IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Hermoromahdusta pukkaaTorstai 28.12.2006 23:02

Minä lasken aamuja koulun alkuun. Viidennellä herätyksellä saan riemurinnoin lähettää kolme pienintä kouluun. Mutta saisinpa pitää kaksi vanhinta tyttöä muutaman ylimääräisen päivän kotona. Mutta se ei valitettavasti ole mahdollista.

Minusta jotenkin tuntuu, että kolme pienintä on aiheuttanut kahden aikuisen ja kahden vahemman tyttölapsen joululomaan lähtemttömiä klommoja. Eivät nyt suinkaan pilannut mutta olisi tämä paremminkin voinut sujua.

Miehisille putkiaivoille tämä on vielä jotenkin käynyt kun on suora linja läpi pään korvasta korvaan. Mutta tippaleipäaivoihin tuntuu jääneen pahemmin painetta. Kaikille kolmelle. Äsken kaksi isompaa tyttöä meinasivat jo syyllistyä lapsimurhaan. Kuopus kaivaa verta nenästään tietäen, että meillä ei lyödä.

Olen joskus aiemminkin pohtinut, että onko linjauksemme oikea. En tarkoita, että aikuinen löisi lasta mutta joskus mietin, olisiko soveliasta, että lapsi kumauttaisi lasta. Ihan vaan koulutuksen vuoksi.

Toistaiseksi pitäydyn kuitenkin vanhassa linjassa ja kiellän lasten keskeiset nyrkkitappelut. Mutta varoitan vaan, että reunat ne ovat minunkin säkissäni. Kuten Rokan Antti aikoinaan omalla kohdallaan totesi.

Jos säkki täytyy suuta myöden niin jossain vaiheessa alkaa valumaan yli.

Joka varoituksena sanottakoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.