IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 02.05.2006 11:20

Oi ja voi! Pyöräkuumetta ilmassa.. Kyllä kannatti lähteä mukaan, kun Pasi ja Aki lähtivät motoristien perinteiseen kokoontumisajoon Kalajoelle eilen. Ensin kokoonnuttiin Ylivieskaan ja matkahuollon pihalta tehtiin 2 kierrosta kylän ympäri että kaikki ehtivät mukaan, ja sitten suunnattiin Alavieskan kautta Kalajoelle. Alavieskassa pysähdyttiin myös ottamaan porukkaa mukaan. Siinä oli iso parkkipaikka aika täynnä, ja oli hienoa kun kaikki laittoivat pyörät käyntiin yhtä aikaa :) Tuttujakin näkyi serkusta entisiin koulukavereihin...

Tulihan tuo selkä kipeäksi, vaan pieni hinta :) Migreeni jylläsi eilisenkin vaan reissulle en ottanut "nappia" mukaan, kun ei siinä joutanut päätään ajattelemaan ollenkaan :) Kuviakin sain otettua vain 5, kun ei tiennyt minne päin olisi katsonut, kun hienoja pyöriä oli joka puolella. Illalla otinkin sitten kaksi tablettia ja migreeni selättyi sen verran että illalla siivottiin tallia ja tallinpihaa pari tuntia Sonjan kanssa.

Tahtoo kortin. Kuvat reissusta: http://www.ulpukka.net/kuvagalleriat/kalajoki010506/

Lento ei sitten päässytkään eilen reissuun, kun Anulla oli vetoauton kanssa ongelmia, ja pääsivät Ykaan ties kuin myöhään vasta, eikä Lentoa viitsitty yötä vasten ruveta viemään. Tänään uusi yritys. En tosin tiedä onko se koppi vieläkään pihalla? Kohtahan se selviää, lähdenpä tästä aamutallille. Pyry ja Chinza ovat nyt toista yötä ulkona, hyvin näkyvät pärjäävän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.