IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Seesteinen sunnuntaiMaanantai 31.07.2006 10:03

Otettiin hieman löysemmin. Putsattiin ankkalampi, haettiin puita naapurin metsästä, siivottiin taas yksi varasto, nostettiin valkosipulit... Joita tuli muuten kärryllinen, todisteet löytyvät pian kuvagalleriasta. Hyvä satovuosi, me opimme koko ajan lisää. Nyt tuli nostettua ne ajoissa, eivät vielä revahtaneet auki nuo sipulit. Luomulaakson Leidi voi siis hyvin ja lisääntyy myös täällä Savossa.

Valkosipuli onkin yksi niistä harvoista maaseudun tuotteista, joista me ollaan omavaraisia. Toinen on munat. Tarjolla on vuodenajasta riippuen ainakin kananmunia, vielä toistaiseksi lisäksi ankanmunia ja keväällä ja alkukesästä myös hanhen munia. Onnellisen linnun munia, siitä olen melkoisen varma.

Siinä ne taitaakin olla meidän omavaraisuustuotteet. Jos ei mukaan lasketa kompostimultaa. Jonka ansiosta kasvit kukoistavat Käärmelahdessa.

UrosKääpiöt innostuivat pitkästä aikaa skeittaamaan. Eipä ole juuri rampilta tänäkesänä kolinaa kuulunut. Melkein kasvaa heinää koko ramppialue. Mutta jostain syystä eilen oli sellainen päivä, että skeittaaminenkin maistoi. Olisikohan ollut säällä oma vaikutuksensa. Pitkän helteisen jakson jälkeen kun oli pilvipoutainen ja viileä päivä. Jaksoi rehkiä rampillakin.

Jussille eilinen oli hyvä päivä. Viikon mopokaranteeni purettiin tuimien saatekeskustelujen myötä. Ja niinpä Kääpiö kiisi mopolla kaverilta toiselle, lopuksi vielä illalla metsätietä yhdessä Eeron kanssa. Hyvä että viihtyvät yhdessä.

Kaveruus kasvattaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.