IRC-Galleria

summer of 69 'r 08 j whaevaTiistai 12.08.2008 03:22

Koulu alkaa kymmenen tunnin päästä. Paniikin poikanen hyppii jo varpaissa. Vielä on paljon tehtävää, esim. mun uus super magee kirkkaan punanen Nalle Puh penaali sädehtii tyhjyydellään.

On se hienoa miten minunkin kaverini ottavat vakavasti sen, että koulu alkaa. Tulin just kotiin koska piti kattoo erään neidin perään joka oli hyvin hyvin humalassa. Tiedätkö miten kiva on puhua ihmisen kanssa joka joko nuolee naamasi tai sitten toistaa neljää eri lausetta peräkkäin, ai tiedät? Kaikki eivät varmaan tiedä joten voin sanoa että harvinaisen mielenkiintoinen keskustelu.

2½ kk velttoilua on ohi, oikeasti nyt alkaa armoton opiskelu kympillä joka sijaitsee in the middle of nowhere.

Sitä alkaa miettimään että mitä helvettiä sitä on tehnyt koko loman. Tuntuu että ainakaan mitään järkevää ei loma ole sisältänyt. Olisihan se hienoa sanoa että joo mä tein lomalla sitä ja sitä, mutta olisiko se lomaa jos koko ajan juoksisi paikasta toiseen ja jokainen päivä olisi suunniteltu minuutin tarkkuudella? Kukin tyylillään. Minä voin melkein hyvällä omallatunnolla sanoa että olen ollut koko kesän laiska.

Vähän harmittaa niiden asioiden puolesta jotka jäi tekemättä, noo tulehan niitä kesiä vielä. Ei tämä ei ollut se kaikkien aikojen paras loma jota muistelen lämmöllä vanhana. Tämä tulee olemaan se yksi kylmimmistä ja sateisimmista kesistä. Huonomminkin olisi toki kesä voinut mennä, vaikka välillä tuntuikin siltä että huonommin ei asiat voisi olla. Se jos sillä hetkellä olisi sattunut kohtaamaan vaikkapa kaksi metrisen hämähäkin olisi tuntunut lottovoitolta.

Ainakin mäkki rakasta mua se on hyvä tai luulen niin. Oon nyt viimesillä kerroilla siivonnu ku oon käynny mäkis. Hakaniemen mäkissä menin polviltani rukoilemaan rikkalapiota mutta ei ei herunnut. Eipä tuo haitannut koska Sokoksen mäkissä siivosin naisten vessan, pyyhin pöydät, vein tarjottimii, siivosin lattiat, pesin tiskirätin ja hell yes oli kivaa (:

Nyt vähän pelottaa tää päivä. Vielä pelottavampaa on ehkä kirjotuksen taso, lupaan (melkein) joskus vielä tulee hermoja raastava, joka kutkuttaa sopivasti kitalakea nauramaan.

Liisa juu ihan Liisa vaan

p.s meikä osti ekolokise puhelimen joka on tehty kierrätysmateriaaleista. siinä teille wnb hipit

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.