IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Naimaan vaikka kynnet revittäisTiistai 03.04.2007 09:06

Meillä tehdään eläinkokeita. Tosin ihan vahingossa. Mutta koetulokset ovat silti täysin vedenpitäviä.

Tällä kertaa olemme tutkineet uroksen naimahaluja. Jotka on todistettu valtaviksi. Onni sen on taas todistanut.

Viime viikon lopulla Onni loukkasi tassunsa. Yksi kynsi taittui 90 asteen kulmaan jalkaan nähden. Hyvä kun kävelemään pystyy, sohvalle tai sänkyyn ei voi hypätä ja jos joku vaan koskeekin jalkaan, ulahtaa Onni kuin suurtehohälytin.

Samaan aikaan naapurin Ritalla alkoi juoksu. Meidän Onni on pihalla kuono, häntä ja hieman jotain muutakin pystyssä, kuopii maata (myös sillä kipeällä etujalallaan) ja kun silmä vältää, karkaa naapuriin naimareissulle.

Tänä aamunakin kun oli pakko päästää Onni ilman valvontaa pitkän yön jälkeen ulos, karkasi se ryökäle naapuriin puoleksi tuntia. Mikäli Rita ei ollut ulkona, jätti Onni varmasti taas haisevan vastalauseen naapurin portaille. On se rontti ennenkin vastaavassa tilanteessa vääntänyt torttuna naapurin portaalle.

Toissa illan hämärässä Onni yritti olla ovela. Kuulin miten se hölkötti vartin huudon jälkeen talomma alapuolen kuivassa heinikossa, kiersi talomme, tuli pihaan juuri vastakkaisesta päästä taloamme ja oli niin hämmästyneen, niin hämmästyneen näköinen. Huudettiinko minua, kysyi koko koiran olemus.

Ei haittaa kynnen kipeys viriilin uroksen naimatouhuja.

Olisi siinä keski-ikäisellä miehellä mallioppimista.

Ihan kotioloihinkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.