IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

SosiaalitätipäiväTiistai 27.03.2007 09:28

Eilen oli oikea sosiaalitätipäivä. Ensin aamulla kauppaan ostamaan syötävää kolmen lapsemme sosiaalitädeille jotka saapuvat perhekäynnille. Sitten nopeasti kotiin järkkäämään paikkoja ja imuroimaan vaikka se homma oli tehty juuri perjantaina. Mutta kun haluan näyttää itsestäni sosiaaltädeille vielä hieman kiilotetumman puolen kuin todellisuudessa olen. Sitten odottamista pari ylimääräistä tuntia kun sosiaalitädet olivat unohtaneet kääntyä Mäntsälässä Lahdentielle ja päättivätkin tulla Porvoon, Kouvolan, Lappenrannan ja Imatran kautta.

Ja tulivatkin lopulta kolmen aikoihin. Juttelivat meidän ja lasten kanssa. Lapsista osa olisi kai odottanut syvällisempiä keskusteluja mutta aika oli rajallinen. Minusta kuitenkin ihan hyvä käynti, on hyvä että käyvät edes muutaman vuoden välein katsomassa miten täällä eletään.

Sitten viiden jälkeen sosiaalitädit matkaan kohti eteläsuomea ja itse pikaisesti sosiaalitädiksi perhekäynnille yhteen Pride-valmennusryhmämme perheeseen. Jossa keskustelimme liki kaksi tuntia heidän tuntemuksistaan ja meidän huomioistamme yhteisen Pride-valmennuksemme tiimoilta. Näkemykseni vahvistuivat, hyvä sijaisperhe tästä on tulossa.

Kuin kruunuksi päivän päälle paikallislehden lyhyet-palstalla joku nimetön vittuilee minulle luvuista, joita viime viikon lehtijuttuun oli sijaisperhetoimintaa valottavassa tilaisuudessa antanut se toinen tilaisuuden alustaja, en minä. Kai se on paikallisena ihmisenä vaan kannettava noiden virheellisten lukujen taakka.

Vaikka potuttaakin.

Kun olen melko tarkka julkisista sanomisistani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.