IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Remontti häämöttääMaanantai 07.05.2007 08:40

Riihirannan muhku56 remontti on edessä. Työmaakatselmus suoritettiin lauantaina liki koko perheen voimin. Varsinaiset suunnitelmat tosin tehtiin Rakkaan Vaimon ja minun kesken, demokratia ei päästetty sotkemaan liiallisesti tätä hanketta. Kesätöihin sentään muutama lapsi ilmoittautui. Jonka lisäksi mukaan pakotetan muutama selainenkin lapsi, joka ei vielä ymmärtänyt innostustaan ilmaista.

Sisäpuoli tulee kokemaan melkoisen muutoksen, ulkopuolelta ei ehkä muuta kuin hieman väriä noihin oviin. Ja uudet rappuset. Sekä grilli pihaan. Mutta nyt sisään.

Välikatto poistuu, se tekee huoneesta matalan, on notkollaan ja muutenkin tarpeeton. Mökki kun on kesämökki, niin siellä ei tarvita edes sitä vähäistä lämmöneristystä, jonka välikatto tarjoaa. Välikatto siis pois ja harjakattoon valkoinen maali. Nykyisen sisäkaton kohtaville reunoihin hyllyt kiertämään koko huonetta ja laudoitus vesikaton ja hirsiseinän taitoskohtaan. Ja sitten hyllyt ja laudoituskin valkoiseksi.

Kamalasta avotakasta vielä kamalammat kaakelit pois ja jonniinsorttista rappausta ja luonnonkiveä tilalle. Kuten takan ympärillä oleva palomurikin nyt on. Ja hassu tiiliseinänpätkä myös purkuun.

Sitten lattian kimppuun. Tumman ruskeaksi lakattu lattia menee hiontaan ja saa sekin valkoisen maalin. Sen jälkeen huone onkin valmis uudelleen kalustettavaksi. Keittösyvennys uuteen kohtaan, kirpparilta ostettu puinen vuodesohva toisen sängyn tilalle, tuolit uusjakoon, vanhoja Käärmelahteen ja Käärmelahdesta toisia vanhoja Riihirantaan.

Tavoiteaikataulu on juhannuksessa.

Siis remonton lopun, ei alkoituksen suhteen.

Ja ei kun kesää viettämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.