IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti
Taisi olla viimeinen kommentti sunnuntailta Helsingistä.

No nyt on päästy kotiin ja karisteltu pääkaupungin paheet mielestä. Meikäläisellä nuo paheet kiteytyivät kahteen kaljaan. Toinen ihan itse tilattu, toinen puolet Rakkaan Vaimon puolen litran pullosta jota hän ei jaksanut tuhota. Hotellibonuksiin kuului pari ilmaista trinkkilippua, mutta nekin jäi käyttämättä.

Pääkaupunkiseudulla pidetyistä palavereista jäi sekä hyvä että epävarma mieli. Palaveri Rahiksessa kuului ensimmäiseen luokkaan, huoltosuunnitelmapalaveri Lohjalla enimmäkseen tuohon jälkimmäiseen. Ja aamiaispalaveri kavereiden kanssa (tai siis lopulta yhden kaverin kun toinen ei päässyt) siihen välimaastoon.

Rakkaan Vaimon kanssa oli mukavaa joskin on sanottava, että puhtaat kahden hengen matkat ne vasta luksusta ovat. Mutta oli mukava nähdä miten lapsi nautti Helsingin näkemisestä ja kokemisesta. Etenkin Helsingin Kaupunginteatterin Suurenmoista oli todella suurenmoinen. Riitta Havukainen, Pertsa Koivula ja Heidi Herala olivat mahtavia, muutkin hyviä.

Suuren kaupungin raadollisuus konkretisoitui pieninä tapahtumina muutamaan kertaan. Sunnuntai illan lätkähuumassa edessämme R-kioskilla yksi hyypiö varasti korillisen siideriä ja katosi ihmisvilinään joutumatta vastuuseen teostaan. Maanantaina raxissa sisään marssi pari hörhöä ja latoi hetkessä kouraansa kymmenkunta pizzapiittiä ja katosi kadulle. Mutta aineiden sumentamat aivot tekivät tenän ja äijät jäivät aivan raxin ikkunan alle nauttimaan eineistä. Pian paikalle ehtivät henkilökunnan hälyttämät vartijat ja hetken kuluttua myös poliisit. Poistuessamme tilanne oli sellainen, että kaksi poliisia istui maahan vatsalleen kaadetun hörhön selässä ja raudoittivat miestä. Kannattikohan muutaman pizzanpalan takia syyllistyä virkavallan väkivaltaiseen vastustamiseen?

Sellainen on Helsinki.

Ei vaan meillä Savonlinnassa.

Kun ei ole raxiakaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.