IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Kääpiöt kiertoonMaanantai 05.06.2006 10:50

Rauhallinen lomakausi käynnistyy varsinaisesti tänään. Kaksi Kääpiötä lähteepi viideksi päiväksi Taideleirille ja yksi viikoksi sukuloimaan. Tällainen on siis Kääpiöiden puoliintumisaika.

Ja tästä sitten alkavat varsinaiset vaihtoviikot. Toivottavasti edes Rakas Vaimo tietää, kuka Kääpiöistä milläkin viikolla pitää missäkin olla. Minun ei tarvitse tietää, minä ajan vain annettujen ohjeiden mukaisesti.

Selvästi on kouluajasta loma-aikaan siirtyminen ongelmia ilmassa. Kääpiöt eivät oikein tiedä, mitä tekisivät ja kun ensimäiset lomapäivät olivat vielä sateisia ja tuulisia, niin yleisilme oli mälsä. Tälläistäkö tämä on koko loma... ei ole mitään tekemistä.... miksi meillä ei ole jättitrampoliinia... miksi mopon rekisteriote ei ole jo tullut... miksi meillä ei ole mitään.... saako pelata..... koska syödään.... onko tänään karkkipäivä.... saanko polkea Huldan baarille.....

Miljoona, miljoona kysymystä, tuhat pettymystä... Joidenkin kasvatustietäjien mukaan lapselle pitää tutottaa päivässä seitsemän pettymystä. Tämän kasvatusfilosofian valossa ainakin minä olen erittäin hyvä kasvattaja.

Kunhan rakkaat Kääpiötkin sen tajuaisivat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.