IRC-Galleria

nuuhkista jamiTiistai 18.11.2008 00:25

Koirilla on tapana tervehtiä ja tutustua toisiinsa nuhkimalla toistensa takapuolta.

Takapuoli kertoo henkilöstä yllättävän paljon. Siisti ja hajuton viestittää puhtaudestan jos koira vääntää nuhkijan päälle sievän tortun ei siitä voi päätellä muuta kuin että tutustuminen ei ole mieluisaa molemmile osapuollille. Kaasu pläjäys taas ei ole niin negatiivinen ja pissaaminen no se ei tule perimmäisestä reiästä.

Mitä jos me ihmisetkin puheen sijasta haistelesimme toisiamme takapuolesta? Kuullostaa härskiltä, mutta jos meidät olisi opetettu haistelemaan, emme pitäisi sitä varmaankaan niin sairaana. Kätevää se olisi ehkä. Eipähän tartte sanoa mitään ilkeätä vaan voi vaan pistää tuulemaan ilman turhia jonninjoutavuuksia, jotka saattavat johdattaa ystävyyteen/kaveruuteen joka perustuu kohteliaisuuteen eli siihen ettei vaan kehtaa sanoa toiselle ettei seura innosta.

Mitä muita asioita toisen takapuoli voikaan meille paljastaa?

Maassa laahaava löysä möykky on hyvänä merkkinä siihen että omistaja ei elele nuoruuden kukoistuksessa. Erehdyttävästi appelsiinin näköinen tarvitsee liikuntaa ja rasvaa.

Antakaa arvoa lyhyelle merkinnälle, joka mukamas ovelana tunnustelee maaperää miten syksyn synkkyys alka pikkuhilja toivottavasti menettää otettaan ihmistään. Kaipa tätä voisi kambäkiksi kutsua, te a sinä sen päätätte kuinka se onnistuu.

liis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.