IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Helevetti, jotain suurtaMaanantai 16.04.2007 00:32

Olemme Helsingissä. Kahdestaan Rakkaan Vaimon kanssa.

Tää on jotain suurta. Kerrankin järjestetty kahdenkeskeistä aikaa. Kiitos Jannan ja Sanskun jotka jäivät hoitamaan kotia. Kiitos myös Jussin mummon joka otti Jussin kylään pariksi päiväksi. Ja erityinen kiitos Juusolle joka otti Tiituksen, Mikon ja Tillin hoitoon kotiinsa ja koulutukseen Halmeniemen koululle.

Erikoista herkkua meille molemmille. Huomenna kaupungille hummaamaan, illalla Vihdin kunnan 500-vuotisjuhlavuoden juhlavaltuuston kokoukseen. Veteraanin ominaisuudessa. Että niin vanha ja kunnioitettu sitä ollaan. Mutta kyllä senkin kestää tään kaiken mukavan voimin.

Juuri käytiin kaupungilla kävelyllä, Memphisissä syömässä ja juuri viimeiseksi könysin ylös vaahtokylvystä hotellihuoneen ammeesta. Olin kuin virtahepo posliinilavuaarissa. Neljällä asennolla koko äijä märäksi ja vaahdotetuksi. Ensin selällään jalat ja perse altaassa, sitten selälään jalat seinällä, perse ammeen renalla ja selkä ammeessa. Ja sitten sama kölipuoli alaspäin. Lopuksi polvilleen ja pystyy suihkuttamaan. Olisi siinä ollut yhden luontodokumentin ainekset.

Huomenna Vihtiin Erikoisen ja Risto I luokse. Ja tietysti Rinsessa Aavaa tapaamaan jota en taas ole pariin kuukauteen nähnytkään.

On tämä reissu.

Ykkösaikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.