IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.04.2006 11:54

Jouduinkin töihin koko viikoksi, kun Leevi on ollut jo viime perjantaista asti kuumeessa ja Sonjan pitää sitä vahtia kotosalla. Ei siinä mitään, tuleepahan palkkaa, mutta ois se kiva tuota hevostakin ehtiä liikuttaa. Pitää varmaan tänään/ huomenna illalla pistää se puikkoihin, onhan tuossa sen verran valoisaa että ehtii ajaa. Ellen nukahda kärryille, ihana kun ei tarvi aamutallilla käydä sentään niin saa nukkua hurjat puoli tuntia pidempään kuin normaalisti ja istua tässä koneella! Väsyttää kyllä jo valmiiksi, antaisin aika paljon yhdestä täysin koti-illasta jolloin ei tarvitsisi tehdä mitään!

Pasi on ollut taas monena iltana tallilla kaverina. Se opettelee hevosmiestaitoja kovasti, eilenkin neuvoin sitä miten saa Pyryn talutettua ilman jyräystä tai pakittelua - Pyry pistää sitä 6-0 heti kun vain voi :D Muka pelkää tai sitten kävelee päälle. Kyllä se sujuikin jo huomattavasti paremmin kuin eilisiltana. Sitten se ottaa sen kiinni nappaamalla ja sitähän Pyry *muka* ei siedä vaan peruuttelee, sitä pitää vielä hioa :) Vedet se kantaa ja heinät hakee ja antaa kauroja, hienoa kehitystä!

Ruuna on ilmeisesti antanut aitojen nyt olla rauhassa kun tein viritelmiä tolppien päihin. Se on kovasti tekemistä vaille vain, on sillä yksi havunoksa vaan ei siitä tosiaan pitkälle iloa irtoa.

Pyryllä pitäis ottaa reenijakso vielä kun tuota hankea riittää, jos päästäis jonnekin laukkailemaan vielä kilpaa... Sillä on kohentunut ulkonäkö huimasti, eilen rappasin siltä puolet talvikarvasta irti ja alta tuli kiiltävä hyväkuntoinen karva. En tiedä mikä kunnon notkahdus sillä oikein oli talvella, vai stressasiko se sitten niin "yksin" tuolla ulkokarsinassa olemista? Nyt se kuitenkin näyttää taas hyväkuntoiselta.

Hillalla alkaa kantoajan viimeiset 3kk kuun puolivälissä. Iik! Maha kasvaa, ja tamma on hyväkuntoisen näköinen kaikin puolin :)

Pitää ennen töihin menoa ehtiä myös hakea ne uudet PG-valjaat postista, eli nyt suihkuun ja menoksi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.