IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.05.2006 20:35

Olipas päivä! Poni koppiin lettien aukomisen jälkeen aamulla ja menoksi. 2 km jälkeen alkoi yhdistelmä tärrätä kauheasti, parkkipaikalle ja ihmettelemään, missä vika. Jaaha, kopin renkaassa puolikkaan jalkapallon kokoinen pullistuma... Eipä ollut kuin vähän hilkulla ettei räjähtänyt!

Jukka kävi "pelastamassa" ja vaihtoi renkaan (en ollut saanut kotoa ottamiani kopin kesärenkaita nostettua pajerosta pois, joten olivat onneksi mukana), operaatioon meni puolisen tuntia. Äiti lähti kaveriksi, perillä oltiin vähän vaille 11. Havaitsin, että Silvan suitset ovat aivan liian isot :)

Chinza keräsi paljon katseita ja ihasteluita paikan päällä. Kilpakumppanina oli kirjava raviponiori White Tail, joka ilmeisesti miellytti enemmän treenatulla ryhdikkäällä ulkonäöllään. Chinza pääsi kuitenkin sinisistä jatkoon ja saimme jäädä odottelemaan loppukehiä. Jokaisen luokan sinisistä pääsi kolme jatkoon, ja Chinza oli yksi näistä kolmesta ja pääsi siis BIS-kehään. BIS-kehässä valittiin vain 3 parasta, muita ei laitettu järjestykseen. BIS 3 oli White Tail, BIS 2 Jill's Memory, ja BIS 1 Tjesmin (friisiläinen).

Chinza sai erikoispalkinnon hienosta "heviletistä" :D ja keräsi yhteensä 4 hienoa ruusuketta. Kiva reissu oli, vaikka tuppasi kuuma tulemaankin odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.