IRC-Galleria

mikä konnaPerjantai 19.12.2008 18:05

Olen ollut viimeiset 19 päivää mahdollisimman kiireinen ja kiukkuinen.

Kuinka SE kehtaa tulla näin yllättäen. Mikä SE luulee olevansa? Pientä varoitusta olisin kaivannut! Kalenterin tekijät olkaa hyvät ja merkitkää kalenteriin ilmoitus aiheesta...

Joulu, se tulee aina yhtä yllättäen, kun helmikuussa kannetaan kuusi ulos ja maaliskuussa häviää kaikki mikä muistuttaa vähänkin joulua, paitsi ne kilot. Elokuussa heti koulujen alettua sitä uneksii seuraavasta lahjarikkaasta pitkästä lomasta, joululomasta. Lokakuussa postiluukusta alkaa tulvimaan mielettömät määrät kaikkien mahdollisten kauppojen joulukatalogia. Joulukatalogien ilmestymisen pitäisi olla hälytysmerkkinä siitä että kohta se tulee.

Joka vuosi lupaan pyhästi, että tänä vuonna kortit tehdään ajoissa ettei käy niin että viimeistä postituspäivää edeltävänä yönä niitä aletaan väsäillä ja sitten mietitään miksi rekeä vetää lahjapaketti ja mitä helvettiä kuusi tekee tonttulakin kanssa. Samoin lahjat on hankittu hyvissä ajoin, jottei tarvitse jouluaattona juosta pää kolmantena jalkana pitkin kauppoja. Siivoaminen on toki myös aloitettu ja leipominen huh nurkat oikein pullistelevat torrtua ja piparia glögiä tulee kuin suihkusta.

Heh ketä minä yritän huijata. Kortit on tehty ja siivous on puolitiessä. Onneksi tämänkin sortin stressistä on keino parantua:
Vedetään syvää hetkeä ja pieni hemmottelutuokio itselle. Vaarana on se, että
hemmottelu pääsee käsistä ja kukaan ei sitten saakkaan joululahjaa, kun rahat on
käytetty omaa napaa ajatellen.yllättävää joulua Liz

p.s omistettu miikalle<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.