IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 03.04.2006 14:32

Chinzan kotisivut nyt netissä:

http://www.ulpukka.net/chinzano/

Katsotaan milloin jaksetaan lähteä ori hakemaan, pitkä on matka! Kiva kun lunta sataa vain koko ajan, eikös sen pitäisi sulaa pois nyt?? Silvakin kohta kävelee aitojensa yli, kun lunta on niin paksusti.

Viikonloppu on mennyt äidin 50-synttäreitä juhliessa, koko suku ollut koolla. Lauantaina istuttiin ruokapöydässä 2 tuntia, tarjolla oli kaikki pääruuasta booliin ja suklaakakkuun :D. Eilen sitten meni vain pari tuntia koko reissulla, kun mummon luona oli lampaanpaistia + kahvit.

Espoon täti "Sylvi" lähtee tänään pois. Hannelen kanssa päätin ruveta kesällä kanafarmiosakkaaksi :D Niillähän on Aarnon kanssa kanoja, niin sovittiin että JOS kesällä tulee tipuja, saan minäkin hakea sieltä omiin tarpeisiin munia :D

Raveihin ehdin juuri ja juuri katsomaan Davinan lähdön, oli hienosti tauolta kolmas. Saariselta ostin vihreän hatun lennolle, takakengät, Racing tackin 40e nilkkasuojat alapaloilla (jiihaa!) sekä Shy Feederiä, ja 3 säkkiä porkkanaa. Sinne meni rahat. Olivat muuten tosi hyviä porkkanoita!

Uudet valjaat olen ostanut lennolle, PG-silat. Tulevat varmaan huomenna.

Töitä on taas ollut sen verran, ettei ole ehtinyt mitään ylimääräistä tekemään. Siis sekä tallihommia että firmassa puuhaamista, perjantain ja lauantain olin töissä ja tänään menen myös iltapäiväksi. Tallilla Jukka halusi saada autot pihalta seisomasta vanhalle puolelle katon alle, joten eilen sitten tyhjättiin sieltä kaikki karsinat ja taituroitiin kaurat pois (yli puolillaan oleva suursäkki...). Mukavaa raapia muovilapiolla jäätyneitä kuivikkeita :D

Vanhan puolen karsinat siis eivät enää ole käytettävissä, eli meillä on nyt kaikki paikat täynnä. Suunniteltiin että ei laitetakaan sitä keskimmäistä ovetonta karsinaa käyttöön ollenkaan vaan suurennetaan oviaukkoa niin että sinne mahtuu ajamaan bobcatilla suoraan säilöpaalin ja mahtuisi säilyttämään muutakin tavaraa. Ovi siinä pitää silti olla siltä varalta jos joku polle päättää karata. Se kaurasäkkikin on nyt tallin käytävällä kun ei mahtunut oviaukosta sinne karsinaan, tyhjensin sitä jo varmaan reilut sata litraa kauralaariin ja muihin astioihin illalla.

Eilen oli tarkoitus käydä hiitillä vaan ei sitten menty, kun koko lauantain satoi lunta ja rata tuskin oli aurattu sunnuntaiaamuna... Elina on liikuttanut Lentoa, olivat viimeksi harjoitelleet lisää pohkeenväistöä ja laukannostoja ja hienosti menee koko ajan. Ei kuulemma enää pidä Elinaa puruleluna :D Se tosiaan on yrittänyt koko ajan näpsiä elinaa ja huitonut päällä ja keikkunut käytävällä ja pureksinut kiinnitysnaruja, vaikkei se mulle ole sitä tehnyt aikoihin kun tietää että saa takaisin 2 krt lujempaa jos yrittää :D

Lisää ajanvietettä on järjestänyt uusi ruuna, joka pureksii aitoja minkä ehtii. Siis järsimällä järsii kuin jotain puruluita. Lautatarhasta se piti siirtää lankatarhaan, vaan niin se oli eilenkin vetänyt yhden tolpan katki juuresta. Aamulla sain ensimmäiseksi mennä aitoja korjaamaan, tökkäsin tolpan vain hankeen ja laitoin tolppien päihin rautalankaa (+ sähkön tietysti), saisi nyt edes yhdet kunnon iskut turpaansa niin antaisi tolppien olla! Heinä sille ei maistu, silloin tällöin käy yhden korren ottamassa ja menee takaisin aidan kimppuun... ... Tosi kiva jos se karkaa? En kuitenkaan pysty koko ajan sen perään katsomaan. Yhden havunoksankin kävin aamulla nakkaamassa, nyt se jäi sitä järsimään vaan äkkiäkös se pieni oksa on syöty.

Mulla on myös hirveä koirakuume. Olen katsellut suursnautsereita ja valkoisia käppänöitä... Ja akvaarion hankintahan on jo päätetty, kun vain löytyisi jostain sopiva. Ja moponkin olen päättänyt hankkia, että saa kesällä kulkea sillä tallilla!

Vaan nyt pitää lähteä syömään ja tallille, että ehdin iltapäiväksi töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.