IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kuusamo infoaTiistai 11.08.2009 22:57

päästiin kuusamoon.. lehikoiset tarjosivat navigaaoria lainaan mamma oli sitä mieltä että on hän aikoinaan niin monesti kuusamossa käyny että mitä me sellasella.. noh.. mamma sit matkal kerto että joo meinas ottaa vm 88 olevan kartan mutta mitä me sellasella kun on vm79 oleva kartta.. tätä on helppo lukea.. mitäs sit tien risteykset olivat vähän muuttuneet..siis ihan erilaisiksi ja sit taisiki kuulua takapenkilt muutamaan otteeseen "ei tämän kartan mukaan".. vittu ku matkates täs koneest hajoo aina t ja ctrl nappi niin vammastuttaa..

näkyi poroi ku tultiin ja tänään käytiin posiol ja rukalla.rukalle ku mentiin niin joku ääliön poro juoks vastaan ja vaikka pysäytettiin auto niin silti kohti tulivat.. piti vähä tööttäil..mammma tänään ajanu ku mä ajoin eilen tänne koko matkan..vähän niskat,nilkat ja polvet kippeenä.

hullui nää kuusamolaiset..siis liikenteessä..ja muutenki vittumaiset liikenne säännöt..joka paikas parkkipaikka tyyliin isolle tielle menee ja sit hiimail että millonka pääsis..mistään ei ikinä pääse nopeesti..sit jos joku toinen auto kääntyy yms niin koukataan siit välist ja tiiän mite..missään ollu näin kaaos liikenne mis mie oon ollu..ja vähän väliä töötti kuuluu..ihmekkös ku eteen ajeleevat mut ku melkeen eteen pitää mennä jos mielii joskus johonki päästä :D riikka ajaa fiksusti että minne vaan olin menos niin yritän men liikenneympyrään ja sitä kaut toiselle puolen katua..jos yritän mennä sinne kauimmaiselle kadulle..siis ei se oikeelle vaan se vasemmalle menevä niin helpompi tos yhes liikenne ympyräs käydä oli mis vain..

ainiin. ja eilen ku tultiin hotellille.. kappas ! oli sähköt poikki yms ja hikisiä oltiin jne pinna kireel mut käytiin hiimailee yms..sähköt poikki silti..loppupeleis jouduttiin hotelli huonet vaihaa päärakennukseen ku ei alkanu sähköi kuulua..

no täs pika infoa mitä ollu reissul.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.