva "Little Ashes".

Olin aluksi epäilevän tämän(kin) elokuvan suhteen, koska siinä tosiaan on toisessa pääosassa teinien ylitsevuotavan ihqtuksen kohteeksi noussut Roopertti, mutta sainkin sitten yllättyä niin positiivisesti, että meinasin pudota tuolilta. ( ̄▽ ̄) Vaati jätkän rooli meinaan ihan kiitettävästi pokkaa ja luonnetta. :-D

Kiinnostuin elokuvasta alunperin siksi, että se kertoo kolmen espanjalaisen 1900-luvun alun kulttuurivaikuttajan elämästä: runoilija Federico García Lorca (Javier Beltrán), taiteilija Salvador Dalí (Robert Pattinson) ja elokuvaohjaaja Luis Buñuel (Matthew McNulty). Tarkemmin vielä heidän nouruusvuosistaan. Suurena taiteen ystävänä (LoL :D) halusin tietenkin nähdä, millaisen sovituksen käsikirjoittaja Philippa Goslett ja ohjaaja Paul Morrison olivat saaneet aikaan, ja pakko myöntää, hienoa jälkeä ovat saaneet aikaiseksi. Väliin ympätyt maisemaotokset ovat silmiähivelevän kauniita, ja jälleen musiikkivastaavalle, tässä tapauksessa Miguel Meralle, pointsit osuvista kappalevalinnoista. Kuvan ja äänen kokonaisuus on nautinnollinen.

Jokainen (no ainakin jokainen sivistynyt =P) tuntee ainakin yhden Salvador Dalín teoksen, luultavimmin ne sulaneet taskukellot maalauksessa "La persistencia de la memoria", suom. "Muiston pysyvyys", joka jokseenkin kuvastaa hyvin myös tämän elokuvan sanomaa - olletenkin lopussa, jossa Dalí menneisyytensä erään tärkeän menetyksen hullaannuttamana lähtee dramaattisesti tapaamaan jälleen uusia haasteita.

Elokuva kertoo erittäin mielenkiintoisesti García Lorcan ja Dalín nuoruusaikaisesta lyhyestä ja hieman hapuilevasta eroottislatauksellisesta suhteesta, ja miten se vuosien saatossa kehittyy, kun Dalí ei haluakaan myöntää olevansa sairas marricon, siis homo. Siitä sopii kiistellä, kuinka todenperäiset elokuvan tapahtumat ovat, mutta epilogiteksti antaa ymmärtää, että kyllä joukossa ainakin totuuden siemen on. Onkin kutkuttavaa pohtia esimerkiksi sitä, liittyikö García Lorca todella Dalín ja Buñuelin yhteistyönä tekemään lyhytelokuvaan "Andalusialainen koira", kuten elokuvassa viitataan. (Pakko muuten sanoa tähän väliin, että en ole kyseistä lyhytelokuvaa nähnyt muuten kuin sen verran, kuin "Little Ashes" pätkän siitä näyttää, mutta HYI HELVETTI se sisältää ehdottomasti yhden ällöttävimmistä, ellei ällöttävimmän kohtauksen ikinä - ja tämä sellaisen henkilön suusta, joka katsoo mm. "The Hills Have Eyes" -leffan silmääkään räpäyttämättä.)

Näyttelijäntyöstä on pakko nostaa jalustalle (ehkä hieman vastentahoisesti xP) se Roopertti, sillä jos unohtaa kamalan "Twilight"-teinihömpän, niin RISPEKTIÄ herralle ja vähän sassiin sittenkin! :D MAHTAVA roolisuoritus! Oscar tästä hyvästä, prkl! ( ̄▼ ̄)ノ Pattinsonin ilmeet osuvat juuri kohdalleen - varsinkin silloin, kun hän Dalína innostuu uusista aatteistaan oikein toden teolla. Olin saada jonkin sortin kohtauksen, kun tyypin silmät pyörivät mielipuolisesti päässä ja suu suorastaan vaahtosi lennokasta juttua. Kyllä siinä muut hahmot jäivät vähän jalkoihin, vaikka ensisijaisessa pääosassa onkin García Lorca - ei siinä mitään, kyllä Javier Beltrán ihan kelpo roolisuorituksen tekee rakkaudesta riutuvana runoilijana. Kuka voisikaan vastustaa omenaposkisen ja suorastaan vallankumouksellisia aatteita pursuavan Salvador Dalín lumoa?. . . !! (≧ω≦) Jäivät ne anarkia-aatteet tosin sitten Dalín myöhemmässä vaiheessa kyllä unholaan, kun raha jälleen osoittautui Isoksi Herraksi ja fasistien paineen alla herkempi selkä murtuu...

Mutta siis. Kaiken tämän vuodatuksen jälkeen (en edes halua tietää, kuinka pitkä sepustus tästäkin taas tuli :D) kehotan vielä kerran kaikkia valtavirtaelokuvien ulkopuolellekin kurottautuvia: zekatkaa "Little Ashes", se todellakin kannattaa. Viva la revolución! ...tai no, ainakin viva la art! \(^___^)/
1. Selitä neljällä sanalla miksi viimeksi oksensit?
- Koska minulla oli krapula. :D

2. Kuka luultavasti puhuu sinusta tällä hetkellä pahaa?
- Tällä hetkellä ei luultavasti kukaan. :)

3. Onko joku ihastunut sinuun?
- Enpä tuota tiedä. Jos on, niin hyvin on pitänyt salaisuutensa. :DD

4. Tämän illan suunnitelmasi?
- Kuten Brain sanoisi, "Samaa, mitä teen joka ilta." Minun tapauksessani en tosin ole illoittain maailmaa valloittamassa, vaan dataan, katon telkkaa, jne. xP

5. Jos olisit sairaalassa, tulisiko ykkösfacebookfavourittisi katsomaan sinua?
- En ole facebookissa. I KNOW, ZOMGGG!!!!!111!!!!! Olen päättänyt visusti pysyä naamakirjavitsauksen ulottumattomissa. En edes tiedä, miltä etusivunsa näyttää, en tiedä miten se toimii, enkä koskaanikinämilloinkaan haluakaan.

6. Pyysikö sinua elämässäsi eniten sinua satuttanut henkilö sinulta anteeksi?
- Öö... Joo, kyllä kai. :P

7. Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt?
- Rahaa niin maan perkeleesti, että voin viimeinkin muuttaa Amerikkaan ja viettää lokoisan loppuelämän siellä. :)

8. Kello 04.00, kännykkäsi soi. Kuka soittaa?
- Varmaan joku yhden illan hoito siellä taas mankuu pillua.

9. Onko joku, jota et koskaan unohda?
- Mä itse asiassa muistan melkein kaikki ihmiset, joille olen koskaan hiukanki enemmän ku vaan pari sanaa puhunu. Mulla on tosi hyvä naamamuisti. =D

10. Onko sinulla ystävä, jolle voit kertoa asioita ja olla varma että hän ei kerro eteenpäin?
- Onhan minulla. :3

11. Oletko koskaan suudellut ketään joka nimi alkaa S:llä ?
- Öhh... Eos, ku en muista niitten kaikkien nimiä... :´DD

12. Tietääkö kukaan muu salasanaasi?
- Ei.

13. Tuleeko tästä viikonlopusta hyvä?
- Mjoo.. luulisin. :D

14. Oletko päässyt syliin viimeisen 5 päivän aikana?
- En. En edes pidä ihmiskosketuksesta selvin päin. (><)

15. Missä olet kahden tunnin päästä?
- Varmaan istun edelleen tässä tietsikan ääressä. :D

16.Minkälaisen unen näit viimeksi?
- Vitsit, mä en nyt muista... Muutama yö sitte näin ainaki jtn sellasta, et olin takas koulus vanhojen yläasteaikasten luokkalaisten kaa, mut nyt me oltiin tän ikäsii ja yliopistos. Mut ne oli edelleen yhtä vittumaisia ja auko mulle päätään, mut toisin ku yläasteella, mä en alistunu kiusaamiseen, vaan hakkasin yhdenki tyypin lärvin oikeen kunnolla tohjoks. Repressed anger, much? :´DDD

17. Montako ystävää sinulla on elämäsi aikana ollut?
- A few.

18. Mikä on lempivaatteesi?
- EI PYSTY VASTAAN. Mul on niin paljo sellasii kledjui, mist pidän, et en tod. osaa lähtee valkkaan yhtä lempparia.

19. Koska viimeksi teit kukkaseppeleen?
- En koskaan. :D

20. Montako laukkua omistat?
- Pitääpä miettiä hetki... =P Näin yhtäkkiseltään saan päähäni 12... xD

21. Monetko korkokengät omistat?
- LoL! Lasketaanko myös korkosaappaat korkokengiks? Joka tapaukses, en nyt osaa sanoo mtn tarkkaa lukuu, mut on niitä riittävästi. :DD

22. Koska olet viimeksi vetänyt "perskännit"?
- ...vain joka kerta, kun juon... (^_____^)

23. Vastakkaisen sukupuolen tärkein ulkonäöllinen seikka?
- No mulla on silmäfetissi... Mut on mulla sit äänifetissiki, et... :-D Mut jos oikeen aattelen, ni tärkein ulkonäöllinen seikka on mahan seutu. Vatsan on _pakko_ olla litteä, tai ei tuu mitään. Mä en mitään kaljamahoja ja pömppiksiä kattele.

24. Oletko nyt ihastunut?
- En oikeestaan.

25. Haluisitko seurustella?
- En todellakaan. Mä en vaan jaksa _ketään_ kovin kauaa.

26. Olitko tänä kesänä kesätöissä?
- En, koska halusin vaan olla. =D

27. Kenen kanssa tekstailet useimmin?
- En textaile. Mä soitan 99,9% kerroista, ku pitää saar joku kiinni.

28. Miksi vietät joulua?
- RUOKAA! :D Ja tykkään mä koristellaki paikat joulusen näkösiks.

29. Tyypillisin tapasi viettää juhannusta?
- Ennen mentiin aina porukoitten kaa rantaan ja tehtiin juhannuskokko ja paistettiin makkaraa. Nykyään oon jossain kavereitten kaa ryyppääs.

30. Aiotko vielä aikuisenakin asua samalla paikkakunnalla kuin nyt?
- No mä olen jo vissiin se aikunen ainaki ikäni perusteella, ja asun edelleen synnyinpaikkakunnallani (I <3 this place), mut kyl mä täält tuun muuttaan.

31. Mitä mieltä olet homoista?
- Ihan rauhassa olkoot, ja nokille kaikkia pikkusieluja, joil on jtn vastaansanomista.

32. Mitä aiot tehdä huomenna?
- En mitään erityistä.

33. Ketä ihailet?
- En ketään muutaq itteeni. :D Aina välis sanonki, et kaikkien pitäs ol mun kaltasia, ku oon niin mahtava, mut sit kelaan, et jos kaikki ois sellasia ku mä, en ois enää uniikki, ja mul ois kilpailuu. Nyt oon vaan yksinkertasesti ykkönen. :)))

34. Kuka viimeksi soitti sinulle?
- Äiti.

35. Kuka viimeksi lähetti sinulle tekstiviestin?
- KappAhl. :DD

36. Pisin suhteesi? Kenen kanssa?
- Ei koskaan kenenkään kanssa. Edelleen siitä syystä, et en jaksa kattel ketään, enkä pahemmin edes välitä ihmisistä, muuten kuin pieninä annoksina silloin tällöin.

37. Käytätkö aina turvavyötä?
- Kyllä. Mä en vaan osais edes olla ilman. Sen laitto käy ihan automaattisesti ilman, et ees ajattelen koko asiaa.

38. Vietätkö tulevaisuutesi todennäköisesti yksin vai parisuhteessa?
- Seuraavat kymmenen vuotta luultavasti viel yksin, mut ehkä sit kolmekymppisenä jo alkas jaksaa jtn ukkoa kattella pidempäänkin. =D

39. Vaihdatko helposti puhelinnumeroa uusien tuttavien kesken?
- En todellakaan. Mun puhelinnumeron saa vain lahjomalla tai kiduttamalla. :D

40. Paras naapurisi?
- Nykyset kasin naapurit. Tyypit ei koskaan sano mitään, vaikka mä kukun täällä koko yön, käyn suihkussa kolmelta aamuyöllä tai biletän; ja kaiken lisäksi leikkaavat vielä ruohonikin ihan oma-aloitteisesti. Hyvin koulutettuja. :DD

41. Oletko ikinä värjäyttänyt ripsiäsi?
- Ei tartte, ku ovat mustat ko yö muutenkin. =D

42. Pidätkö valokuvaamisesta?
- Mjuuh, jossakin määrin.

43. Käytätkö Converseja?
- On mulla kahdet conversetyyliset tossut, mut ei aitoja Converseja.

44. Onko footbaggaily kivaa?
- Opettamani muksut harrasti sitä ja jotkut yläasteaikaset tyypit, mut ite en oo koskaan innostunu. =D

45. Mitä eroa on ystävillä ja kavereilla?
- Kaverit on sellasia "moi-mitä-kuuluu-nähääx-sillon-ja-sillon" -tyypejä, joitten kaa on kiva hengailla jne., mut joille ei kerro ihan kaikkia elämänsä salaisuuksia. Ystävät taas on sellasia, et niille voit olla kuin kusipää tahansa, mut kaikesta päästään yli, koska ollaan jo muutenki koettu niin paljo kaikkee, niin hyvää ku huonooki, yhessä, et ei siinä enää pienet lisäiskut tunnu. =D

46. Millainen olet aamuisin?
- Riippuu täysin aamusta. Joskus olen zombieleffasta karannu, joskus taas oikeen aamunvirkku auringonsäde.

47. Kuinka monta kertaa sinut on lävistetty?
- Haha, onpas hauska uusi tyyli kysyä läväreistä. :D Korvat vain kerran.

48. Koska menet seuraavan kerran ulkomaille?
- HETI, ku ois vaan rahaa. =P

49. Omistako Crocsit?
- En todellakaan! Ttu, ne pitäs kieltää lailla. Mistä neki sillo pari kesää sitte yhtäkkiä tuli? Ja nyt niille on kenkäkaupoissa oikein oma osastonsa. Kiitän. Oikein kunnon massatuote, josta aikusetki meni sekasin. Mikä vika on tavallisissa, vanhoissa kunnon sandaaleissa?

50. Miten hiuksesi ovat juuri nyt?
- Nutturalla.

51. Koska joit viimeksi kaakaota?
- En muista... Joskus täs. :D

52. Onko sänkysi nyt pedattu?
- On. Petaan sen joka aamu. Petaamaton sänky kertoo paljon ihmisestä. Kuinka laiska ihminen onkaan, jos ei edes sänkyään viitsi/jaksa pedata? Miettikääpäs sitä.

53. Minkä väriset lakanat sinulla juuri nyt on?
- Vaaleenpunanen alulakana ja valkoinen, kukkakuvioinen pussilakana.

54. Minkä vaatteen ostit viimeksi ja kuinka paljon se maksoi?
- Villapaidan 14,95€ + sukat 3,95€.

55. Lopuksi, onko sinulla salaisuuksia jotka voisivat kauhistuttaa muita ihmisiä?
- ...hahahaha... !!! :-DDD Juuh, saattas useempiki ihminen heittää vähintään kupperiskeikkaa, jos tietäsivät kaikista mun tempauksista... >XD
Taas on saanu nauraa ihan innol Internetin ihmeellisyyksille. Vitsit, täält kyl oikeesti löytää niiiin paljo kaikkee... jänskää. :DD Kuten oheinen kuvakin... >XD Baaayyy~waattchhh~~ I'll be there jne... :DDD

Ja sitte! Yhdellä sivustolla yks tyyppi oli kekannu hyvän "juonikuvion" tälle teinityttöjen uusimmalle ihqtuksen kohteelle Robert Pattinsonille, tai pikemminki hänen roolihahmoilleen elokuvissa "Harry Potter ja Liekehtivä Pikari" ja "Twilight":

"Kun Cedric kuoli (Harry Potterissa), häntä puri vampyyri ja hän vaihtoi nimekseen Edward, jotta häntä ei tunnistettaisi. Valitettavasti iso lauma teinityttöjä kuitenkin piti häntä edelleen hottina ja alkoi palvoa häntä enemmän kuin koskaan."

Siis! That's bloody brilliant, I'd say! :DD Juurikin näin. Potter-leffassa jopa minusta Pattinsonin äijä (poika) oli ihan kivannäkönen ja näin, mut "Twilight" nyt on elokuvana niin paska, ettei näyttelijöistäkään voi nauttia. (=___=) Mistä tulikin mieleeni... MIKSI, OI _MIKSI_ menit Twailaittiin mukaan Peter Facinelli?? KERRO MINULLE. MIKSI menit ja otit vastaan roolin niin surkeassa elokuvasarjassa, joka perustuu vähintäänkin yhtä surkeaan kirjasarjaan? Sydämeni itkee verta ja pysähtyy pian. Onneksi Peter Facinelli ei toki vuosikausia ole ollut yksi (monista) suosikkinäyttelijöistäni.

Seuraavaks kai saan kattella Michael Cainea High School Musical vol. 139854:ssä... (v__v)

Sit Rooperttiki on monissa kuvissa lähinnä vaan helvetin pelottavan raiskaajasarjamurhaajan näkönen, ni on se sit hienoo, ku miljoonat teinitytöt läähättää semmosen perään. Ei äijältä ainakaan uhrit lopu. :DDDD

Jaaha. Tämmöstä taas. :D Älkää toki minusta välittäkö. Olen vain nukkunut liian vähän ja tainnut saada auringonpistoksen puutinkillä ja mattopyykillä - minne palaan jälleen huomenna! \m/

...ok, jo nyt ois vaikka sen EXITin paikka... :-DD
Jälleen on leffakommentoinnin aika. Tästä lähin laitan loppuun vielä Saz-asteikon mukaiset arvostelutähdetkin. ;D

No mutta tulipas sitten katsottua sellainenkin kulttielokuva, tai ainakin yksi 2000-luvun alun _tapauksista_, kuin "Requiem for a Dream", suomalaisittain tutummin "Unelmien sielunmessu".

Suhtauduin elokuvaan hienoisella varauksella aihepiirinsä vuoksi - kyseessähän on siis kuvaus huumeitten ja lääkeaineitten vaaroista. Miten helposti voi jäädä koukkuun, ja kuinka nopeasti elämä luisuu holtittomasti alamäkeä. Tämäntyyppiset elokuvat usein sortuvat yltiöpäiseen inhorealismiin, jota ei ole ilo katsella - ei sillä, että surkeita narkkari-ihmisrassukoita nyt koskaan mielellään katselisi, mutta asiaa voi lähestyä kolmella tavalla: silotellusti ja antamalla kuvan, että huumeidenkäyttö on jotakin taianomaista, hyvällä tavalla realistisesti latomalla pöytään faktat ilman sen suurempia dramatisointeja tai asian kauheutta suurennellen järkytykseen asti.

Olen vuosien varrella kyllä kuullut "Unelmien sielunmessu" -elokuvasta, mutta sen ilmestymisen aikaan (2000) olin vasta 12-vuotias, eivätkä tällaiset elokuvat silloin oikein iskeneet. xD Sen jälkeen elokuva ei vain koskaan ole sattunut tulemaan vastaan muuten kuin ohimennen jossain mainittuna. No, nyt on sitten tämäkin nähty ja... huh huh.

Puoleenväliin asti meni vielä kaikilla, myös minulla, ihan hyvin, mutta loppua kohden edetessä, kun kaikilla alkoivat asiat mennä suomeksi sanottuna päin helvettiä, alkoi kyllä meikäläistäkin ahdistaa niin maan perhanasti. En ole _aikoihin_ katsonut näin ahdistavaa elokuvaa. En todellakaan suosittele herkille ja kovin sympaattisille ihmisille, koska jopa minä tunnevammainen aloin elokuvan viime minuuteilla tiputtaa suolavettä silmistäni. En halua spoilata, joten sanottakoon lopusta vielä vain sen verran, että se on erityisen voimakas siksi, että keskeisten henkilöhahmojen tulevaisuus jätetään avoimeksi. Vain se tiedetään, että nyt heillä menee todella huonosti, ja jos elokuvan juonikaaren kehitys elokuvan aikana antaa yhtään osviittaa, vielä huonommin tulee menemään. Jää siis ihan mielettömän paha olo, kun leffa loppuu juuri silloin, kun kaikki ovat aallonpohjassa. Nousevat omankin elämän ikävyydet alitajunnan syövereistä pintaan ja muistuttavat olemassaolostaan. Tätä elokuvaa kuvaa parhaiten sana 'voimakas'.

Elokuvan musiikkivalinnoistakin on pakko sanoa pari sanaa - sykähdyttävä ja sopiva. Siinä. Sanoinhan, _pari_ sanaa. :D Vaikka elokuvan "tunnusmusiikki" soikin elokuvan aikana melkeinpä ärsyttävyyksiin asti, on se varsinkin juuri siellä leffan lopussa juuri paikallaan. Kyseessä on todellinen unelmien sielun_messu_. Sykähdyttävä biisi. Tässä linkki, jos joku haluaa kuunnella: http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU

Minulla olisi PALJON muutakin sanottavaa tästä leffasta, mutta en juuri nyt tässä vasta toipuessani jaksa kirjoittaa kaikkea ylös.

Näin vaikuttavalle elokuvalle siis: ✰✰✰✰