IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Seesteistä??Tiistai 24.10.2006 22:00

Juu, niin kai.

Heti aamusta neitokaiset saivat riidan aikaiseksi jostain saatanan hupparista. Toinen halusi ja toinen kielsi. Yhteinen huppari, joten riitahan oli valmis. Toinen alistui ja toinen ei sitten kuitenkaan halunnut pistää sitä hupparia. Nyt ymmärrän, mikä todistaa, että naisilla on tippaleipäaivot. Pintaa saattaa olla enemän kuin miehisissä putkiaivoissa mutta tulokset eivät aina löydä tietään ulos.

Siinä oli Joensuuhun lähtö katkolla kun Rakas Vaimo puuttui tyttöjen taisteluun.Onneksi lopulta aikuinen kellisti lapsen ja vanhemman. Tiedättehän ne kolme vaikuttavaa sisäistä voimaa, lapsi, vanhempi, aikuinen.

Päästiin lopulta autoon mutta jotenkin oli tunnelma lommollaan. Minä kun olen tuollaista pitkävihaista märehtijätyyppiä niin tietäähän sen, että olin perläpi vielä tntien jälkeenkin. Taisi mennä työnohjauskin harakoille.

Kotiin päästiin lopulta, kaikki nuutuneita ja väsyneitä. Ja tämän piti olla näistä kolmesta "lomapäivästä" se parhain kun oli kokonainen. Eilen oli Kääpiöiden vienti leirille, huomena heidän keruu takaisin kotiin.

Nyt jokainen tuskailee omissa oloissaan, minäkin täällä koneella murjottamassa. Ja kirjoittamassa katkeria.

Suolaa haavoihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.