IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mikähän trolliluola tästä IRC-Galleriasta oikein on tullut, kun joka armas päivä Etusivulla näkee blogimerkintöjä, jotka jo kaukaa haisevat pistävästi provokaatiolta - ja anteeksi nyt tämä personifikaatiometaforan käyttö. Aivan, sitten ovat nämä tavallisia netinkäyttäjiä huomattavasti ylempänä leijailevat sivistyssanojen viljelijät, joiden mielestä päivittäinen sivistyssanakirjan plärääminen tekee heistä parempia ja älykkäämpiä.

Yleensä sivuutankin Etusivun CAPS LOCK-, bold-, tai muuten vain provosoivilta näyttävät merkinnät, mutta joskus sitä mielenkiinnosta erehtyy sellaista lukemaan, ja sen jälkeen sitä voikin taas miettiä, että tuntuu ihmisiä painavan monenkirjavat asiat. Ei sillä, että joku huoli olisi toista vakavampi, mutta... niin, ehkä en lopetakaan tuota lausetta.

Kai tämäkin merkintä kohta keikkuu Etusivulla vastaprovokatiivisena, ja olen ihan yhtä tekopyhä kuin muutkin. Vaikeneminen on kultaa sanotaan, joten nyt minulta lähti Fort Knoxin veroisesta varannostani yksi kultaharkko. O', woe.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.