IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 01.05.2006 12:16

Kauhee jysäri päässä. Ei ole krapula, vaan ihan sitä samaa perinteistä migreeniä, joka on vaivannut eilisaamusta asti. Krapulassakin olis parempi olo... Tsädäm! Tsädäm! Tsädäm! ja vain toisessa ohimossa.

Kyllähän siihen lääkkeet on, vaan ne maksaa 10e kappaleelta...

Chinzan kanssa olen edennyt juoksuttamiseen ja pelaakin hyvin, vaikka olin siinä uskossa ettei se osaa. Hirveän hauskaa sillä oli toissailtana, kun pistin sen liinaan ja juoksenneltiin pellolla. Pukittelikin silleen hyvin herrasmiesmäisen nätisti pari kertaa :) Ravi sillä on kyllä näyttävää.

Hannelen kävin hakemassa hevosia katsomaan ja kyllä se Chinzaan ihastui yhtä lailla :) Sitten kävi kaksi tyttöä, joista toinen ratsasti puoli tuntia Pyryllä. Ei oikein pysynyt sen ravissa tahdissa :) Lopuksi sitten Hannelekin uskalsi ratsastaa sillä, mutta kun ei uskaltanut laukata, niin piti itsekin käydä. Kyllä meillä synkkaa hyvin yhteen, vaikka se tuommoinen vänkäpää onkin. Jätkä tekee laukanvaihtoja kaarevalla uralla muutaman raviaskeleen kautta ja pysähtyy kolmella askeleella laukasta käyntiin pelkällä istunnalla :) meidän ravurinraato!

Herosta ei nyt sitten tulekaan kauppoja vuokraajan kanssa (vuokraajan perhesyistä), joten joudun alkamaan etsimään sille muualta ostajaa.

Lento lähtee tänään Oulaisiin, kunhan koppi kotiutuu Rovaniemeltä, Anu oli siellä Marian kanssa startissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.