IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

siis ei oo omia... mutta voin ajatella ystävikseni..ja voisin tään omistaa heille =) en tiedä kenet määritellään ystäviksi..mutta tässä muutama tärkee <3

Suvi - noin 11 vuotta ollaan oltu kavereit.. ja taitaa se ol se tärkein murmelini <3 aika paljon yhteiset mieltymykset..ihminen joka saa minut onnelliseksi <3 saa arjen astetta korkeammalle aamulinjas =)

Minna - no tää minun toinen puoliskoni joka pettelee tiiä kenen kaa..no toisinaan minun luval :D mut silti se tärkee..ehkä olemme hiukan vapaa mielisiä =)

Jenny - no tää minun idoli <3 jostain syystä nytten emme ole pitäneet paljon yhteyttä :( en tiedä mistä johtuu. mutta tärkee <3 voisin haluta olla hän...

Aksuli - Haha.. ystävä siin mul.. aina kinaamas ja neroja vastauksia.. :D juuri kirjauduit meseen niin pakko oli laittaa vaikka et sä kovin kummanen ystävä ole.. x)

Sonja - mun kahvinarkomaaniystäväiseni <3 "löysin" sinut viimein galleriasta! :D nyt 2kk:tta joudumme olemaan aika paljon ertossa..mutta toivottavasti suhteemme kestää! avoin mukava nainen <3 vaikka mua pelotteleekin.. x)

ketäs muit viel :D :D

Iida - mun prinsessani.. jota kyl kaipaan <3 vaikka harvoin näemme.. tää minun rajumpi puoliskoni ;) saa nauramaan ja ihan mahtavat jutut ! =)

Reetta - tää mun hempeilijä <3 osaisimpa mieki ol yht aikuismainen mut kuitenki..vastuuntuntoinen.. tunnen itseni ihan tyhmäks hänen seurassaan mutta silti haluan hänen seuraansa :D

Kirsti - tää mun taistelukumppanini.. mustasukkaisuuden kipinää aiheuttava henkilö, kun tuppaa viemään suvin :D ihminen jonka kanssa vietin kesän väsyneimmät hetket.. x) pyydän anteeksi! :D mut huippu tyyppi oot..usko tai älä ;)

ja sitte ite mietelauseit tämän perään hyvä laittaa :D

Hyvän ystävän kanssa voi jakaa myös lauantaikarkit.

Hyvät ystävät ovat kuin rintaliivit. Vaikea löytää mutta ne tukevat ja ovat aina sydäntä lähellä.

Todellinen ystävä, on ystävä joka avaa sinulle oven keskellä yötä.

Ystävyyden vainiolla kulkemassa kaksi. Kuluu hetki, kuluu toinen. Yhä rakkaammaksi toinen silloin käy. Ja ystävyyden taivaalla ei pilven hattaraakaan näy.

Ystävyys on kuin pikkuinen ukko, jolla on kädessä avain ja lukko. Niillä se sitoo ystävät yhteen, niin kuin maamies pellolla lyhteen.

Ystävyys on kuin terveys - sen arvon huomaa vasta kun sen on menettänyt.

Ystävä ei ole se joka tietää sinusta kaiken ja silti sinut hyväksyy, sillä ystävä sinut tuntee ja suojelee sinua kuin enkelin suojelee eksynyttä.

Ystävä on henkilö joka lunastaa sinut ulos putkasta. Tosi ystävä istuu siellä vierelläsi hokien "Miten v*tussa me tänne jouduttiin"

Ystävä on ihminen, johon ei tarvitse yrittää tehdä vaikutusta.

Ystävällä ja vanhalla viskillä on se yhteinen piirre, että sisältö paranee ajan kanssa, ja sinä aamuna kun huomaat että olet kuluttanut sen ja se on poissa niin sinulle tulee suunnattoman paha olo.

Ystävät juhlivat kanssasi ja seisovat vierelläsi kun aihetta juhlaan ei ole.

hirmusesti tuli tekstiä.. mut.. kahvin syytä! ei voi mitään.. en mä oikeesti oo tällänen :D heh heh..mut siis ajatuksena oli vain sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi:

ootte tärkeitä <3

jopas mä tunteilen.. en oo mitään ottannu..et ei sil..mut kun joskus tajuaa, että voi jäädä sanomatta asioita mitkä haluiaisi sanoa kun hetkessä voi menettää toisen..jos ei fyysisesti niin henkisesti..vaikka tuntisi jonkun nyt..toinen ei välttämättä seuraavana aamuna tunne sinua.. joo joo..jaaritukset.. mut tajutkaa toi lause missä oli eniten sydämiä..niin hyvä tulee :D

eli :

<3<3<3<3<3<3 Ootte tärkeitä <3<3<3<3<3<3

ps. nähdään ruokalas tai kahvil ;) :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.