IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hahaha~ Tietokoneeni toimii taasen täysissä sielun (oi kyllä, koneeni on erittäin sielukas, voisi melkein sanoa, että olemme _sielunkumppaneita_... xDD) ja ruumiin voimissa. (○゚ε^○)

Mutta sitten asiaan, jota minulla ei ollut. (^-^) Ah~ olen niin vitsikäs~~ *PUUJALAT !!*

Järkytyin hieman, kun tutustuin ensi kuun Wink Up -lehteen ja huomasin, kuinka lehden loppuun oli päässyt jostakin luikahtamaan myös アリス九號. 「alice nine.」-bändin 沙我 「Saga」. Kummasteluni johtui siitä, että Wink Up keskittyy enemmänkin ジャニーズ 「JANIIZU」-bändeihin, pop-artisteihin ja näyttelijöihin kuin rockmaailman esiintyjiin. Ylipäätään lehti kuitenkin esittelee kuukausittain kaikkia hyvännäköisiä ihmisiä, joten ainakaan kuvan (ohessa) perusteella ei ole ihme, että Saga on mukaan lehteen päässyt. (≧∀≦) En alkanut artikkelia sen kummemmin kääntämään, mutta sen verran vilkaisin, että Mister alice nine.n Basisti siinä kertoili kolmesta mieleisestään artistista, joihin kuuluivat U2, Mr.Children ja Jeff Buckley.

Kuten sanottu, minulla ei ollut mitään asiaan, kunhan vain lämpimikseni tänne kirjoittelin - paitsi että sekään ei nyt oikein toiminut, koska etenkin oikea käteni jähmettyy kohta kylmyydestä. XPP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.